Yeter artık.. yardım edin lütfen..

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Kızlar ben artık bu zayıflıktan feci derecede sıkılmış durumdayım... Ne giysem yakışmıyo ve insanların sözünden bıktım.. Artık dolaşmaya utanıyorum... Ya buaradaki bebe bisküvisini de yapıyorum bir aydır ama hiç bi gelişme yok ya ( ... Kızlar kesin işe yarar dediğiniz birşey varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum .. Bu durumdan kurtulmak istiyorum artık .. Ne yemeliyim .. Nasıl ne kdr yemeliyim .. Lütfen bi el atın ..

buradaki insanların çoğu kelin ilacı olsa misali kendimize hayrımız yok ben iştah açıcı şuruptan tutunda o meşhur mamaya kadar birçok şeyi denedim faydası oldumu dersen 3 kilo aldım durdu şimdi gerisi gelmiyor inşallah sen alırsın tek tavsiyem üşengeçlik yapma mutlaka günde 3 ana 3 ara öğün ye bebe bisküvisi tek başına işe yaramıyor bolca yemek yeyip onu tatlı niyetine yaparsan işe yarıyor ancak

Gündüzleri yemek yeme akşama kadar aç ol sonra yatana kadar tıkın hemen beklemeden yat bak nasıl kilo alıyorsun ha birde tembel hareketsiz ol benim yengem öyle 20 kilo aldı evlendiğinde 70di şimdi 90 oldu tabi o gün boyu da yiyor :)

Surubu denemedm.. Aslında çok şey de yemiyorum .. Sabahları yarım poğaça ve ballı süt.. Saat öğlen birbuöukta yemek aksam 6 da da yemek yatarkende bebe bisküvisi .. Bu yani

Surubu denemedm.. Aslında çok şey de yemiyorum .. Sabahları yarım poğaça ve ballı süt.. Saat öğlen birbuöukta yemek aksam 6 da da yemek yatarkende bebe bisküvisi .. Bu yani

Bu kadar az yersen sadece bebe bisküvisiyle alamazsın ama.Biraz daha fazla ye.Aralarda çikolata,bisküvi falan ye.Meyve suyu iç süt iç,meyveli şekerli ballı yoğurt ye.

canim prakten surubunu al,acayip derecede istah aciyor kendini tutamiyorsun ve surekli yiyorsun.hamurisi ye patates kizartmasida cok kilo yapiyor.bunlar tabiki sagliksiz yiyecekler ama kilo yapan seyler malesef bunlar.ben 2 sene once 58 kiloydum boyum 170,kemik yapim ince oldugu icin cok zayiftim,esimin memleketine gittigimde herkes bu gelin zayifliktan olur diyorlardi sinir oluyordum.prakten adli surupla 10 kilo aldim birde ustunede 4 kiloda sonra aldim.suan 72 kiloyum ama zayiflamak istiyorum maalesefki midem buyudugu icin yemege dur diyemiyorummm

eczaneden yada aktardan polenli ballı arı sütü al yemeklerden önce plastik kaşıkla bi kaşık ye düzenlei kullanımda faydalı olabilir ben pek düzenli kullanmadım ama kilo almışsın falan dediler. bi deneyin isterseniz

kusura bakmayın ama 170 boya 58 kg.kim çok zayıf diyor anlamadım.ben 168 boy 57 kg.38 beden giyiyorum.bir iki kilo daha alsam 40 beden giyeceğim.bence siz o çok zayıfsın diyenlere inanmayın.çünkü 168 boya 58 kg.çok güzel durur.bu arada benim de kemik yapım çok incedir

Teşekkürler kızlar deneyeceğim bunları :) ... Kıyafet bakmaya gidince iyice moralim bozuluyo özellikle pantolonlarda çöp gibi :) .. :2: .. Bebe bisküvisini tek deneyince olmuyor anlaşılan ..

Canım onu kardeşim almıştıda çok mide bulandırıcı yaa hiç içemiyoruum

yarım kilo kuru kara üzümle 50 g kına kına (aktarlardan alabilirsiniz) hem kilo hem kan yapıyor kaynatıp için....

bol boll börek ye yağlı yağlı ohhh

ahhh ahh herkesin derdi başka iştee.. ben de göbeği kalçayı nasıl eritcem derdindeyim.. Börek çörek hastasıyımm
kesin önerim ekmek arası yemen olur.. akşam 9'dan sonra ekmek arası bişeyler yap ye yat..
tokken zevkten atıştır.. İşe yarar diye düşünüyorumm

bu sorun bendede var 175 boyumvar 53 kiloyum nikah günü için sağlık raporu almaya gittiğimizde anemi(kansız) lık çıktı hemde çok alt seviyelerde. bana hep derler bembeyazsın çok zayıfsın diye.şimdi 6 ay boyunca ilaç içicem yoksa akdeniz anemisi ne kadar gidicekmişim.ilaç içsemde yeme iştahım yok.sabah kahvaltı zorla ederim akşama kadar bişey yemem akşamda çok az yerim. gecede yerim amayok alınmayınca alınmıyo. ben 60 kiloya çıksam yeter. 1 ay sonra tekrar talesemi testi yapılcak bakalım sonuç ne çıkıcak :18:

canım her şeyden önce ben her zayıf olana doktora gidip hormon testi yaptırmalarını öneriyorum çünkü zayıflıkta bazen tiroit hormonlarından kaynaklı bir durum olabiliyor o yüzden eğer tiroitte bir problem varsa zaten ne yersen ye yaparsan yap kilo alamaz alsan da zaten çok olmaz bu durumu kardeşimden biliyorum çok zayıftı annemin yedirmediği kalmadı fakat en sonunda doktora götürmeyi çözüm seçti meğer tiroit varmış ondan zayıfmış yani sana tavsiyem bir doktora gitmek eğer tirot yoksa da bir şey kaybetmezsin sonuçta sonucu öğrenirsin en azından

benimd 1.70 boyum var ve giderek kilom düşüyor 43 ten 40 oldumm vatana millete hayırlı uğurlu olsun aglanacak halime gülüyorum artık psikolojı diye bişe kalmadı bnde tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…