ayakları yere basan sağlam karakterli bir insan olması için normal şartlarda büymesi gerek. dünyayı ayaklarına sererseniz kişiliği ilgili başka sorunlar olur. haz çağında organik çocuk yetiştirmek kitabını okumanızı öneririm.
kardeşiniz kişiliğin temellerinin atıldığı yıllarda (ilk üç yaş) anormal durumlara maruz kalmışsa zaten onarılmaz boşlukları olması kaçınılmaz. bence siz su saatten sonra defektleri onarmak için kendinizi heba etmek yerine ona NORMAL ve sıcak bir hayat, güven ortamı sunun. pedagog desteği alın. ve yaşıtları gibi yaşasın.
Yurtdışındasınız yurtdışına gideceksiniz
Bari tutarlı yazaaydınızda inandırıcılığı olsaydı
şuan
şuan yurt dışında olduğu için 1 ay geç başlayacağından bahsediyo ana okuluna aslında burda yaşıyo
seneye yurt dışında eğitim almaktan bahsediyo dikkatli okursanız
Sok oldum resmen yaa.allah hem bu dunyada hem oteki dunyada hakettiklerini versin dilerim.benimde 17 aylik bir oglum var.inan sacinin bir teline zarar gelse dunyalari yikarim.babasi azarlayinca bile esimle tartisiyorum.allah guzel gunler gostersin size insallah kardesim
Ben sizi eski konunuzdan hatırlıyorum çok sevindim kardeşinizi yanınıza almanıza yetersizlik hissini ben bir anne olarak bile yaşıyorum bir çocuğun sorumluluğunu alınca bu hissi yaşamanız normal birde sizinde yaşadığınız nasıl bir ortamdan geldiğini bildiğiniz için vicdani yükü dahada ağır geliyordur doğal olarak bence bir pedegogla bu işi daha güzel çözersiniz sizi daha güzel yönlendirir sizde bu şekilde daha doğru yaklaşırsınız zaten bu sorumluluğu alarak kardeşinize elinizden gelenin ( duygusal manada da ) en iyisini yapmaya çalışarak en büyük işi yapmışsınız size kardeşinizle mutlu bir hayat dilerim
Dikkat edersiniz donecegiz 1 ay gec baslayacak okula dedim. 4 ayligina staja geldim yurtdisina.
2008' den beri uyeyim, bircok da konum var. Keske biraz arastirip iftira atsaydiniz.
ayakları yere basan sağlam karakterli bir insan olması için normal şartlarda büymesi gerek. dünyayı ayaklarına sererseniz kişiliği ilgili başka sorunlar olur. haz çağında organik çocuk yetiştirmek kitabını okumanızı öneririm.
kardeşiniz kişiliğin temellerinin atıldığı yıllarda (ilk üç yaş) anormal durumlara maruz kalmışsa zaten onarılmaz boşlukları olması kaçınılmaz. bence siz su saatten sonra defektleri onarmak için kendinizi heba etmek yerine ona NORMAL ve sıcak bir hayat, güven ortamı sunun. pedagog desteği alın. ve yaşıtları gibi yaşasın.
İnşallah sen kardeşinle geçmişi unutacak, kardeşinde seninle birlikte mutlu huzurlu bir hayat yaşayacak. Ne anne babalar var yarabbi. Evlat aşkıyla yanıp tutuşanlar (Kızkardeşim her gün ağlıyor abartmıyorum) olanda kıymetini bilmiyor (kötü enne ve babalar içindir yapmış olduğum yorumum).
Hep mutlu olun ...
Birincisi ; 21 yasinda degil de 40 yas olgunluguyla yazmissiniz. Masallah. Tebrik ederim.
Ikincisi bir cocuk icin sevgi yeterli. Zaten elinizden geleni yapiyosunuz.
Tebrik ediyorum. Hicbir seyi begenmeyen, ukala ergenler sizden ornek alsin.
katılıyorum. her şeyi elde eden insanlar da mutsuz oluyor. bu sefer kibirli, kendini beğenmiş, dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneden bir insana da dönüşebilir. çok fazla abartmadan, rahat yetişeceği bir ortam. artı zaten eskisi kadar kötü durumda olmayacak inşallah. fazla paralamayın kendinizi o yüzden. normal standartlarda davranın o da normal bir insan olsun.. tebrik ederim bu arada. Allah yardımcınız olsun.
daha ne yapacaksın çok duygulandım
yetersizlikmi yazdıklarına bakılırsa helal olsunda başka söz yazmaya bile gerek yok
kardeşin sana sımsıkı sarılıp ablacımmm
diyor
çocuklar şeffaftır sevgilerini en doğal haliyle sunarlar yapmacıksız
inşALLAH herşey gönlünüzce olur
okula gelince yurtdışında neresi ulaşımın zor olduğu bi yer yok
imkanınız varsa en iyisine gönderin
Tebrik ederim çok içten yazmışsınız. Jimnastik benim içimde ukte kaldı da bence düşünebilirsiniz. Kızım olsa ilk işim jimnastiğe yollamak olucak.
kendimi gördüm
bende cocugum konusunda ne yaaprsam yapayım asla kendımı yeterlı gormuyorum ve yapacaklarım konusunda sınır tanımıyorum.
tam aynı yaslarda oglum var
oda bu sene benım kafamı mılyon kere acaba oldumu o mu bumu dıye dıye ozel okulda anasınıfına baslıyor
ben yabancı dıl olarak ıngılzıceyı sectım daha gecerlı oldugu ıcın hafta sonu kurslar ıcın ıse yuzmeyı onerebılırım
kızdı sanırım bale olabılır , piyano olabilir . olabilir yani.
cocugun sındırılme durumu dıs etkenlerden dolayıda olabılır elbette ben o kocaman paragrafı uzulmemek ıcın okumadım ,
eger cocuk cok azalrnıyorsa ve takdır edılmıyorsa mutlaka kendı ıcıne dönecektir , kendimizdende tahmin ederiz bu durumu.
umarım evlendiğinizdede bu durum bozulmaz
ne güzel kardeşinize kol kanat germişsiniz ama sizin hayatınız? okulunuz? potansiyel evliliğiniz, kuracağınız aileniz? bunları da hiçe saymayın hepten, çok gençsiniz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?