• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetmez ama EVET

yazdım yazdım sildim,malum bazen durduramıyorum kendimi sonra banlanıyorum psikolojim bozuluyor :86:

ben bu ülkede bi nihat doğan denilen adamın saçma garip konuşmalarına bi de bu hükümetin artık yuhh dedirten icraatlarına hastayım :ssz:

dur daha neler göreceğiz nelerr :ssz::ssz:

geçen benşm ous diyorki bunlar artık arabada bile ön koltukta bayanların oturmasınada karışırlar dedi..

Geçen gün gazetenin birinde röportaj yapılmış 3 çocuklu ailelerin yaşamları ile ilgili..

Söyledikleri tek şey biz bu başbakana inandık hayatımız karardı,bilseydik yaparmıydık diyorlar..

Kendin karar ver buna niye başkasının sözüyle çocuk mu doğurulmuş :19::19:

yapma ya, başbakanın sözüylemi çocuk yapmışlar, buna ancak gülünür:1::1:

yazdım yazdım sildim,malum bazen durduramıyorum kendimi sonra banlanıyorum psikolojim bozuluyor :86:

ben bu ülkede bi nihat doğan denilen adamın saçma garip konuşmalarına bi de bu hükümetin artık yuhh dedirten icraatlarına hastayım :ssz:

nihat doğanda yakında milletvekili olursa şaşırma, meclis daha bi şenlikli olur:1::1:

Geçen gün gazetenin birinde röportaj yapılmış 3 çocuklu ailelerin yaşamları ile ilgili..

Söyledikleri tek şey biz bu başbakana inandık hayatımız karardı,bilseydik yaparmıydık diyorlar..

gerçek mi bu valla mı :53:

yapmasalarmış o zaman,başbakan alıp büyütecek değil çocuklarını..şimdi 3 çocuk değil 5 çocuk istiyor insanlar delirsin diye zaar :6:

gerçek mi bu valla mı :53:

yapmasalarmış o zaman,başbakan alıp büyütecek değil çocuklarını..şimdi 3 çocuk değil 5 çocuk istiyor insanlar delirsin diye zaar :6:

Vallahi gerçek kadişimm,özellikle okudum,aldıkları maaş belli zaten çocuklarına kıyafet alamıyorlar bile..Birinin eşi gündeliğe gidiyormuş hatta..

Hızını alamadı zaten kotayı 5 yaptı :47::47:

benim anlamadığım herkes bu kadar şikayetçi, herkes eleştiriyor. Arkadaş o zaman iki kişiden biri nasıl oy veriyor nasıl!!! ben artık bu seçim sonuçlarına da güvenmiyorum.

bence akp ye oy verenlerin arasında internet kullanım oranı düşüktür, düşünsene iç kesimlerde köylerde dedeler nineler neden oy veriyor, bu Allah yolunda bu iyidir deyip basıyo oyu, tabii bu sadece bir örnek, ama oyun sebebi genel, herşeye ayetle karşılık veriyorlar, millette ne deseler inanıyor, zaten genel olarak camide imam ne derse onaylayan bi milletiz, imam etkisi diyorum ben buna
:27::27:

not: islam düşmanı diye zıplamayın hemen arkadaşlar, anlatmak istediğim açık, evirip çevirmeyin, lafı doğru yerinden anlayalım

ne yapacaklarmış bunca çocuğu ..........

Nüfusumuz yaşlanıyor ya genç nesillere ihtiyaç var ondan yanii...

bence akp ye oy verenlerin arasında internet kullanım oranı düşüktür, düşünsene iç kesimlerde köylerde dedeler nineler neden oy veriyor, bu Allah yolunda bu iyidir deyip basıyo oyu, tabii bu sadece bir örnek, ama oyun sebebi genel, herşeye ayetle karşılık veriyorlar, millette ne deseler inanıyor, zaten genel olarak camide imam ne derse onaylayan bi milletiz, imam etkisi diyorum ben buna

not: islam düşmanı diye zıplamayın hemen arkadaşlar, anlatmak istediğim açık, evirip çevirmeyin, lafı doğru yerinden anlayalım

İmam ne derse doğrudur mantığı bu sadece ..

Nüfusumuz yaşlanıyor ya genç nesillere ihtiyaç var ondan yanii...

İmam ne derse doğrudur mantığı bu sadece ..

yaşlanıyoruz doğrudur da......sen daha elindeki genç nüfusu kullanmayı bilmiyorsun.....her üç gençten biri işsiz zaten......aklıma başka kötü şeyler geliyor..........artık büyük sermeye bu coğrafya da savaştırmak için paralı asker toplamaya çalışıyor......bence tek mantıklı açıklaması bu...............örnek ......el kaide......israile karşı kurulmuş ama israile tek bir saldırısı olmamış kiralık terörist.....hepsi müslüman ülkelerde maşallah.......aklıma böyle kötü kötü şeyler geliyor...........çünkü yeni nesil yeterince ucuza çalışıyor zaten

evlendikten sonra sağlık ocağına kaydımı aldırmak üzere gittim ve dr. rutin soruların ardından hamile olasılığınız var mı dedi ? :44:

hayır yok dedim.

aklınızda bulunsun eger ki hamile kalırsanız tedavi ve kontrol süreçlerini istediğiniz hast. yaptırsanız bile bize gebelik durumunda bilgi vermek zorundasınız dedi.

ben :53::44::44:

hatta ve hatta bizi sizi aratmak zorunda bırakmayın dedi. :60: :47::47::47::47:

bir de bebeklere uygulanan birkaç aşı sadece sağlık ocaklarında oluyormuş artık özellerden toplatılmış.
ve sağlık ocakları !!!!!! leşşşş gibi. :19::19:

sevgili sağlık bakanımız!!

valla ben de birkaç sene içinde 3. çocuğumu yapmayı planlıyorum da aklıma gelmiyor değil duyup da bilmeyen başbakan 3 çocuk istiyor diye doğurdu diye dedikodu yapar mı acaba millet diye çekiniyorum valla :)

Yuh artık :53: Harbiden yuh :53:
Yahu insan neye aç muhtaçsa sürekli onu düşünürmüş ya bizim devlet büyükleri de halvete aç heralde :60:

yakında yatak odamızın kapısında beklıycekler bunlar daha ıyı gunler :ssz::ssz::ssz:

Kızım 3 yaşında.Konu komşunun 2.yi ne zaman düşünüyrosun e hadi artık çalışmalara başlayın artık abla olmasının zamanı geldi demesine alıştık da 1 2 ay önce sağlık ocağından ebe aradı. x 3 yaşına gelmiş yeni hamilelik var mı dedi yok dedim düşünmüyor musunuz dedi hayır dedim gebelik olursa kayıt yaptırmayı unutmayın dedi.Onlar da bende bir potansiyel görüyorlar sanırım.:12::12:Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreceklerr

Son düzenleme:
Yuh artık :53: Harbiden yuh :53:
Yahu insan neye aç muhtaçsa sürekli onu düşünürmüş ya bizim devlet büyükleri de halvete aç heralde :60:

Geçen ekşi sözlükte (kardeş site :9:) birisi ilk gece hakkının millet vekillerine verilmesi diye başlık açmış çok güldüm.

evlendikten sonra sağlık ocağına kaydımı aldırmak üzere gittim ve dr. rutin soruların ardından hamile olasılığınız var mı dedi ? :44:

hayır yok dedim.

aklınızda bulunsun eger ki hamile kalırsanız tedavi ve kontrol süreçlerini istediğiniz hast. yaptırsanız bile bize gebelik durumunda bilgi vermek zorundasınız dedi.

ben :53::44::44:

hatta ve hatta bizi sizi aratmak zorunda bırakmayın dedi. :60: :47::47::47::47:

bir de bebeklere uygulanan birkaç aşı sadece sağlık ocaklarında oluyormuş artık özellerden toplatılmış.
ve sağlık ocakları !!!!!! leşşşş gibi. :19::19:

sevgili sağlık bakanımız!!

sağlık ocağında çalışıyorum ben, aynen de doğru canım arkadaşım. Gebelik durumunda gebe izlem ekranına kaydın düşer, aşılarını izlemini hemşire mutlaka yapmak zorundadır. yapmazsa maaşından kesinti yapılır(her hekimin 4bin hastası vardır, 4bin hastayı takip etmek zorundasın). bu sistem ne sağlıkçıya yaradı ne hastaya. insanları resmen zorla sağlık ocağına getiriyoruz, 118den telefonlarını buluyoruz cidden rezillik. sonra da böyle karışıklıklar oluyor işte.

şu aile hekimi tantanasını çıkardılar ya, sağlık ocağına git de git diyorlar ya... kesin işin içinde iş var diyip gitmedim. annem gitti, düzenli olarak ilaç yazdırıyor kadın, bir şekilde konu konuyu açmış ve bana gelmiş konu (adımla falan değil elbette, kızınız diyerek) doktor tutturmuş "gelecek, buraya gelecek, söyleyin gelsin". sana ne yahu? geliriiiiim gelmem, sana mı sorucam? sana göre mi karar alıcam?

velhasıl artık ne devlete ne sağlık ocağına direkt özel hastahaneye gidiyorum. hem doktorlar yüzüme bakıyor adam yerine koyup hem de böyle saçmalıklar olmuyor. hatta şunu da söyliyeyim, diyelim ki her hangi bir test yaptırdım, dosyamda "yürüyemez ya da ameliyatlı" gibi bir not olmadıkça, tahlil sonucumu eşime bile vermediler, vermiyorlar.

Back