• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık.. yardım edin lütfen..

Krep yeyin kızlar. Yumurtalı, yağlı, tuzlu, unlu içine peynir de ezin. Tam bir depo. pişirirken yağ da sürüyorsunuz. Yağlama aşamasında da bolca yağlayın. Evde de sürekli kek poğaça bulundurun kemirin her fırsatta :56: Kahvaltısız güne başlamayın mide küçülüyor.

Hamur işi ,yağlı şeyler yersen kısa zamanda kilo alırsın,sabah kahvaltıda poğaçalı tereyağlı nutellallı kahvaltı ,yemeklerde de pilav hamur işi ağırlıklı(mantı,pizza,lahmacun vb.) en önemlisi 3 öğün yemen ve akşamda 8 9 civarı pasta kurabiye tarzı.Bu şekilde beslen 1 ayda 4 kilo alırsın.He bide tahin pekmez karışımı çok kilo aldırır

bende 1 senede 10 kilo aldım 45-48 arasıydım hep bir 50 olsam diyordum sonra fastfood yedim hep sağlıksız ama çok seviyordum sabahları kahvaltıda pohça lokma tarzı şeyler yiyordum öğlende patates ekmek yada kıymalı cantık pide lahmucun gibi şeyler akşam canım isterse yiyordum istemezse yemiyordum pek sulu yemek yemiyordum ve sonunda 58 hatta bir ara 62 kiloyu bile gördüm sağlıksız belki ama ben bu şekilde kilo aldım

Back