- 11 Mayıs 2014
- 47
- 6
Katıldım öyleyseYürüyüş zayıflamaya çok etkili adeta eritiyor insanı kaçamaksız bir hafta yaparak aramıza katil sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katıldım öyleyseYürüyüş zayıflamaya çok etkili adeta eritiyor insanı kaçamaksız bir hafta yaparak aramıza katil sende
Hoş geldin canımKatıldım öyleyse
Canım bizde 2. Gün olumlu sonuç alamadık hatta aramızdan verdiği kiloyu geri alan bile oldu. Bırakıyoruz bizdehosgeldiniz.
ben 64 oldum elma bana yarıyor
çok sinirlendim. ramazanda olmuyor bu diyet zamanlayamadım.
pazar gününe kadar 58 olmam gerekiyor. 5 günde 5 kilo diyetine geciyorum. formu takıp edicem. yaptıgım sporları yazıcam.üzülerek takımdan ayrılıyorum. kalbim seninle efulim53.. takıpteyim seni.
Canım. Bizde nesfit kırmızı meyveli aldık ona başladık sonuçları yazarım haftaya salı başarılarBu diyette zaman aralığı çok önemli. Ben 40 dk 1 saat 30 dk da elma yiyecem diye oldum oldum.... Sahur yapmayınca ortalama 8 ile 24 arası kahvaltı ve elma ... sıkıştıramadim. ben ramazan sonrası kesin denicem.. şimdi 5 günde 5 kilo umarım iyi sonuç alırım. Katılmak istermisin
Bizde iyi gibiyiz biraz aciktik ezanı bekliyoruzTesk. Bugün 1.gun patates günü ...iyi geçti
..yarın sebze günü .. sizden Naber
Nasıl açılıyor ki canımBaşka bi konu mu açmak biz ne de olsa yeşil elma diyeti ile ilginiz şimdilik kalmadı.
Nasıl açılıyor ki canım
Olur canımIşte yeter ki efulim53 &AzRa diyeti konu başlığı uygun mu diyet günlüklerine ekleyim
Olur canım
Hoşbuldum :)Hoş geldin canım
Nasıl gidiyor canım? Bende bugün bu diyete başlıyorum 2 hafta yapicamDiyetle ne güzel iki kilo vermiştim, sonra oruca basladım gece gece yeyip yat, akşam tümgün aç oldugun için yemeğe saldır ooof... Kısaca geri aldım ben de bugun orucu bıraktım zaten böyle şikayetlene şikayetlene hayrı kalmadı. inşallah ağustosa kadar en azından bir beş-altı kilo vericem