Bu kadar az yersen sadece bebe bisküvisiyle alamazsın ama.Biraz daha fazla ye.Aralarda çikolata,bisküvi falan ye.Meyve suyu iç süt iç,meyveli şekerli ballı yoğurt ye.Surubu denemedm.. Aslında çok şey de yemiyorum .. Sabahları yarım poğaça ve ballı süt.. Saat öğlen birbuöukta yemek aksam 6 da da yemek yatarkende bebe bisküvisi.. Bu yani
eczaneden yada aktardan polenli ballı arı sütü al yemeklerden önce plastik kaşıkla bi kaşık ye düzenlei kullanımda faydalı olabilir ben pek düzenli kullanmadım ama kilo almışsın falan dediler. bi deneyin isterseniz
yarım kilo kuru kara üzümle 50 g kına kına (aktarlardan alabilirsiniz) hem kilo hem kan yapıyor kaynatıp için....
Kızlar ben artık bu zayıflıktan feci derecede sıkılmış durumdayım... Ne giysem yakışmıyo ve insanların sözünden bıktım.. Artık dolaşmaya utanıyorum... Ya buaradaki bebe bisküvisini de yapıyorum bir aydır ama hiç bi gelişme yok ya( ... Kızlar kesin işe yarar dediğiniz birşey varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum .. Bu durumdan kurtulmak istiyorum artık .. Ne yemeliyim .. Nasıl ne kdr yemeliyim .. Lütfen bi el atın ..
yarım kilo kuru kara üzümle 50 g kına kına (aktarlardan alabilirsiniz) hem kilo hem kan yapıyor kaynatıp için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?