Yeter!

resmen senaryo yazmış bence
avukat bi insan aklı başında yok eşini boşa benimle evlen diye tehdit edemez kimseyi
eşin yeşil ışık yakmışki bağlanmış kız
kimbilir onada ne alanlar söyledi
karımla mutsuzum vs vs...
hepsi manyak bunların
yalan söylemeyi bile beceremiyor beceriksizler
vur tekmeyi bence
çok sinir oldum

gene iyi sabretmişiniz bence zaman vermişiniz düzelmesi için...eşinizse hem suçlu hem güçlü maşallah ne hakkı var sizi kilitlemeye bencede polisi arayın herkes görsün ne karakterde olduğunu...

ya offffffffff bu erkekler nedir bu ya nasıl bi türkiyede yaşıyoruz...nasıl bi erkek... nasıl bi güven ... nasıl bi evlilik........allah sabır versinn canım sana ........

gurbaa'ma %1500 katılıyorum...

bi de yani ,sırf adam asker diye yaptığı her olayı farklı mı yorumlamak lazım ? veya aldattığı kadın avukat diye...
aman adam asker, disipline düşkündür, terkederseniz cinnet getirir, yok meslektaşlarına ezilir falan...onu aldatırken düşünecekti...erkeklerin egosunu bu kadar şişirmeyelim...:1closedeyes:

canım, bence al bebeğini git ailenin yanına...sen bireysin, boşan bu adamdan, hayır gelmez artık nitekim...

eşinin seni kandırmasına izin verme.. asker olduğu için düzgün bir aile hayatı olmak zorunda ve evliliğini paravan olarak kullanmış bence.. ayrılmak istememesi bu yüzden ilerde terfisini bile engelleyebilir boşanmış olması.. biraz kendi değerinizin farkına varın lütfen...

şayet evden çıkamıyorsanız babanıza ya da başka bir aile büyüğüne haber verin..gelip sizi almasını rica edin...hem daha güvenilir olur..eşinin taşkınlık yapmasını zorlaştırır...

bencede eşiniz terkedilmeyi çokdan haketmiş.hem bu ayrılık sizede iyi gelecek en azından tüm bu yaşananlar karşısında eli kolu bağlı çaresiz bir kadın imajınıda yoketmiş olursunuz.eşinizde bakarki pabuç pahalı belki o zaman çapkınlıklara bir son verebilir.erkek milletinin yakalanma anında eşlerine yazdıkları birçok hikaye vardır.çoğu yaratıcılıktan uzak karşındakini aptal yerine koyan saçma sapan bahaneler.tabiki yalan söylüyor.çocuğunuz var biraz uzak kalın.aklı başına gelirse bir şans daha verebilirsiniz.ancak güven denen kuş bir kere uçup gittimi.asla geri dönmüyor.ve bununla yaşamakta kabusa çeviriyor yaşamı.çok iyi düşünüp.ciddi kararlar alıp.en yakın zamanda uygulamaya geçin..Allah kolaylık versina.s.

merak ettiğim konu hala ev hapsindemisin.eşinle konuş önce kendini ev hapisden kurtar.sonrada babanı ara gelsin.yada babanın yanına git.babana eve hapis ettiğini söylesen hemen gelir.eşinin aldattığını falan söyle.niye kendini tüketiyorsun ki

çok kötü gerçekten ... sanki yalan eşinizi hareketlerinde yalan, bencillik ,sorumsuzluk ve helede yeni bebeği olmuş bir aile babasına hiç uygun olmayan yanlışlar var.....bunlaru unutup ,sindirip devam edebilirseniz inşallahh bir daha yaşamassınız, inşallahh hereşy oluna girer .... tecrübeli değilim ama size ufacık bir tavsiyem olursa oda canınız acıyor ve daha çok acıyacak diye gerçeklerden akçmayın, bebeğinizi birlikte yetiştireceğiniz adamın hareketlerini nasıl bir model olacağını çok iyi gözlemleyip bebeğiniz içindeuygun olan seçimim yapın derim ben...

dediğiniz gibi...
fırsat vermeyen bir erkeğe sizce bir kadın bu lafı edebilir mi?
hiç bir kadın elbette...
evli bir erkek aldatıyorsa ne adi kadınlar var baştan çıkartıyorlar diyemem...
aldatan adam için kılımı dahi kıpırdatmam...
aldattığını belgeler, tazminat ve nafaka talepli boşanma davamı açar, kendime çocuğumla beraber yeni bir hayat çizerdim...

offffff canım ya..
ya bu erkeklere ne denir. ya ne isterler bunlar evlendikten sonra..Allah ıslah etsin hepsini.
olan bayanlara ve çocuklara oluyor. onlara hiçbisey olmuyor..
sen sonuna kadar haklısın tabi ki. nediyebilriz ki..Alllah yardımcın olsun canım..sabırlar versin..:Saruboceq::Saruboceq:

konu sahibi nerde acaba. insan haberdar eder.
burdayım hemde cok berbat bir haIde dun gece hersey ortaya cıktı kızIa nısanIanmıs bnmIe evIıyken ve cocuk aIdırmıs adı adam utanmadan bana sans ver dıyor ben bır haIt yedim benı tehdıt ettı sana soyIemekIe dedi...sana soyIeseydim yine bırakacaktın beni dedi.artık biIiyorsun git dedi.yuzum yok kı sen bunIarı hak etmedın ben kopegım dedı
ama suna emın oI senı kazanacam gerekırse kopek oIacam ve senı bosamayagım dedi.kıza tIf actı muradına erdin artık senden korkmuyorum, asagıIık kadın dedi.ve cocugum bugun 2 kez baba dıye uyanıp kapıya fırIadı.pztsı için ucak biIeti aIdım ve esı mı bosayacagım.o da ıkna oIacak eIbet...

bu kadarida pes dogrusu.isler bebek aldirma durumuna gelmis ve sen hicbirseyden habersizsin öylemi.ayy türk filmi gibi inanamiyorum.bu kadar yüzsüz adam,daha seni kazanmaya calisiyor.her üniformanin icindeki adam olsaydi ooofff.oysaki nerede bir asker,bir polis görsem,o kadar saygiyla bakarimki,o insanlarin böyle birsey yapabilecegi aklimin ucundan bile gecmez.tabiyki senin kocan gibi olanlari kasdediyorum.neyse güzelim sen kararini dogru yönde vermissin,ve bu kararindan sakin ha dönme.bebek hic bir zaman bu gibi durumlarda bir evliligi kurtaramaz.insaallah pztsi gününe kadar kararin degismez.hala kilitlimisin cok merak ettim.lütfen yaz olurmu.saglikla kal.:asigim:

yazık çok yazık...
böyle ihanet konularını okudukça erkeklerdende evliliktende korkuyorum..
eşin var,çocuğun olmuş hala ne diye nefsine hakim olmuyorsun be adam !!!!
çocuğunun,eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun vicdanın sızlamıyormu bu kadarmı şeytanlaşabiliyor erkekler..
size ne söylesem bilmiyorum,çocuğunuz var boşansanız zor,boşanmasanız sürekli şüphe içinde yaşayacaksınız..
güçlü olun sadece KENDİNİZ için.. zordur eminim ama yapacak birşey yok.

adi adam. cok üzüldüm arkadasım.senin için tabiki zor bı durum. iyi bi karar vermişin. iysallah toparlanırsın bir an once.herkes hakettini bulur iysallah.

wallaha sasirdimm resmen kadin numarasi ve inkar yalan kurana el basmalar yani ne diyimm yazik ona wallahaa erkek bide

ozgurum cnm suan ...hıc hbrım yoktu iğrencIikIerınden sadece bırseyIer sezıyordum aIIah beIasını versın ıkısının dekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…