- 20 Ekim 2009
- 7.076
- 385
- 363
- Konu Sahibi Cahide_Nazli
-
kalıcılığına bayılıyorum ben de,ee yaz vakti artık denizde de rahat rahat sürüp yüzeriz
kızlar benimki pembe çıktı ama kırmızı da istiyorum,acaba bileğimizde sürüp denememize izin verirler mi?ve de sürersek ordaki renginden anlar mıyız kırmızı olup olmadığını? :44:
Benim aldığımın arkasında RITA ROS 333 yazıyor. Deneyen var mı? Bir zararı yoktur umarım bunun yaa..
evet canım ben kullanıyorum arkasında aynı yazı var bence herkezde kullanıyo ,çokta hoş ama 2 gün çıkmıyone yaparsan yap yaaa valla bi kolumda deniyim demiştimde çıkmadı hiç bişeyde çıkartmamıştı yaw zararı varmı onu bende bilmiyorum ama bi kötülüğünüde görmedim garibin
Ayy ya güzel ve zevk veren şeyler neden hep zararlı olur? Örneğin sigara, yemek yemek belkide bu sihirli ruj. Valla tereddüt etmeme rağmen aldım dün. Sürdüm rengi harika sarışınım kiraz gibi oldu dudaklarım. Araştırmaya devam etcem bakalım şu zararlı meselesini. Bişey bulursam paylaşırım sizinle. Titanyacım annem kendine bitkisel çiğneme hapı aldı ve sigarayı 1 hafta içinde bıraktı ki sigarasız duramazdı. Annem aktardan aldı ama netdede satılıyor. Nicdur markası. Annem dedi bırakmak isteyipde bırakamayan herkese tavsiye edeceğim. Sigaradan iğrendiriyormuş. Aklında bulunsun yani. BB
Ben de bugün aldim, sürdüm cok tatli dogal kirmizi oldu dudaklarim. Kizlar bunun iceriginde ne var? Herhangi bir zarari yoktur dimi? Annem icime kurt düsürdü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?