Geri cekilme

zemerugac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
71
7
1
29
Kızlar eşimle adetten 3 gün sonra birlikte olduk geri çekilme yöntemiyle sizce gebelik durumu söz konusu olabilir mi

Canım biz 9 aydır geri çekilme ile korunuyoruz hamile kalmak da günümüzde çok çok zorlaştı artık tabii eşinin zamanlamasına da bağlı hiç kaçırmadıysa olmamıştır merak etme 😊

Kızlar eşimle adetten 3 gün sonra birlikte olduk geri çekilme yöntemiyle sizce gebelik durumu söz konusu olabilir mi

Canım biz 9 aydır geri çekilme ile korunuyoruz hamile kalmak da günümüzde çok çok zorlaştı artık tabii eşinin zamanlamasına da bağlı hiç kaçırmadıysa olmamıştır merak etme 😊
KAMU SPOTU: GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR!

hamile kalmak istemiyorsanız etkin bir korunma yöntemi kullanınız.

konu sahibi, yumurtlama günleriniz belki de adet bitiminizde başlıyordur zira benimki öyle ve kızıma o zaman hamile kaldım. penisten gelen herhangi bir sıvının içinde de sperm bulunabilir.

Geri çekilme korunma yöntemi değil zamanlama boşalma yaklaşınca içinden çıkması diyorsan zevk suyunun icnde bile sperm olma ihtimali var

Arkadaşlar Hiç bir yöntem 100% koruma sağlamaz, hamilelikte çok kolay oluşmuyor artık bunu dile getirdim biz kesin korunmak istesek farklı seçenekleri denerdik olursa da seviniriz modundayız

Arkadaşlar Hiç bir yöntem 100% koruma sağlamaz, hamilelikte çok kolay oluşmuyor artık bunu dile getirdim biz kesin korunmak istesek farklı seçenekleri denerdik olursa da seviniriz modundayız
Kişiye gire değişir ben 7 ay deneme sonunda hamile kaldım kardeşim tek deneme tek ilişkide hamile kaldi

Kesinlikle öyle zaten çiftlerin sağlığına yaşam standardına beslenme alışkanlıklarına vs her şeye göre değişir gebelik şansı

Back
X