• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeterli mi sizce

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
İyi akşamlar hepinize hanımlar bir çogunuz burda yaşça benden büyüktür, ben 18 yaşındayım sizlere sormak istediğim şudur erkek arkadaşım Beşiktaş hastasıdır çok seviyor o takımı ona Beşiktaş logolu bardak aldım üstüne onun isim ve soy ismini yazdırdım ayrıyetten jean pantolon aldım kendisine pek fazla bütçem birazda elimde param kalsın istedim ama şimdide çok basit geldi bana aldıklarım acaba birşeyler daha baksam mı yoksa yeterli mi bilmiyorum.

İyi akşamlar hepinize hanımlar bir çogunuz burda yaşça benden büyüktür, ben 18 yaşındayım sizlere sormak istediğim şudur erkek arkadaşım Beşiktaş hastasıdır çok seviyor o takımı ona Beşiktaş logolu bardak aldım üstüne onun isim ve soy ismini yazdırdım ayrıyetten jean pantolon aldım kendisine pek fazla bütçem birazda elimde param kalsın istedim ama şimdide çok basit geldi bana aldıklarım acaba birşeyler daha baksam mı yoksa yeterli mi bilmiyorum.

Abla nasıl bir sıkıntın var ki @Neyleym hesabın ile 50 kez konularını yanlış yere açtın? O hesap cezalı iken bu hesabı açıp aynı ......(hakaret var) hatayı yapıyorsun ? Lütfen yanlış anlama ciddi soruyorum? Bu saçmalığın sebebi nedir ?

Son düzenleme:
Ya hakaret etmek istemiyorum ama inanın dayanılmaz hale geldi bu saçmalık. Sitede kategoriler var doğru kategoriye açın konunuzu o kategoriye cevap gelmiyorsa o bölüm rağbet görmüyor demektir. Ama olay rağbet olayı değil hemen, anında cevap gelmiyor ya bu saçmalığı ondan yapıyorsunuz.

Buraya konu açılma sebebi doğru kategoride cevap gelmemesi değil burada daha çabuk cevap geliyor. Fikri olan olmayan bu bölümde yazıyor diye her konuyu buraya açıyor bu üyeler. Dalga geçer gibi ....

Back
X