Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tatlımm
Evlenmene az bi zaman kalmış. Bence mağazadan elektrikli ev aletlerini almaya başlamalısın. Ama mağazada bırak garantisini başlatma hemen.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.Çünkü hepsini hesaplayınca baya yüksek bi fiyat çıkıyor...
selam kızlar yaklaşık bir kaç aydır aranızdayım.. evlenmeme 1.5 sene falan var sizce elektrikli aletlerden ilk olarak hangisinden başlamalıyım ? Birde siz neler aldınız paylaşırmısınız bana ve tüm arkadaşlara fikir olsun bekliyorum arkadaşlar![]()
canım ben onları en sona bıraktım geçen sene aralıkta başlamıştım çeyiz alamaya. benim evlenmeme 4 ay felan var. daha yeni aldım. oda daha sadece ütü, saç kurutma makinesi, maşa, düzleştirici aldım aldım :=)
selam kızlar yaklaşık bir kaç aydır aranızdayım.. evlenmeme 1.5 sene falan var sizce elektrikli aletlerden ilk olarak hangisinden başlamalıyım ? Birde siz neler aldınız paylaşırmısınız bana ve tüm arkadaşlara fikir olsun bekliyorum arkadaşlar![]()
cnm merhaba ben aldıklarımı paylaşayım valla ben aldım hiç garanti falan düşünmedimzaten ütüm elektrikli süpürgem saç kurutma makinem falan aldığım dükkan da duruyor evimizi tutar tutmaz adresimie yollayacaklar diğerlerinide sitelerden aldım bozulursa artık parayla yaptırırım
şimdilik bunları aldım dahada ne alırım bilmiyorum tost makinesini ben istemiyorum nişanlım istiyor kullanacaksan sen al diyorum bende![]()
canım 4 ay kala falan insan cok sıkışmazmı yaa neler aldın at fotolarınıda bizede fikir olsun![]()
valla canım ben saç k. makinası,ütü,blendır seti,tost makinesi,el süpürgesi,su ısıtıcısı falan aldım da aldım ortada damat adayıda yok üstelikgarantiside şansa kaldı artık para biriktiremiyorum ailemin de durumu olmayınca şimdiden aldım
Eki Görüntüle 638679 Eki Görüntüle 638680
bunları almayı düşünüyorum.. mikseri hem blender da oluyor.. hemde doğrayıcısı camdan.. süpürgeye karar vermedim daha
cnm nişanlımısın 1,5 sene var evlenmeme demişsin eğer nişanlıysan başla bence yavaştan almaya çokta erken değil ama param var taksite girmicem hepsini bir alırım dersen kendin bilirsin![]()
Nisan ayında nişan yapıcaz canım taksitle alcam tatlım sadece garantilerini öldürmemek adına almamıştım onu nasıl halletcem ?