- Konu Sahibi Cahide_Nazli
2.5 tl ye almıştım.çokta memnunum çünkü dudaklarımla çok oynayan bi insanım rujlarım hiç durmaz çıkar.ama bu çıkmayan rujlardan.tam bana göre tavsiye ederim herkese:)
sen pahalı almısın ben 1.5 aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.5 tl ye almıştım.çokta memnunum çünkü dudaklarımla çok oynayan bi insanım rujlarım hiç durmaz çıkar.ama bu çıkmayan rujlardan.tam bana göre tavsiye ederim herkese:)
bu rujlar hem markasız hem de çok ucuz. çok kalıcı olmasını da düşünürsek içeriğinde sağlığa zararlı maddeler (toksik maddeler) büyük ihtimalle vardır. hem bu kadar ucuz hem de kalıcı??? sağlığınız için ne olduğunu bilmediğiniz ürünler kullanmamanızı tavsiye ederim
bende almistim pek kullanmadim gecende disari cikacaktik bir sureyim dedim surdum surdum baktim az pembe dedim biraz daha sureyim nerden bileyim gittikce koyulasiyor aynayada bakmadim sonra esim dedi o dudaklarin ne paylanco gibi olmussun anam aynaya bi baktim cingene pembesi cirtlak bir renk sonra sildim sildim az bisey cikti ama tatli bir renk kaldi o kadar yemek yedim agzimi sildim yikadim yinede ruj banamasin demedi cikmadi yani dugunlere giderken iyi olur
bende almistim pek kullanmadim gecende disari cikacaktik bir sureyim dedim surdum surdum baktim az pembe dedim biraz daha sureyim nerden bileyim gittikce koyulasiyor aynayada bakmadim sonra esim dedi o dudaklarin ne paylanco gibi olmussun anam aynaya bi baktim cingene pembesi cirtlak bir renk sonra sildim sildim az bisey cikti ama tatli bir renk kaldi o kadar yemek yedim agzimi sildim yikadim yinede ruj banamasin demedi cikmadi yani dugunlere giderken iyi olur
her yerde var mıdır=?
konuyu 2009 da açmışsınız ve üretilmiyor demişsiniz lakin ben o dışı altın rengi tırtıklı ve yeşil renk ruj sürüncede fuşya pembe oluyor ve naparsan yap ne yersen ye dudaktan çıkmıyor o rujdan 2005 yılında iki adet almıştım kendime ve yıllarca kullandım onlarıslm kızlar baktım sitede çocukluğumuzun yeşil rujundan eser yok hemen bu konuyu açtım. hatırlar mısınız sarı dore tırtıklı bi dışı wardı. içinde de koyu yeşil bi ruj. weee sürünce bi kaç dk içinde pesbembe olrdu. opuyorumnanaktan üstelik bi kaç gün boyunca da geçmezdi.çok da doğal durudu zemuszemus şimdilerde üretiliyor mu bilmiyorm. ama en kısa zamnda üretiliyorsa da almayı düşünüyorum.paylaşımlarnızı bekliyorum sewgiler... sengözlerimebaksanab
bu rujdan aldım almaz olaydım 5 yaşındaki yeğenime sürmüştüm alerji yapmış hastanelik olmuş hep makyaj yapardım yasakladı ailesi bu olaydan sonra ayrıca 10 dakikada çıktı ama ne yaptımda çıktı onu diyemem