sağlık ocağında çalışıyorum ben, aynen de doğru canım arkadaşım. Gebelik durumunda gebe izlem ekranına kaydın düşer, aşılarını izlemini hemşire mutlaka yapmak zorundadır. yapmazsa maaşından kesinti yapılır(her hekimin 4bin hastası vardır, 4bin hastayı takip etmek zorundasın). bu sistem ne sağlıkçıya yaradı ne hastaya. insanları resmen zorla sağlık ocağına getiriyoruz, 118den telefonlarını buluyoruz cidden rezillik. sonra da böyle karışıklıklar oluyor işte.
şu aile hekimi tantanasını çıkardılar ya, sağlık ocağına git de git diyorlar ya... kesin işin içinde iş var diyip gitmedim. annem gitti, düzenli olarak ilaç yazdırıyor kadın, bir şekilde konu konuyu açmış ve bana gelmiş konu (adımla falan değil elbette, kızınız diyerek) doktor tutturmuş "gelecek, buraya gelecek, söyleyin gelsin". sana ne yahu? geliriiiiim gelmem, sana mı sorucam? sana göre mi karar alıcam?
velhasıl artık ne devlete ne sağlık ocağına direkt özel hastahaneye gidiyorum. hem doktorlar yüzüme bakıyor adam yerine koyup hem de böyle saçmalıklar olmuyor. hatta şunu da söyliyeyim, diyelim ki her hangi bir test yaptırdım, dosyamda "yürüyemez ya da ameliyatlı" gibi bir not olmadıkça, tahlil sonucumu eşime bile vermediler, vermiyorlar.
Kardeşim ebe olacak bu sene mezun oluyor.
Aile planlamada staj yapıyordu ama artık orası kapatılmış
Korunmaları için kadınlara eğitim veriliyordu kaldırılmış.
Artık kondom bile gelmiyor diyor.
Önceden her gelene aile planlaması için dağıtılırmış şimdi almak isteyene bile yok şaka gibi
Kardeşim ebe olacak bu sene mezun oluyor.
Aile planlamada staj yapıyordu ama artık orası kapatılmış
Korunmaları için kadınlara eğitim veriliyordu kaldırılmış.
Artık kondom bile gelmiyor diyor.
Önceden her gelene aile planlaması için dağıtılırmış şimdi almak isteyene bile yok şaka gibi
bu kadının (ayşe arman) hiç bir söylediğine inanmıyorum. daha önce de bu tarz sansasyon yarattığı haberlerden bişey çıkmamıştı olay çıkardığıyla kaldı.
bir de şu maddeye takıldım ben yazıdaki ;
-Farz edin, kocamdan ayrı yaşıyorum. Boşanamıyorum ve hayatımda birisi var. Ondan hamilelik şüphem var. Kocamla yapılan bu konuşma yüzünden cesedim başka bir sokaktan toplanacaktı!
ne kadar bencil ve sorumsuzca.
terbiyesiizler.....................
işleri güçleri kalmadı ,milletin belden aşağılarına takmış,o bölgeyle uğraşıyorlar.
yazdım yazdım sildim,malum bazen durduramıyorum kendimi sonra banlanıyorum psikolojim bozuluyor :86:
ben bu ülkede bi nihat doğan denilen adamın saçma garip konuşmalarına bi de bu hükümetin artık yuhh dedirten icraatlarına hastayım
hı hıbu kadının (ayşe arman) hiç bir söylediğine inanmıyorum. daha önce de bu tarz sansasyon yarattığı haberlerden bişey çıkmamıştı olay çıkardığıyla kaldı.
-Farz edin, kocamdan ayrı yaşıyorum. Boşanamıyorum ve hayatımda birisi var. Ondan hamilelik şüphem var. Kocamla yapılan bu konuşma yüzünden cesedim başka bir sokaktan toplanacaktı!
bu kadının (ayşe arman) hiç bir söylediğine inanmıyorum. daha önce de bu tarz sansasyon yarattığı haberlerden bişey çıkmamıştı olay çıkardığıyla kaldı.
benim anlamadığım herkes bu kadar şikayetçi, herkes eleştiriyor. Arkadaş o zaman iki kişiden biri nasıl oy veriyor nasıl!!! ben artık bu seçim sonuçlarına da güvenmiyorum.
Yüksek müsadelerinizle arkadaşlarrrr küfür etmek istiyorumm
hatta bu olayın çok geyiği yapılmıştı, "kızınız ped almadı, kızınızın bacakları orman gibi olmuş" diye de msj gönderirler yakında diye.
Olamaz mı yani?Bencillik ve sorumsuzluk bunun neresinde?Ayrıldı 2 sene 3 sene belki daha fazla mahkemesi sürdü.O sırada da biri girdi hayatına yok ben daha belediyeden izin almadım mı diyecek.
Profilinize de baktım da vendetta profil resmini ironi olsun diye kullandınız sanırım.Aksi halde sizin düşüncenizde birisi bilinçli olarak kullanmış olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?