• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetmez ama EVET

çok rica ediyorum hükümetten lütfen benim regli takvimimide tutar mısınız, kendim beceremiyorum da:37::37:

bende iş nezaman buraya dayanacak merak edıyorum :27::27:

bide ben pkoluyum sınırdışı edılmesem barı fazla çocuk yapamam :18::18::18:

George Orwell'ın 1984'ü bizim 2023'ümüz olacak anlaşıldı.
Beyin nakli istiyorum yaa, şu adamları seven bunlardan memnun olan birinin beynini nakletsinler bana da kurtulayım. Ben de huzurlu olmak istiyorum artık, ben de geleceğe güvenle bakmak istiyorum, ben de korkmadan yaşamak istiyorum. Çok şey mi istiyorum Allahım yaa?? :50:

evet sonra da bebek doğunca babası kim belli olmayacak. hukuksal olarak çocuk o anki kocasınındır kabulü olacak. kocasına yazık değil mi? boşansın sonra ne yaparsa yapsın.
siz ister misiniz aynı durumda olmayı ve kocanızın başkasından çocuk yapmasını?

Kimse böyle bir şeyi istemez de bunun kontrolü devlete mi düştü :53: o zaman adamların kaç tane sevgilisinden çocuk yaptığını da arayıp kadına bildirsinler.. zaten devletin başka işi yok.. pess!

sonuçta bu insanın özelidir! ahlaki boyutu kimseyi ilgilendirmez!! özellikle de bakanlığı.. :ssz:

Avrupa'da yaşayan mısırlı bir kadın röportajda, ülkem çok güzeldi,istediğimiz gibi giyinip rahat rahat geziyorduk,sonra yavaş yavaş yasaklar gelmeye başladı,hiç anlamadık,sonra baktım ki peçeden açılan küçücük pencereden dünyaya bakıyorum.. o zaman ülkemi terk ettim.. :ssz:

[ı]kimse böyle bir şeyi istemez de bunun kontrolü devlete mi düştü :53: O zaman adamların kaç tane sevgilisinden çocuk yaptığını da arayıp kadına bildirsinler.. Zaten devletin başka işi yok.. Pess!

Sonuçta bu insanın özelidir! Ahlaki boyutu kimseyi ilgilendirmez!! özellikle de bakanlığı.. :ssz:

Avrupa'da yaşayan mısırlı bir kadın röportajda, ülkem çok güzeldi,istediğimiz gibi giyinip rahat rahat geziyorduk,sonra yavaş yavaş yasaklar gelmeye başladı,hiç anlamadık,sonra baktım ki peçeden açılan küçücük pencereden dünyaya bakıyorum.. O zaman ülkemi terk ettim.. :ssz: [/ı]

bence türkiye nin mısır olma ihlimali yüzde 1, bunu isteyenlerin oranı ise yüzde 0 kaygılanmaya gerek yok

Kardeşim ebe olacak bu sene mezun oluyor.
Aile planlamada staj yapıyordu ama artık orası kapatılmış :53:
Korunmaları için kadınlara eğitim veriliyordu kaldırılmış.
Artık kondom bile gelmiyor diyor.
Önceden her gelene aile planlaması için dağıtılırmış şimdi almak isteyene bile yok şaka gibi

Aile hekimlikleri tüm korunma yöntemlerini hala ücretsiz dağıtıyor. Hap kondom aylık enjeksiyon vs vs. ne istersen. Aile planlaması eğitimleri de aile hekimlikleri tarafından veriliyor. O yüzden kapatılmıştır oralar.

Nasıl yani anlayamadım daha doğrusu aklım almadı.Gebe takibini kaçırırsanız nasıl maaşınızdan kesinti oluyor:52:

Aynen öyle, gebeyi izlemedin hop kesinti çocuğun aşısını yapmadın hop kesinti. Performans diyorlar bu duruma, gebeyi kolundan tutup sağlık ocağına sürükleyip aşısını yapacaksın. Gelmezse arayıp taciz edip getirteceksin başla yolu yok. Bu işin farkında olan o kadar terbiyesiz insan var ki, taksi paramı ver yoksa bidaha gelmem demiş başka bi aile hekimliğindeki arkadaşa. Bütün bunları yapamazsan performansın düşük :1:

Benim için de eşime bu diye hitap etmişler.Eşim de bu değil o benim karım.Bir ismi var elinizdeki nüfus kağıdında yazar demiş.Şimdi sağlıkocağında kişi başına para alıyorlar ya ben hekimimin adını bile bilmiyorum.Uğramam etmem.Niye bana hizmet veriyormuş gibi para alıyor

Sana hizmet veriyormuş gibi para almıyor sana bakmadığı zaman. Bir doktorun 4bin tane hastası var zaten hepsine bakmış gibi para alsalar herkes aile hekimi olur :ssz:

olaydan bahsetmiyordum kadına e mail gelmesinden bahsediyorum. ajite etmek için gündeme düşmek için sürekli bu tarz olayları kullanıyor. sonra öyle bir insanın hiç var olmamış olduğu ortaya çıkıyor. anlatmak istediğim buydu.

evet sonra da bebek doğunca babası kim belli olmayacak. hukuksal olarak çocuk o anki kocasınındır kabulü olacak. kocasına yazık değil mi? boşansın sonra ne yaparsa yapsın.
siz ister misiniz aynı durumda olmayı ve kocanızın başkasından çocuk yapmasını?

gerekli cevabı özel mesaj ile verdim. bir kere daha tekrar edeyim bencilce düşünüyorsun ve savaşılmaya değer fikirlerin sadece kendi fikirlerin olduğunu düşünüyorsun. ve senden farklı düşünen herkesin fikrini ucuz kabul ediyorsun. benim anladığım budur. yoksa filmi gerçekten anlayarak izleseydin şu soruyu sormaya utanırdın :)
Gerekli cevabı (!) niçin özel mesajla verdiğini anlayamadım.Ben herkese açık alana yazmıştım halbuki.Tacizinize tacizle karşılık vermeyeceğim çünkü bana yakışmaz.Yok o profil resmini de ben almayayım.Sizin gibi bir devrimci ruha daha çok yakışır.Benimle SEN diye hitap ederek konuşmanıza müsade etmedim.Bu samimiyetimiz nereden geliyor? :51:

Kardeşim ebe olacak bu sene mezun oluyor.
Aile planlamada staj yapıyordu ama artık orası kapatılmış :53:
Korunmaları için kadınlara eğitim veriliyordu kaldırılmış.
Artık kondom bile gelmiyor diyor.
Önceden her gelene aile planlaması için dağıtılırmış şimdi almak isteyene bile yok şaka gibi

Kardeşiniz nerede yaşıyor bilmiyorum ama benim yaşadıgım şehirde hala aile planlanmasına önem veriliyor sağlık ocakları gibi yerlerde kondom,hap gibi korunma yöntemlerini ücretsiz olarak veriyorlar aile hekimleri aile planlanması hakkında tüm egitimleri veriyor bilgilendiriyorlar yani.

bence türkiye nin mısır olma ihlimali yüzde 1, bunu isteyenlerin oranı ise yüzde 0 kaygılanmaya gerek yok

Umarım.. :31:

Eminim mısır halkı da böyle bir hayat istemiyordur.. Keşke böyle şeyler,büyük devletlerin çıkarlarına göre değil, halkın isteklerine göre yapılıyor olsa... :ssz:

Gerekli cevabı (!) niçin özel mesajla verdiğini anlayamadım.Ben herkese açık alana yazmıştım halbuki.Tacizinize tacizle karşılık vermeyeceğim çünkü bana yakışmaz.Yok o profil resmini de ben almayayım.Sizin gibi bir devrimci ruha daha çok yakışır.Benimle SEN diye hitap ederek konuşmanıza müsade etmedim.Bu samimiyetimiz nereden geliyor? :51:

polemiğe dökmemek için özel mesajı kullanmıştım. çünkü konu başlığıyla alakasız bir yorum yapmışsın. anlatabildim mi :)
ben burada genelde "siz" diyerek hitap ederim ama sana sen demek ihtiyacı duydum. sen diyorum ve sen demeye devam edeceğim bir problem mi var :)

sürekli diyoruz ya bu ülke müslüman, toplum müslüman diye.
hani sürekli müslümanlık bilgimizle övünüyoruz ya;
peki neden oku emrine itaat etmiyoruz?
hani okumada birinciyiz ya öğrenme de.sıra geldi başkasına çoookkkk okuduklarımızı anlatmaya.
sürekli armut piş ağzıma düş mantığı var biz de.
dini vazifelerimizi bile başkasının anlattıklarıyla uyguluyoruz.
dinliyoruz, gözüm var kullanıp meali okuyayım demiyoruz.
neden sürekli başkasını düzeltmek amacımız?
biz çok mu doğruyuz bu konularda da başkasını bilgilendiriyoruz?
peki neden başkasının açığını arıyoruz?
peki müslümansak neden İKRA emrine riayet etmeden önce başkasını istediğimiz gibi yapmaya çalışıyoruz?

eğer gerçek müslümansak ''müslüman; müslüman kardeşinin açığını kapatır'' lafını neden düstur edinmiyoruz?

müslüman kardeşinin açığını gidip kurcalar, mesaj atar mı yeni slogan?
durmak yok, mesaja devam.

ehlimina sen bana arabistana bilet alacaktın ne oldu o iş:9:
o ara banlandık iyimi :1:
hayrına hacca yollasana beni pek bi hoşuma gider ( cidiyim ben bu konuda )
şimdi bu mesajımı taciz olarak algılayıp kötü içerik bildireceğini düşünüyorum ama :52:

yazdıklarınada bi cevap yazmak istiyorum
ve sonuna kadarda katılıyorum canımm
malesef herkes birbirinin kuyusunu kazmakta
ama kendisine bakmamakta
dediğin gibi OKU mamakta

kulaktan dolma yalan yanlış bilgilerle
çok yanlış tanımakta

yalnız kur'anın işimize gelen yerini alıp
işime gelmeyen yerlerini niye atlıyoruz

orada okadar çokkkkk emir varkii:34:
ki dediğin gibi eğer OKU yup uygulayabilsek ne güzel olur :34:

ehlimina sen bana arabistana bilet alacaktın ne oldu o iş:9:
o ara banlandık iyimi :1:
hayrına hacca yollasana beni pek bi hoşuma gider ( cidiyim ben bu konuda )
şimdi bu mesajımı taciz olarak algılayıp kötü içerik bildireceğini düşünüyorum ama :52:

yazdıklarınada bi cevap yazmak istiyorum
ve sonuna kadarda katılıyorum canımm
malesef herkes birbirinin kuyusunu kazmakta
ama kendisine bakmamakta
dediğin gibi OKU mamakta

kulaktan dolma yalan yanlış bilgilerle
çok yanlış tanımakta

yalnız kur'anın işimize gelen yerini alıp
işime gelmeyen yerlerini niye atlıyoruz

orada okadar çokkkkk emir varkii:34:
ki dediğin gibi eğer OKU yup uygulayabilsek ne güzel olur :34:

yok kızzz neden kötü içerik yapayım şimdi:

ben seni hacca yollamam. dur bir kendim gideyim hacı olayım: biiliyon güzel ülkemde hacı olmazsan sakal bırakmazsan lafın geçmiyor kimse seni kaale bile almıyor.
bakalım ben bi gideyim, sakalımı bırakayım eğer hacı olduktan sonra devletim beni de dinlerse seni de yollayacam.
haa baktım işe yaramıyor şansına küs.

sen yine mi gittin?:26::26::26:
valla ben değilim sen yine tebliğ mi yapıyordun başka topiklerde?
valla benim bu sefer suçum yok.

Son düzenleme:
bu arada Allah gönülden isteyene, sadece ibadet amaçlı gitmeyi nasip etsin.
ortalıkta ben gittim demek için değil.
gösteriş için değil.

polemiğe dökmemek için özel mesajı kullanmıştım. çünkü konu başlığıyla alakasız bir yorum yapmışsın. anlatabildim mi :)
ben burada genelde "siz" diyerek hitap ederim ama sana sen demek ihtiyacı duydum. sen diyorum ve sen demeye devam edeceğim bir problem mi var :)

Evet bir problem var ama ben bu müsadeyi vermeden bana sen diye hitap ediyorsanız bu sizin densizliğinizdendir. Yapacak birşey yok.Benim anlatmamla edinilecek bir erdem değil bu.

bu arada Allah gönülden isteyene, sadece ibadet amaçlı gitmeyi nasip etsin.
ortalıkta ben gittim demek için değil.
gösteriş için değil.

yok kızzz neden kötü içerik yapayım şimdi:

ben seni hacca yollamam. dur bir kendim gideyim hacı olayım: biiliyon güzel ülkemde hacı olmazsan sakal bırakmazsan lafın geçmiyor kimse seni kaale bile almıyor.
bakalım ben bi gideyim, sakalımı bırakayım eğer hacı olduktan sonra devletim beni de dinlerse seni de yollayacam.
haa baktım işe yaramıyor şansına küs.

sen yine mi gittin?:26::26::26:
valla ben değilim sen yine tebliğ mi yapıyordun başka topiklerde?
valla benim bu sefer suçum yok.
yok canım kimse beni dinlesin-duysun diye gitmem ben hamdolsun
beni RABBİM duysun yeter bana........
inşallah sanada nasip olur

da neye baktın anlamadım

Neden işsiz vatandaşlara iş bulmak için bu kadar çaba harcanmıyor da; çocuk sayısı üzerine düşülüyor. Özel sektöre daha ucuz işgücü gitsin diye mi?

Aynı olayı benim kuzenim yaşadı, eski çalıştığı butiği arayıp bir de patronuna söylemişler test yaptırdığını:47::47: Böyle saçma birşey var mı ülke zaytung haberlerinden beter.

Son düzenleme:
Bu haberlere ben hiç inanmıyordum, "tebrikler kızınız hamile" mesajı haberine de hiç inanmıyordum. ama başıma önceki sayfalarda filtrekahve'nin bahsettiği gibi bir olay geldi. aile doktoru olayına hiç güvenmiyorum, asla da güvenmeyeceğim. benimde annem ilaç yazdırmak için hep gider, adam kırk kere sormuş beni, buraya gelsin de gelsin diye tutturmuş aynı filtrekahve'nin bahsettiği gibi..
çevremde de özellikle bu tarz cinsellik içeren sağlık sorunlarıyla ilgili doktorlardan resmen "zılgıt" yiyen, hor görülen arkadaşlarım var. o nedenle kesinlikle hiç mi hiç güvenmiyorum.

bekar olmama rağmen, başıma bir şey gelse de test mest yaptırmak zorunda kalsam vs. nereye giderim de hiç bilmiyorum. insanı kötülüğe itiyorlar, devletin hastanesine doktoruna güvenemeyeceksek, kime güvenmeliyiz? doktor - hasta gizliliği esas değil midir?

kenar mahallede, içerisinde ne olduğu bilinmeyen saçma sapan kadın-doğum adı altında adam öldüren muayenelere mi gidelim napalım? :45:

Back