• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık.. yardım edin lütfen..

benimd 1.70 boyum var ve giderek kilom düşüyor 43 ten 40 oldumm vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D aglanacak halime gülüyorum artık psikolojı diye bişe kalmadı bnde tatlım :25:

Alla alla niye giderek düşüyor ki canım hiç yemiyor musun ? .. Bide psikolojin bozuk olursa iyice gider kilolar zaten

bol bol cıkolata ye özellıkle yatarken ye:125::125: bebe bıskuvsunu bend e yemıstım snra cıkılta ozellıkle yatarken 45 kıloldan 60 oldum :60: şim,de zayıflamaya calıyorum ama olmuyo:17::17:

hergun:
çikolata ye, tatlı ye
tavuklu kıymalı falan soslu makarna ye, yanında yogurt da ye+patates
veya
tavuklu, etli pilav + yogurt
mercimek, yayla, ezogelin, tel sehriye gıbı corbalar ıc
börek çörek kurabıye ne bulursan götür :)
karbonhıdrat agırlıklı beslen

karbonhıdrat ve proteını bır arada alırsan kılo yapar
yanı mesela
mercımek corbası+patatesli tavuk+pilav+yogurt
yogurt ve tavuk proteın, mercımek, patates, pirinc karbonhıdrat

Ozellikle gece uyku aralarinda kalkip tatli ye uzerinede bir bardak suyunu ic yat,gunduzleri kendini cok aciktirip oyle yemege otur yemekte kesinlikle yaninda sivi tuketme siviyi yemegin bitiminde tuket makarna pilav gibi yiyeceklerin yaninda mutlaka yogurt tuket ve hergun bi bu r kase tahin ye arti spor almama sansin yok bu arada istahin nasil

içebildiğiniz kadar için benim oğlumun kansızlığı için önermişlrdi yalnız dikkat et çok kilo yapıyor demişlerdi bende bu konuyu görünce paylaşmak istedim

Kınakınanın Faydaları

Ateş düşürücü özelliği vardır.
Sıtma tedavisinde kullanılır. Bilindiği üzere, sıtma tedavisinde kinin kullanılır.
Tifoda faydalıdır.
Ağır ve mikroplu hastalıklarda nekahat devresini kısaltır.
Cilt kaşıntılarında faydalı olduğu bilinir.
İştah açıcıdır. Kuvvet verir.
Kabızlığı giderir.
Kinidin alkoloidi taşikardi için kullanılır. Vücuda kuvvet verir.
Kınakına otunun faydaları arasında kilo aldırıcı özelliği ve kan yapıcı olması da vardır.

Kan Yapıcı Kür için Kınakına Şerbeti formülümüz:

Malzemeler: yarım kilo çekirdekli siyah kuru üzüm, 20 gr kınakına kabuğu, 5 bardak su.

Kuru üzüm, iyice yıkandıktan sonra demir havanda çekirdekleri kırılıncaya kadar dövülür . Sonra 5 bardak suyun içine konulur. 20 gram kınakına kabuğu üzerine ilave edilerek yavaş ateşte kaynatılır. Kaynatma işlemini, su yaklaşık 4 bardak kalıncaya kadar sürdürün. Kapağını kapalı tutarak soğumaya bırakın.Kınakına şerbeti, soğuduktan sonra ince bir tülbentten süzülerek bir şişeye konur ve buzdolabında saklanır. Her gün sabah ve akşam yemek aralarında çocuklara yarımşar kahve fincanı, büyüklere ise birer kahve fincanı içirilir. Kansızlık için kınakına şurubu çok faydalıdır. (Kansızlık için diğer kürler)

Kilo alma kürü için : Ahmet Maranki kilo aldırıcı formül

Alla alla niye giderek düşüyor ki canım hiç yemiyor musun ? .. Bide psikolojin bozuk olursa iyice gider kilolar zaten

herhangi bi sağlık sorunum yok ben normalde yiyorum ama alamıyorum işte . zaten psikolojm bozulduysa su kilom yuzunden bozuldu ya neyse :(

Son düzenleme:
içebildiğiniz kadar için benim oğlumun kansızlığı için önermişlrdi yalnız dikkat et çok kilo yapıyor demişlerdi bende bu konuyu görünce paylaşmak istedim

Kınakınanın Faydaları

Ateş düşürücü özelliği vardır.
Sıtma tedavisinde kullanılır. Bilindiği üzere, sıtma tedavisinde kinin kullanılır.
Tifoda faydalıdır.
Ağır ve mikroplu hastalıklarda nekahat devresini kısaltır.
Cilt kaşıntılarında faydalı olduğu bilinir.
İştah açıcıdır. Kuvvet verir.
Kabızlığı giderir.
Kinidin alkoloidi taşikardi için kullanılır. Vücuda kuvvet verir.
Kınakına otunun faydaları arasında kilo aldırıcı özelliği ve kan yapıcı olması da vardır.

Kan Yapıcı Kür için Kınakına Şerbeti formülümüz:

Malzemeler: yarım kilo çekirdekli siyah kuru üzüm, 20 gr kınakına kabuğu, 5 bardak su.

Kuru üzüm, iyice yıkandıktan sonra demir havanda çekirdekleri kırılıncaya kadar dövülür . Sonra 5 bardak suyun içine konulur. 20 gram kınakına kabuğu üzerine ilave edilerek yavaş ateşte kaynatılır. Kaynatma işlemini, su yaklaşık 4 bardak kalıncaya kadar sürdürün. Kapağını kapalı tutarak soğumaya bırakın.Kınakına şerbeti, soğuduktan sonra ince bir tülbentten süzülerek bir şişeye konur ve buzdolabında saklanır. Her gün sabah ve akşam yemek aralarında çocuklara yarımşar kahve fincanı, büyüklere ise birer kahve fincanı içirilir. Kansızlık için kınakına şurubu çok faydalıdır. (Kansızlık için diğer kürler)

Kilo alma kürü için : Ahmet Maranki kilo aldırıcı formül
Bunu bi denicem :) saol . :26:

Ben de hiç kilo alamazdimm denemedim ilaç mama kalmamıştı çok fazla yerdim ama olmazdı..sadece tatlıdan pek hoşlanmiyordum günde 1tane çikolata yedim ve her zamankinden daha fazla uyudum almazsam da almayayım dedim kafama takmadım artık ve istediğim kiloya geldim..kilo almak isteyen arkadaslara çikolata biraz daha fazla uyku ve daha az hareket tavsiye ediyorum..10 senedir aynı kilolarda seyreden ben kilo aldıysam herkes alabilir

Ben de hiç kilo alamazdimm denemedim ilaç mama kalmamıştı çok fazla yerdim ama olmazdı..sadece tatlıdan pek hoşlanmiyordum günde 1tane çikolata yedim ve her zamankinden daha fazla uyudum almazsam da almayayım dedim kafama takmadım artık ve istediğim kiloya geldim..kilo almak isteyen arkadaslara çikolata biraz daha fazla uyku ve daha az hareket tavsiye ediyorum..10 senedir aynı kilolarda seyreden ben kilo aldıysam herkes alabilir

Çikolata hangisi peki canım .. :) .. Kalori oranları farklı oluyor ya... Zaten çok uyuyorum ben okuldan gelip yemek yiyip uyuyorum gündüzleri :)

bol bol cıkolata ye özellıkle yatarken ye:125::125: bebe bıskuvsunu bend e yemıstım snra cıkılta ozellıkle yatarken 45 kıloldan 60 oldum :60: şim,de zayıflamaya calıyorum ama olmuyo:17::17:

:) .. Ne kdr sürede böyle oldun canım ... Bnm yasım 16 boyum bir 62 kilom 43 .. 52 olsam yeter valla fazlasını istemiyorum

Ozellikle gece uyku aralarinda kalkip tatli ye uzerinede bir bardak suyunu ic yat,gunduzleri kendini cok aciktirip oyle yemege otur yemekte kesinlikle yaninda sivi tuketme siviyi yemegin bitiminde tuket makarna pilav gibi yiyeceklerin yaninda mutlaka yogurt tuket ve hergun bi bu r kase tahin ye arti spor almama sansin yok bu arada istahin nasil

Aralarda çok su içerdim ben ama artık içmmeye başladım..iştahım da işte var denemez... kolay kolay acıkmam..hergün yatarken yogurt yemeyede başladım...

Kızlar ben artık bu zayıflıktan feci derecede sıkılmış durumdayım... Ne giysem yakışmıyo ve insanların sözünden bıktım.. Artık dolaşmaya utanıyorum... Ya buaradaki bebe bisküvisini de yapıyorum bir aydır ama hiç bi gelişme yok ya :(( ... Kızlar kesin işe yarar dediğiniz birşey varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum .. Bu durumdan kurtulmak istiyorum artık .. Ne yemeliyim .. Nasıl ne kdr yemeliyim .. Lütfen bi el atın ..:14:

kuşburnu marmelatını aç karnın yeyin göreceksiniz...

yemek yiyemeyenlere bir öneriniz yok mu? ben cok yiyemiyorum malesef aksamları bebe biskuvisine basladım ama gun icinde fazla yiyemedigim icin galiba bir işe yaramıyor

bir de ekmek yiyemiyorum sevmiyorum nedense ...

canım sen trioidlerine baktırdın mı? triodin hızlı calısıyor olabilir oleyse kilo alamıyorsun ben artık ondan da suphelenmeye basladım :1:

yemek yiyemeyenlere bir öneriniz yok mu? ben cok yiyemiyorum malesef aksamları bebe biskuvisine basladım ama gun icinde fazla yiyemedigim icin galiba bir işe yaramıyor

bir de ekmek yiyemiyorum sevmiyorum nedense ...

canım sen trioidlerine baktırdın mı? triodin hızlı calısıyor olabilir oleyse kilo alamıyorsun ben artık ondan da suphelenmeye basladım :1:

Yok canım baktırmadım ama bi baktırmayı düşünüyorum en kısa zamanda

Arkadaslar "kilo almak istiyorsan aman hareket etme tembel ol" çok yanlis bir gorus:) Spor iki yonde de pozitif etki eden bir aktivite, kilo almak icin ya da vermek icin spor yapmamiz lazim. Tabii ki vermek isteyenlerle almak isteyenlerin yapacaklari spor farkli olacak. Istah sorunu yasiyorsaniz sporla birlikte istahiniz da acilacak. profesyonel birinin yardimiyla spor yaparsaniz dedigim gibi kilo aldirici hareketleri ogrenip sonra kendiniz de uygulayabilirsiniz. Hem de hafif sporla aldiginiz kiloyu da kolay kaybetmezsiniz. Yatip fazla yemeye calismak size sadece zararli yag getirir ve de odem:) Aman diyim sagliginizla oynamayin. Kanser seker sever unutmayin, kilo almak icin basit sekere dadanmayin. Kaloriyi daha cok proteinden almaya calisin, karbonhidrat kismini da esmer ekmekten ve sebze meyveden alin. Kilo almak icin sagliksiz beslenmenize gerek yok:) Bu dediklerimin yaninda mutlaka badem ceviz kabak çekirdegi yeyin ve ogun aralarinda yulaf lapası + muz + bal yiyebildiğiniz kadar. Ve patates puresi cok faydali kilo almada. Gunde 1 kilo patatesi kaynatip sut ve tereyagiyla pure haline getirin. Onu ogun arasinda yemeye calisin yogurtla. Ve son olarak mutlaka 1.5 litre su icin en az. Su da spor gibi hem kilo almayi hem de vermeyi kolaylastiran bir faktor. Suyun bu etkisini hem kucumsuyoruz ve sanki kilo vermek isteyenlere gore gibi dusunuyoruz ama kesinlikle degil. Bol su icmek vucudumuza verdiklerimizi (yemek, spor, etc.) tam olarak almamizi saglar. Umarim yardimci olur sevgiler

Kızlar ben artık bu zayıflıktan feci derecede sıkılmış durumdayım... Ne giysem yakışmıyo ve insanların sözünden bıktım.. Artık dolaşmaya utanıyorum... Ya buaradaki bebe bisküvisini de yapıyorum bir aydır ama hiç bi gelişme yok ya :(( ... Kızlar kesin işe yarar dediğiniz birşey varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum .. Bu durumdan kurtulmak istiyorum artık .. Ne yemeliyim .. Nasıl ne kdr yemeliyim .. Lütfen bi el atın ..:14:

merhab benim bir sene öncesine kadar denemediğim şey almadığım ilaç kalmamıştı taki doktora gidip hormon testi yaptırana kadar troidlerimde problem çıktı bir senelik bir tedavi süresinden sonra değerlerim normale döndü. ve ilaç tedavisi bittikten sonra kilo almaya ve iştahım açılmaya başladı.şuan 50 kiloyum boyum 1,60 yani olmam gereken kilodayım. pantalomlarım olmamaya başladı senelerdir 42-43 kilodaydım kilo almam bütün yaşamımı etkiledi çok mutluyum her giydiğim yakışıyo artık. kısacası onun bunun dediğini uygulamadan önce doktora gidin ve değerlerinizi ölçtürün siz talep etmeden kimse sizi hormonlarınıza baktırmayı önermiyor bu da bence doktorların vurdum duymazlığından kaynaklanıyor benim gittiğim çoğu doktor ne güzel zayıfsın ne yapacan kiloyu deyip ve alaycı bi tavırla gülüp hiçbi çözüm sunmadılar. malesef bizi sadace bizim gibi zayıflıktan bıkmış olanlar anlıyor

Back