Yesil elma diyeti :)

hosgeldiniz.
ben 64 oldum elma bana yarıyor:KK11::KK11:
çok sinirlendim. ramazanda olmuyor bu diyet zamanlayamadım. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
pazar gününe kadar 58 olmam gerekiyor. 5 günde 5 kilo diyetine geciyorum. formu takıp edicem. yaptıgım sporları yazıcam.üzülerek takımdan ayrılıyorum.:cry::cry: kalbim seninle efulim53..:21::21: takıpteyim seni.:cool::cool:

hosgeldiniz.
ben 64 oldum elma bana yarıyor:KK11::KK11:
çok sinirlendim. ramazanda olmuyor bu diyet zamanlayamadım. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
pazar gününe kadar 58 olmam gerekiyor. 5 günde 5 kilo diyetine geciyorum. formu takıp edicem. yaptıgım sporları yazıcam.üzülerek takımdan ayrılıyorum.:cry::cry: kalbim seninle efulim53..:21::21: takıpteyim seni.:cool::cool:
Canım bizde 2. Gün olumlu sonuç alamadık hatta aramızdan verdiği kiloyu geri alan bile oldu. Bırakıyoruz bizde :KK61::KK61:

Bu diyette zaman aralığı çok önemli. Ben 40 dk 1 saat 30 dk da elma yiyecem diye oldum oldum.... Sahur yapmayınca ortalama 8 ile 24 arası kahvaltı ve elma ... sıkıştıramadim. ben ramazan sonrası kesin denicem.. şimdi 5 günde 5 kilo umarım iyi sonuç alırım. Katılmak istermisin

Bu diyette zaman aralığı çok önemli. Ben 40 dk 1 saat 30 dk da elma yiyecem diye oldum oldum.... Sahur yapmayınca ortalama 8 ile 24 arası kahvaltı ve elma ... sıkıştıramadim. ben ramazan sonrası kesin denicem.. şimdi 5 günde 5 kilo umarım iyi sonuç alırım. Katılmak istermisin
Canım. Bizde nesfit kırmızı meyveli aldık ona başladık sonuçları yazarım haftaya salı başarılar :KK15:

Diyetle ne güzel iki kilo vermiştim, sonra oruca basladım gece gece yeyip yat, akşam tümgün aç oldugun için yemeğe saldır ooof... Kısaca geri aldım:KK61: ben de bugun orucu bıraktım zaten böyle şikayetlene şikayetlene hayrı kalmadı. inşallah ağustosa kadar en azından bir beş-altı kilo vericem:KK45:

Diyetle ne güzel iki kilo vermiştim, sonra oruca basladım gece gece yeyip yat, akşam tümgün aç oldugun için yemeğe saldır ooof... Kısaca geri aldım:KK61: ben de bugun orucu bıraktım zaten böyle şikayetlene şikayetlene hayrı kalmadı. inşallah ağustosa kadar en azından bir beş-altı kilo vericem:KK45:
Nasıl gidiyor canım? Bende bugün bu diyete başlıyorum 2 hafta yapicam

:) bende yarın tartılıp başlıyorum.
Regl dönemi bayrama 9 gün var :)
Bakalım kaç kilo verebileceğim...

Sanırım herkesin bünyesine göre değişiyor...

Bende cumartesi günü reglim başlayınca aranıza katılcam arkadaşlar hedefim 50 kilo olmak 7-8 kilo vermem lazım inşallah bu diyet sayesinde istediğimiz kilolara ulaşırız Hoppa

Bana da yer var mı? Herşeyi deneyip bi türlü de irademe sahip olup zayıflayamayanlardanım. şu an regl döneminde ve 98 kiloyum. En son dukan ile 85e kadar indim ama bırakınca 2. defa olmuyo her seferinde bozdum. eylülde tatile gidicem. Verebildiğim kadar vermek istiorum. Kilo gittiği kadar gçzle görülür bi incelme de oluyor mu? Şu an elmamı yiyorum. erkese kolay gelsin bana da dua edin noolur :KK61:

X