yetenekli arkadaşlar yardım ??

serysery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
626
32
73
selam kızlar yaklaşık bir kaç aydır aranızdayım.. evlenmeme 1.5 sene falan var sizce elektrikli aletlerden ilk olarak hangisinden başlamalıyım ? Birde siz neler aldınız paylaşırmısınız bana ve tüm arkadaşlara fikir olsun bekliyorum arkadaşlar :16:

Merhaba tatlımm
Evlenmene az bi zaman kalmış. Bence mağazadan elektrikli ev aletlerini almaya başlamalısın. Ama mağazada bırak garantisini başlatma hemen.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.Çünkü hepsini hesaplayınca baya yüksek bi fiyat çıkıyor...

Merhaba tatlımm
Evlenmene az bi zaman kalmış. Bence mağazadan elektrikli ev aletlerini almaya başlamalısın. Ama mağazada bırak garantisini başlatma hemen.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.Çünkü hepsini hesaplayınca baya yüksek bi fiyat çıkıyor...

mağazada bırakılıyomuki canım bide modeller falan değişiyor sürekli küçük ev aletlerinden mi başlasam acep :37:

selam kızlar yaklaşık bir kaç aydır aranızdayım.. evlenmeme 1.5 sene falan var sizce elektrikli aletlerden ilk olarak hangisinden başlamalıyım ? Birde siz neler aldınız paylaşırmısınız bana ve tüm arkadaşlara fikir olsun bekliyorum arkadaşlar :16:

canım ben onları en sona bıraktım geçen sene aralıkta başlamıştım çeyiz alamaya. benim evlenmeme 4 ay felan var. daha yeni aldım. oda daha sadece ütü, saç kurutma makinesi, maşa, düzleştirici aldım aldım :=)

canım ben onları en sona bıraktım geçen sene aralıkta başlamıştım çeyiz alamaya. benim evlenmeme 4 ay felan var. daha yeni aldım. oda daha sadece ütü, saç kurutma makinesi, maşa, düzleştirici aldım aldım :=)

canım 4 ay kala falan insan cok sıkışmazmı yaa neler aldın at fotolarınıda bizede fikir olsun :16:

valla canım ben saç k. makinası,ütü,blendır seti,tost makinesi,el süpürgesi,su ısıtıcısı falan aldım da aldım ortada damat adayıda yok üstelik:1: garantiside şansa kaldı artık para biriktiremiyorum ailemin de durumu olmayınca şimdiden aldım

cnm merhaba ben aldıklarımı paylaşayım valla ben aldım hiç garanti falan düşünmedim:9: zaten ütüm elektrikli süpürgem saç kurutma makinem falan aldığım dükkan da duruyor evimizi tutar tutmaz adresimie yollayacaklar diğerlerinide sitelerden aldım bozulursa artık parayla yaptırırım :9:
şimdilik bunları aldım dahada ne alırım bilmiyorum tost makinesini ben istemiyorum nişanlım istiyor kullanacaksan sen al diyorum bende:1:

Eklentiler

• $900177059_1.webp
    $900177059_1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $C1010896-E61F-13A9-F91FB86D4487E4DE.webp
    $C1010896-E61F-13A9-F91FB86D4487E4DE.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $arcelik-k-4251-z.webp
    $arcelik-k-4251-z.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $Arcelik-S-7424-Mavi-2300W-Gucund_192_1.webp
    $Arcelik-S-7424-Mavi-2300W-Gucund_192_1.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $ar311cayci1z1.webp
    $ar311cayci1z1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $Braun-Braun--ES-2-Sa%C3%A7-D%C3%BCzle%C5%9Ftirici-0516-4575-1-zoom.webp
    $Braun-Braun--ES-2-Sa%C3%A7-D%C3%BCzle%C5%9Ftirici-0516-4575-1-zoom.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 72
kızlar yenı evlı bırı olarak tavsıyem son ana bırakmayın hıçbırşeyı. ancak mıdı fırınlardan alacaksanız onu evleneceğiniz ay alın. çunku garantısını alır almaz başlıyomuş malesef. beyaz eşya gıbı değilmiş

canım ben 6 yıldır evliyim. evlenmeden önce güvendiğim bir yerden beyaz eşya almaya başladım ki yanında ufakları hediye verdiler. Sana tavsiyem elektronik eşyaları en son al. garantisini servis başlatacak olan eşyalara girişebilirsin. Küçük eşyaların garantisi zaten 2 sene filan oluyor sen evlenene kadar garanti süreci işlemiş olacak.
çeyizin nekadar tamam bilemiyorum ama tabak çanaktan başlayabilirsin ?

cnm merhaba ben aldıklarımı paylaşayım valla ben aldım hiç garanti falan düşünmedim:9: zaten ütüm elektrikli süpürgem saç kurutma makinem falan aldığım dükkan da duruyor evimizi tutar tutmaz adresimie yollayacaklar diğerlerinide sitelerden aldım bozulursa artık parayla yaptırırım :9:
şimdilik bunları aldım dahada ne alırım bilmiyorum tost makinesini ben istemiyorum nişanlım istiyor kullanacaksan sen al diyorum bende:1:

COK GÜZELMİŞ CANIM GÜLE güle kullan aldıklarını inşallah markalarınıda yazarsanız bende almak istiyorum AMA TUTUYOLAR BENİ ERKEN DİYE :37:

süpürge ve blender mikser ve doğrayıcı akmadım arçelikte beğendim bi tane onları alıcam.. ben tam takım istemiyorum çünkü cam olan doğrayıcılardan alıcam arçelilte bi tane beğenmiştim dur paylaşayım

valla canım ben saç k. makinası,ütü,blendır seti,tost makinesi,el süpürgesi,su ısıtıcısı falan aldım da aldım ortada damat adayıda yok üstelik:1: garantiside şansa kaldı artık para biriktiremiyorum ailemin de durumu olmayınca şimdiden aldım

benim adayım var ama ailemin durumu yok herşeyi kendim yapmak zorundayım senin gibi canım bende başlayayım olmazsa :16:

cnm nişanlımısın 1,5 sene var evlenmeme demişsin eğer nişanlıysan başla bence yavaştan almaya çokta erken değil ama param var taksite girmicem hepsini bir alırım dersen kendin bilirsin:34:

cnm nişanlımısın 1,5 sene var evlenmeme demişsin eğer nişanlıysan başla bence yavaştan almaya çokta erken değil ama param var taksite girmicem hepsini bir alırım dersen kendin bilirsin:34:

Nisan ayında nişan yapıcaz canım taksitle alcam tatlım sadece garantilerini öldürmemek adına almamıştım onu nasıl halletcem ?

Beyaz esyalarla birlikte alırsan küçük ev aletlerini epey indirim oluyor. Ben öyle yapıyorum

Nisan ayında nişan yapıcaz canım taksitle alcam tatlım sadece garantilerini öldürmemek adına almamıştım onu nasıl halletcem ?

mrb benimde evlenmeme 1,5 sene var hatta 2 sene diyelim nişanlım askerde gelince evlenicez allahın izniyle. gecen hafta ben gittim yemek takımımı kahvaltı ceyız setimi küçük ev aletlerimi aldım 15 ayda taksit yaptırdım bence sende almaya başla bir anda çok sıkışırsın en azından şimdi istedigini alırsın. nerde oturuyosun bilmiyorum ama İKS diye magaza var ben ordan aldım taksitte yapıyolar garantisini de teslim aldıkdan sonra baslatıyolar bilgin olsun.

aslında garantilere çokta takılma cnm d,iyelim evlenmene 4-5 ay kala aldın elektrikli eşyalarını ve 2 sene sonra aldıkların bozuldu yine cebinden yaptıracaksın ya da şimdi aldın garantileri başladı diyelim belkide 4-5 sene kullanacaksın ve hiçbirşey olmayacak şans işidir bu:34: bende herşeyimi kendim yaptım o nedenle yavaş yavaş aldım bitirdim herşeyimi para biriktiremiyorsan en güzeli taksit taksit alıp tamamlamak ayda ne kadar taksite verebileceğini hesapla ve çok fazla aya böldürme en az 3 en fazla 6 aylık taksitlerle al ne alacaksan yoksa başka bir ihtiyacına başlayamazsın benden sana tavsiye cnm:34: ve sitelerden alacaksan taksit ertelemelerine dikkat et ben markafoninin azizliğine uğradım ilk aylar baktım çok az ödemem var meğer 3 ay ertelemeliymiş onların parası yansımamış birikmiş birikmiş sonra başladı ödemelerim ayda 500 bile ödediğim oldu yani lafın kısası herşeyini planlı yap cnmcım :34::34:

Back
X