• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetiştirme yurdunda büyümüş ve sadece annesini biliyor ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Evlenecek olursak düğün olması mantıksız onun kimsesi yok. Sizce yetiştieme yurdunda büyümüş bir insanın aile kavramı nasıl olur daha mı çok sahip çıkar br fikri olan var mı ?

Evlenecek olursak düğün olması mantıksız onun kimsesi yok. Sizce yetiştieme yurdunda büyümüş bir insanın aile kavramı nasıl olur daha mı çok sahip çıkar br fikri olan var mı ?
Kişiden kişiye değişir bence daha çok sahiplenedebilir çok vurdumduymaz oladabilir

Kişiye göre değişir kimisi daha çok bağlanır kimisi varlığını hissetmedigim bir şeyin yokluğunu hiç çekmedim fikrindedir. Yurtta kalan bir arkadaşım vardı anne şefkati konusu açılınca onun için önemli olmadığını neticede hiç yaşamadığı bir şeyin özlemini duymadığını söylemişti ama istediğim şey arkamda beni destekleyecek biri demişti . Onun görüşüne bağlı.

Kişiye göre değişir kimisi daha çok bağlanır kimisi varlığını hissetmedigim bir şeyin yokluğunu hiç çekmedim fikrindedir. Yurtta kalan bir arkadaşım vardı anne şefkati konusu açılınca onun için önemli olmadığını neticede hiç yaşamadığı bir şeyin özlemini duymadığını söylemişti ama istediğim şey arkamda beni destekleyecek biri demişti . Onun görüşüne bağlı.
Fikrini nasıl anlayacağım. Aile çocuk özlemi olduğunu hep söyler.

Fikrini nasıl anlayacağım. Aile çocuk özlemi olduğunu hep söyler.
Zaten söylemiş bir aile çocuk özlemi olduğunu . zaten evleneceginiz kişinin ne düşündüğünü bu aşamada anlamak zorunda değilsiniz her şeyi açık açık konuşun sorun tabi onun hassasiyetini Dr göz önünde bulundurun

Back
X