Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım biz 9 aydır geri çekilme ile korunuyoruz hamile kalmak da günümüzde çok çok zorlaştı artık tabii eşinin zamanlamasına da bağlı hiç kaçırmadıysa olmamıştır merak etme
Canım biz 9 aydır geri çekilme ile korunuyoruz hamile kalmak da günümüzde çok çok zorlaştı artık tabii eşinin zamanlamasına da bağlı hiç kaçırmadıysa olmamıştır merak etme
KAMU SPOTU: GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR!
hamile kalmak istemiyorsanız etkin bir korunma yöntemi kullanınız.
konu sahibi, yumurtlama günleriniz belki de adet bitiminizde başlıyordur zira benimki öyle ve kızıma o zaman hamile kaldım. penisten gelen herhangi bir sıvının içinde de sperm bulunabilir.
Arkadaşlar Hiç bir yöntem 100% koruma sağlamaz, hamilelikte çok kolay oluşmuyor artık bunu dile getirdim biz kesin korunmak istesek farklı seçenekleri denerdik olursa da seviniriz modundayız
Arkadaşlar Hiç bir yöntem 100% koruma sağlamaz, hamilelikte çok kolay oluşmuyor artık bunu dile getirdim biz kesin korunmak istesek farklı seçenekleri denerdik olursa da seviniriz modundayız