• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetenekli arkadaşlar yardım ??

bu arada 1,5 sene okadar az bir zaman ki bi bakmışsın evlilik günün gelmiş çatmış ben şimdi dua ediyorum herşeyimi almışım diye:9: gerçi borçlarım bitmedi ama yapacak bişi yok:31:

bide kızlar bunu bir arkadaşın sayfasında görmüştüm markasını bir türlü bulamadım aranızda bile varmı almak istiyorumda ?

buldum kızlar markası karacaymış 297 Tl verilirmi sizce ?

Son düzenleme:
bide kızlar bunu bir arkadaşın sayfasında görmüştüm markasını bir türlü bulamadım aranızda bile varmı almak istiyorumda ?

Buldum kızlar markası karacaymış 297 tl verilirmi sizce ?

kahvaltı takımı biraz renkli cicekli böcekli olsa sanki daha iyii olur ama sen bilirsin canım

siz ne düşünüyosunuz bu takım hakkında kızlar bana fikir verin ona göre alacağım :46:

kahvaltı takımı biraz renkli cicekli böcekli olsa sanki daha iyii olur ama sen bilirsin canım[/QUO

acıkcası ben sade bir takım alıp peceteyle örtülerle aksesuarlarla canlandırmayı düşünüyorum :16:

benim kahvaltı takımım bu :16: valla ben çok beğeniyorum önce kırmızı renkli bişey almıstım yine karacadan sonra durdugu yerde daha kullanmadan sıkıldım bunu pecetelerle masa örtüleriyle renklendirir haraketlendiririm.

bide canım benımde 2.5 yıl var evlenmeme ben ekmek kızartma mk, tost mak. , phılıps airfryer fritoz, saç kurutma mk., caycı, blender, bunları aldım kucuk bı dukkandan aldım garantisini başlatmadılar evlenınce baslatcam sende oyle yap alınmıs alınmıtır ben sımdı mutfagımı bıtırmek uzereyım yenı yenı yatak odasına gecıyorum hersey bıtsın ıstıyorum daha yatk odası vs var benım ailemın cok durumu yok herseyımı kendım yapıyorum ve suana kadar 6 bın tl harcadım ufak tefek aldıklarımı saymıyorum bı bukadar daha gıdecekgıbı gozukuyor :s:

benim kahvaltı takımım bu :16: valla ben çok beğeniyorum önce kırmızı renkli bişey almıstım yine karacadan sonra durdugu yerde daha kullanmadan sıkıldım bunu pecetelerle masa örtüleriyle renklendirir haraketlendiririm.

bide canım benımde 2.5 yıl var evlenmeme ben ekmek kızartma mk, tost mak. , phılıps airfryer fritoz, saç kurutma mk., caycı, blender, bunları aldım kucuk bı dukkandan aldım garantisini başlatmadılar evlenınce baslatcam sende oyle yap alınmıs alınmıtır ben sımdı mutfagımı bıtırmek uzereyım yenı yenı yatak odasına gecıyorum hersey bıtsın ıstıyorum daha yatk odası vs var benım ailemın cok durumu yok herseyımı kendım yapıyorum ve suana kadar 6 bın tl harcadım ufak tefek aldıklarımı saymıyorum bı bukadar daha gıdecekgıbı gozukuyor :s:

bende kahvaltı takımıyla ilgili senin gbi düşünüyorum ne bilim renkli caydanlık alırım renk renk örtü alırım falan güzel olur diyorum =) benim yatak odası bitti gbi bşi nevresimler battaniyeler pikeler falan tamam elektrikli olanlara girmedim madem oyle diyosunuz bende ole yapim ozaman :46:

bak canım ekliyorum aldıklarımı benların hepsi 1200 gibi bişey tutmuştu ben alalı 1 sene oluyor ve evımde evlenınce sadce kagıtlarını goturup ımzalatacagım :16:

Eklentiler

• $phýlýpsss.webp
    $phýlýpsss.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $Braun-J500-900Watt-Kati-Meyve-Si_9834_1.webp
    $Braun-J500-900Watt-Kati-Meyve-Si_9834_1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $braun-multiquick-7-buz-kirmali-kablosuz-el-blenderi-12_22745.webp
    $braun-multiquick-7-buz-kirmali-kablosuz-el-blenderi-12_22745.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $HR2752_90-GAL-global.webp
    $HR2752_90-GAL-global.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $braun-hd310-satin-hair-sac-kurutma-makinesi.webp
    $braun-hd310-satin-hair-sac-kurutma-makinesi.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $philips-airfryer-healthier-oil-free-fryer-photo-001.webp
    $philips-airfryer-healthier-oil-free-fryer-photo-001.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 81
  • $pr_01_22398_max.webp
    $pr_01_22398_max.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 56
bende kahvaltı takımıyla ilgili senin gbi düşünüyorum ne bilim renkli caydanlık alırım renk renk örtü alırım falan güzel olur diyorum =) benim yatak odası bitti gbi bşi nevresimler battaniyeler pikeler falan tamam elektrikli olanlara girmedim madem oyle diyosunuz bende ole yapim ozaman :46:

yap bence canım her sene yenı bısey cıkıyosonradan modası geccek bunların sıkılcaz benım yemek takımımda sade desen yok bak eklıyorum onunda resmını gumus cızgı olsa altın sarısı kullanamam veya pembe olsa ona uyumsuz bısey kullanamam boyle sade olunca her renk kullanabılcem sımdı renk renk masa ortulerı alcam çok begenerek aldım ıkısınıde :16:

Eklentiler

• $misafir yemek takýmým.webp
    $misafir yemek takýmým.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 57
serycim eğer sadelikten yanayım diyorsan bu takım gerçekten çok şık canım, ben çok beğendim cidden :16:

saol tatlım benim sende alınca topic aç görelim paylas ceyizlerini gerci ben daha acmadım topic biraz daha toparlansın istiyorum :52:

canım benim ceyiz topiğim var zaten bakmadınmı daha bu arada istediğin kate aspenleri yükledim bak istersen elimde değilde telefonun yanında cektim ama dediğim gibi cok ufak degilarkadaslarım bayıldı hele pizza kesicisi cok tatlı yhaa :16:

Back
X