• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ygs sınavı iptal mi oldu?

eessrraa_esra

beklenengünbirgüngelecek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
6.298
57
113
Şifreleme yöntemiyle soruların cevaplarının alındığıyla ilişkin tartışmalar sürüyor. Sınavın iptali söz konusu olabilir. sonuç pazartesi açıklanacak.

inanamıyorum ya tekrar mı gircez sınava ben tekrar aynı şeyelri nasıl yaşarım? ya bunu yapanlarn hiç mi vicdanı yok o kdar emek söz konusu herks maddi manevi bütün varlığını orataya koyuyor bu sınavlar için. madem bir sınavı bile doğru düzgün yapamıyorlar 40 bin tane yabancı öğretmen getirceklerine yurt dışından sınav komisyonu getirsinler yeter artık ya

umarım bizi magdur etmezler en azından kpss deki gibi şüpheli olan sınav sonuclarını inceler ve bazı kisileri tekrardan sınava alırlar..

olmadıysa bile olacaktır bu gidişle kızlar canınızı sıkmayın hakeden hakettiği yeri kazanır ne olursa olsun :16:

evet tamam ortada bir oyun var ama bu oyun her sene var önüne geçilemez bu gidişle ve iptal olmaz olmasın zaten ben de aynı şeyleri yaşayamam o stres anlatılmaz yaşanır gözlerim doldu girerken o kitapçığın gelmesini beklerken

boş mesaj atıp sayfayı öne taşımaya çalışmak site kurallarına aykırı
ceza almadan bence vazgeçin bu tarz mesajdan derdinizi fikrinizi usturubunca paylaşınm daha iyi

Back
X