Yetersizlik hissi

İnşallah sen kardeşinle geçmişi unutacak, kardeşinde seninle birlikte mutlu huzurlu bir hayat yaşayacak. Ne anne babalar var yarabbi. Evlat aşkıyla yanıp tutuşanlar (Kızkardeşim her gün ağlıyor abartmıyorum) olanda kıymetini bilmiyor (kötü enne ve babalar içindir yapmış olduğum yorumum).

Hep mutlu olun ...

Birincisi ; 21 yasinda degil de 40 yas olgunluguyla yazmissiniz. Masallah. Tebrik ederim.

Ikincisi bir cocuk icin sevgi yeterli. Zaten elinizden geleni yapiyosunuz.

Tebrik ediyorum. Hicbir seyi begenmeyen, ukala ergenler sizden ornek alsin.

katılıyorum. her şeyi elde eden insanlar da mutsuz oluyor. bu sefer kibirli, kendini beğenmiş, dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneden bir insana da dönüşebilir. çok fazla abartmadan, rahat yetişeceği bir ortam. artı zaten eskisi kadar kötü durumda olmayacak inşallah. fazla paralamayın kendinizi o yüzden. normal standartlarda davranın o da normal bir insan olsun.. tebrik ederim bu arada. Allah yardımcınız olsun.

daha ne yapacaksın çok duygulandım
yetersizlikmi yazdıklarına bakılırsa helal olsunda başka söz yazmaya bile gerek yok
kardeşin sana sımsıkı sarılıp ablacımmm
diyor
çocuklar şeffaftır sevgilerini en doğal haliyle sunarlar yapmacıksız
inşALLAH herşey gönlünüzce olur

okula gelince yurtdışında neresi ulaşımın zor olduğu bi yer yok
imkanınız varsa en iyisine gönderin

Tebrik ederim çok içten yazmışsınız. Jimnastik benim içimde ukte kaldı da bence düşünebilirsiniz. Kızım olsa ilk işim jimnastiğe yollamak olucak.

Yurtdışındasınız yurtdışına gideceksiniz
Bari tutarlı yazaaydınızda inandırıcılığı olsaydı

Dikkat edersiniz donecegiz 1 ay gec baslayacak okula dedim. 4 ayligina staja geldim yurtdisina.
2008' den beri uyeyim, bircok da konum var. Keske biraz arastirip iftira atsaydiniz.

şuan

şuan yurt dışında olduğu için 1 ay geç başlayacağından bahsediyo ana okuluna aslında burda yaşıyo
seneye yurt dışında eğitim almaktan bahsediyo dikkatli okursanız

Aynen dogru anlamissiniz.
4 ayligina staja geldim. Benim de okulum Turkiye' de devam ediyor son senem bu sene. Lisans ustu egitim icin yurtdisina cikmayi dusundugumuzu soylemistim.

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Ben artik kendim icin uzulmuyorum. Kardesim icin cok uzuluyordum cok sukur kurtuldu o da.

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :)
Haklisiniz vicdani sorumlulugu o kadar fazla ki. Eski hayatiyla ilgili en ufak bir sey hatirlasin istemiyorum.
Pedagog destegini ciddi ciddi dusunur oldum. Birkac sefer gittik aslinda ama duzenli gitmedik, benim hatam.

kendimi gördüm
bende cocugum konusunda ne yaaprsam yapayım asla kendımı yeterlı gormuyorum ve yapacaklarım konusunda sınır tanımıyorum.
tam aynı yaslarda oglum var
oda bu sene benım kafamı mılyon kere acaba oldumu o mu bumu dıye dıye ozel okulda anasınıfına baslıyor
ben yabancı dıl olarak ıngılzıceyı sectım daha gecerlı oldugu ıcın hafta sonu kurslar ıcın ıse yuzmeyı onerebılırım
kızdı sanırım bale olabılır , piyano olabilir . olabilir yani.
cocugun sındırılme durumu dıs etkenlerden dolayıda olabılır elbette ben o kocaman paragrafı uzulmemek ıcın okumadım ,
eger cocuk cok azalrnıyorsa ve takdır edılmıyorsa mutlaka kendı ıcıne dönecektir , kendimizdende tahmin ederiz bu durumu.
umarım evlendiğinizdede bu durum bozulmaz

Dikkat edersiniz donecegiz 1 ay gec baslayacak okula dedim. 4 ayligina staja geldim yurtdisina.
2008' den beri uyeyim, bircok da konum var. Keske biraz arastirip iftira atsaydiniz.

Iftira atmadım yurtdışındayım yurtdışına gidiCem diyince saçma geldi doğal olarak
Eski konularınıza bakmaktabsa açıkça yazmanızı tercih ederim
Kusura bakmayın konuyu böldüm devam edebilirsiniz

Kitabi not aldim alacagim cok tesekkur ederim.
Iste en buyuk korkum bu. Cok gec kalmis olmam.
Ve zayif noktami yakalamissiniz. Elimde imkan varken niye istedigini almayayim diye dusunuyorum? Cok yanlis degil mi?
Mesela iki sey secebilirsin diyorum alisveriste, ucuncu bir seyi de cok sevdigini anliyorum. Almiyorum tabii ki o an ama birkac gun sonra mutlaka gidip aliyorum. Icinde kalmasin diyorum ne bileyim. Babam mesela istese 10 cocuk buyutebilecek kapasitedeydi ama restauranta icecek ve tatli parasi vermezdi. Hic de aldirmazdi. O yuzden ben hemen diyorum restauranta gittigimizde ne icersin? Aldigimizi begenmezse yeni bir sey aliyorum falan. Hep icinde bir sey kalmasin diye ugrasiyorum ama sanirim dediginiz gibi once kendimi egitmem lazim.

Cok tesekkur ediyorum.
Hep dedim herkes anne baba olamiyor mumkunse olmasin da zaten.
Ben cok cok istiyorum cocuk sahibi olmak ama sirf annem gibi olurum diye hayatim boyunca cesaret edebilecek miyim bilmiyorum?

Birincisi ; 21 yasinda degil de 40 yas olgunluguyla yazmissiniz. Masallah. Tebrik ederim.

Ikincisi bir cocuk icin sevgi yeterli. Zaten elinizden geleni yapiyosunuz.

Tebrik ediyorum. Hicbir seyi begenmeyen, ukala ergenler sizden ornek alsin.

Cok tesekkur ederim, boyle mesajlari duyunca gozlerim doluyor :)

Cok tesekkur ederim.
Her istedigini alma su an zayif noktam. Insallah o zayif noktami da yenebilirim.

ne güzel kardeşinize kol kanat germişsiniz ama sizin hayatınız? okulunuz? potansiyel evliliğiniz, kuracağınız aileniz? bunları da hiçe saymayın hepten, çok gençsiniz daha.

Cok tesekkur ederim. Zaten gozlerim dolu dolu okuyorum mesajlari siz de aglattiniz :)

Anasinifina Istanbul' da gidecek. Ben de diyorum en yakin okul bile cok yakin degil, o zaman en iyisine gitsin ama sonra trafige takilir da yollarda perisan mi olur diyorum. Birkac aklima yatan okulla uzun suredir gorusuyorum artik karar vermem lazim.

Seneye de ABD' ye gitmeyi dusunuyoruz. Su an da ABD' deyiz zaten 1 ay sonra donecegiz.

Tebrik ederim çok içten yazmışsınız. Jimnastik benim içimde ukte kaldı da bence düşünebilirsiniz. Kızım olsa ilk işim jimnastiğe yollamak olucak.

Kardesim 3.5 yasinda kresteki ogretmeninin sayesinde baleye basladi. Yetenekli oldugunu dusunuyor bale ogretmeni :)

Aynen ben de korkuyorum ki sinir tanimayacagim kardesim konusunda.
Ingilizceyi ben de cok dusundum zaten 3 aydir ABD' deyiz kardesim yaz okuluna gidiyor ciddi anlamda kulak dolgunlugu oldu ve kendini ifade etmeye basladi. Ama ilk dili baska bir dil olanlar (Fransizca, Almanca gibi) Ingilizceyi daha kolay ogreniyor diyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum? Ben Amerikan Koleji mezunuyum o yuzden bir yanim da Ingilizcesi ana dili gibi olsun cok istiyor.
Dusune dusune daha kayit yaptiramadim.

ne güzel kardeşinize kol kanat germişsiniz ama sizin hayatınız? okulunuz? potansiyel evliliğiniz, kuracağınız aileniz? bunları da hiçe saymayın hepten, çok gençsiniz daha.

Lisans ogrencisiyim 4. sinifa gectim. Seneye phd icin Amerikaya gelmeyi dusunuyorum su an Amerikada staj yapiyorum ve buradaki hocam phd icin gelmemi teklif etti. Nisanliyim, seneye yaza dugunum var. Kardesimi kendi kardesi gibi goren ve elinden geleni yapan bir nisanlim var. Kac kardessiniz diye soranlara kardesimi de ekleyip cevap verir sagolsun :)
Nisanlim sevgililik donemimizden beri benim en buyuk sansim. Ailemden cok cektim Allahim beni o ve ailesiyle mukafatlandirdi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…