_nazenin_ Nirvana Kayıtlı Üye 18 Eylül 2007 206 14 623 3 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _nazenin_ #1 merhaba kızlar önlisans 2. sınıftayım ve bu sene mezun olacağım.ygs başvurusu yaparken öğrenim durumu kısmına ne işaretlemem gerekiyor acaba bi bilgisi olan var mı? Bir yükseköğretim programına kayıtlıyım. Bir yükseköğretim programını bitirdim. Bunlardan hangisini işaretlemeliyim?
merhaba kızlar önlisans 2. sınıftayım ve bu sene mezun olacağım.ygs başvurusu yaparken öğrenim durumu kısmına ne işaretlemem gerekiyor acaba bi bilgisi olan var mı? Bir yükseköğretim programına kayıtlıyım. Bir yükseköğretim programını bitirdim. Bunlardan hangisini işaretlemeliyim?
nisannur Utku Çınar'ım Kayıtlı Üye 26 Mart 2009 2.238 2 116 Manisa 4 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _nazenin_ #2 cnm bende önlısans 2.sınıftayım aöf kayıtlıyım denır heralde
F f.firdevs Guru Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 116 0 296 34 Kocaeli 10 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _nazenin_ #3 bir yükseköğretim programına kayıtlıyım demen gerekir diye düşünüyorum benimde benzer bir sorum var :) ben önlisansı bitirdikten sonra aöf 3.sınıfa geçiş yaptım benim öğrenim durumuna ne yazmam gerekir -bir yükseköğretim programına kaytlıyım -bir yükseköğretim programını bitirdim aslında _nazenin_ ile sorularımız aynı ama benimki açıköğretim olduğu için ne yazmam gerektiğini bilemedim
bir yükseköğretim programına kayıtlıyım demen gerekir diye düşünüyorum benimde benzer bir sorum var :) ben önlisansı bitirdikten sonra aöf 3.sınıfa geçiş yaptım benim öğrenim durumuna ne yazmam gerekir -bir yükseköğretim programına kaytlıyım -bir yükseköğretim programını bitirdim aslında _nazenin_ ile sorularımız aynı ama benimki açıköğretim olduğu için ne yazmam gerektiğini bilemedim
F f.firdevs Guru Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 116 0 296 34 Kocaeli 10 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _nazenin_ #4 arkadaşlar gerek kalmadı başvurumu yaptım .başka bilmeyen varsa söyliyim(gerçii yarın son gün çogunluk yapmıstır başvurusunu) bir yükseköğretim programına kayıtlıyım yazdım :))
arkadaşlar gerek kalmadı başvurumu yaptım .başka bilmeyen varsa söyliyim(gerçii yarın son gün çogunluk yapmıstır başvurusunu) bir yükseköğretim programına kayıtlıyım yazdım :))