• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ygs puanıma bir yorum yapabilir misiniz?

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kızlar merhaba.. Ben üniversite mezunuyum aslında ama iş bulmak adına değil de bir şeyler öğrenmek adına ilahiyat okumak istiyorum şimdi. Bu yıl ygs ye girdim ama lisans kpss ye hazırlandığım için haliyle hazırlanamadım ve sınavım da pek iyi değildi açıkçası. Ygs3 ve ygs4 puanıyla nerelere girilir? İlahiyat yazılır mı? puanım 327. Okul puanı buna eklenecek mi, yoksa eklenmiş hali mi bu?

Kızlar merhaba.. Ben üniversite mezunuyum aslında ama iş bulmak adına değil de bir şeyler öğrenmek adına ilahiyat okumak istiyorum şimdi. Bu yıl ygs ye girdim ama lisans kpss ye hazırlandığım için haliyle hazırlanamadım ve sınavım da pek iyi değildi açıkçası. Ygs3 ve ygs4 puanıyla nerelere girilir? İlahiyat yazılır mı? puanım 327. Okul puanı buna eklenecek mi, yoksa eklenmiş hali mi bu?

ilahiyat yazılırmı bilmiyorum ama okuldan puan gelir bu ham puan lys açıklandıktan sonra yerleştirme puanlarını ekliyolar.

İlahiyat istanbul olmuyor canım ama Marmara bölgesi ve diğer yerler olur.Bu ham puan imam hatip mezunuysan ortalama 60 ek puan daha gelir.

İlahiyat istanbul olmuyor canım ama Marmara bölgesi ve diğer yerler olur.Bu ham puan imam hatip mezunuysan ortalama 60 ek puan daha gelir.

Yok imam hatip lisesi mezunu değilim. Konya istiyorum ve ikinci öğretim istiyorum. Çünkü kpssye hazırlanıyorum. Kazanırsam gündüzleri okula gidemem.

Yok imam hatip lisesi mezunu değilim. Konya istiyorum ve ikinci öğretim istiyorum. Çünkü kpssye hazırlanıyorum. Kazanırsam gündüzleri okula gidemem.

Normal 40 puan gelir 367 gibi bişi oluyor o zaman.

Konya'da Selçuk üniversitesi var.İlahiyat (İÖ) taban puanı 398 miş 1-2 yıl önce şimdi bilmiyorum canım netten araştırırsan bulabilirsin belki.

Bende ilahiyat istiyorum canım 324 aldım :) Hakkımızda hayırlı olsun inşAllah :)

arkadaşlar bende 236 aldım okul puanıyla 266 falan oluyor acaba ilahiyat önlisansa yerleşebilirmiyim bide ben düz lise mezunuyum

arkadaşlar ben ygs 4 den 310 aldm.türkçe öğretmenliği istyrm.lys de şansm olr mu ygsm 310 olunca:(lütfen yardımcı olun:(

arkadaşlar bayağı eski mezunların okul puanı neye göre hesaplanıyor?
eşimde 10 seneden sonra girdi hiç çalışmamıştı ygs 370 geldi.okuldan ne geleceğini nasıl öğreniriz?

Back