Yeşil Çay Kürü

walla bendede oluyor şişkinlik..yeşil çay rezene karışımı içiyorum ben..hemen geçiyorr...wc'ye çıkartıyor velet...

Selam arkadaslar dün biten yesil cayimin yerine bi de yaprak yesil cayi deniyim dedim herkes yaprak yesil cay faydali dedi bi urun onerdiler ben poset bardak yesil cay aliyordum, aksam bi demledim :bbo::bbo: boyle kotu bir tat olamaaaz bu gune kadar ictigim yesil cay bunun yaninda harikaymis bi de onu begenmezdim :çok üzgünüm: sanirim bu kadar kotu kokan ve tadi berbat olan bir cay sayesinde daha hizli kg verecegim zira onu ictikten sonra bi daha agzima bi sey surmek istemiyorum yeme istegimi öldürdü dün aksamdan beri :roflol::roflol:

canım umarım arkadaşlar hemen sana yardımcı olur bende sana bişey sorayım.. bendede şişkinlik cok oluyor.. önlüyor mu yeşil cay bunu??a.s.a.s.

selam canım. çayın şişkiniği önlediğini biliyorum ama lavaboya cıkarttıgı konusunda pek emın degılım. ben kayısı yıyorum cok daha ıyı gelıyor. tavsiyem sabah kalktıgında hemen bı su kaynatıp meyve ile yeşil çayı iç. hem zindelik veriyor hem de diyet versaire yapanlar için içmesi kolay oluyor.bun genellıkle hafta sonları yapıyodum cunku calıstıgımdan ısyerınde kahvaltıdan sonra hemen içiyodum. şimdi hamileyim dıye bırakmıstım tekrar başladım.bebek dün den beri cok hareketli acaba yeşil çayın mucizesı mı:roflol:bilmem artık.mate içinde annemin cok faydasını gördugunu söyleyebilirim. baharatlarda şişkinlik yapabiliryor hatta bazı yeşil yapraklı sebzeler bile. Allah yardıcımız olsun zor bu şişkinlikle ugraşmak vallaaa..fisfisfis

bende poşet çayları hiç sevemedim sanki daha agır ve kokusu kötü bu caykurun yaprak cayından.. bende sabah ac karnına içmeye basladım. cezveye sıcak suyu koyuyorum kaynamaya yakın bi parca yeşil cay atıp 2-3 dakka bekletim kaynadıktan sonra içine bi çay kaşıgı bal atıp içiyorum.. hem cok hafif oldu hemde iştahımı kesiyo... şu şişkinlik olayı hakkaten başa bela.. bende kayısı pek tüketemiyorum ama.. sabah mutlaka kiraz yiyiyorum...

Ben de yeşil çayı severek içenlerdenim.Ve uzun zamandır günde 3 bardak içerim. Kışın bardak sayısı birazdaha artar.Çok faydasını gördüm iki doğumumdada fazla kilolarımı vermemde yardımcı oldu.Bende çaykurun dökme lerinden kullanıyorum.Biraz limon sıkıp şekersiz olarak içiyorum.

ya ben kullanıyorum yeşil cayı.. artı diyette yapıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum spor da yapıorum ama ne kilo gitti ne incelme nede sıkılaşma.. ne kadar zamanda olurki.. ayrıca hiç tuvalete cıkamıyorum.. ne biçim iştir bu =S

ben yeşil çayı yemekten hemen sonra içiyorum hem az yediğim halde tokluk hissi uyandırıyor hemde 2 haftadır dolaşım sistemimi baya düzene soktu.

ben daha bi hafta oluyor kullanalı.. 2-3 cay fincanı içiyorum.. bu ikinci haftam olacak artık 2 kupaya cıkarıcamyada 3 bakalım ne olcak.. cok mu acele ediyorum ne sıkılasıp zayıflamak için

herkesin bünyesi aynı olmuyor demek ki ben ilk haftada 2.5 kilo vermiştim.bekle bakalım bozma diyetini çok hareket etmeye çalış,yatmadan 4-5 saat önce yemek yemeyi kes.yeşil çayıda fırsat buldukça iç zararı yok faydası çok cnm

kızlar yeşilçaydan bir ay ıcın ne kadar alıyosunuz sanıyorum kiloyla alınmıyor cunku pahalı ?

canım caykurun küçük teneke kutu içinde yaprakyaparak olanı var bergamut araomal ben poşet cayını içmeye kalktım olmadı cok agır geldi yaseminlisinide denedim olmadı.. ama bu baya hafif geldi.. normalde cay kahve kola falan içen biri degilim agır gelir bana.. küçük teneke içinde cay reyonlarında sıkıstırılmıştır mutlaka araya bi bak derim.. 3-4 milyon bişeydi.. ben her cezveye 1-2 cay kasıgı yada tatlı kaşıgı atıyorum duruma göre bayada var içinde bi hafta oldu içeli..

Bi kac gundur yaprak yesil cay iciyorum tadina alismak zor oldu ama alistim fakat icmeye basladigim 2.gunden beri ilginctir gunde 2kez erkekler gibi wc ye gidebiliyorum :1shok: ki normalde ciddi bir bagirsak sorunum var 3-4gunde bir ancak giderim ve karin agrisi cekerim surekli activiada yiyorum zaten a.s iyi oldu bu yesil cay :dance:

selam yesil cay gercekten cok faydalı ayrıca marketlerde kutu icerisınde var hani tomurcuk cay olurya onların kutusundan caykur yesil cay bergamut aramalı fiyatı 2.950 ytl. ben gecen hafta aldım demlige 3 cay kaşıgı atıp üzerine sıcak su döküyorum 5 dakika bekliyorum cok cıcak icemiyorum ılık daha guzel oluyor 2 fincan cıkıyor ama yudum yudum icersen tadı guzel gelıyor sekersiz tabi

merhaba ışılcım .sen kilo verdin mi hiç?bende yeşil çaya yeni başladım bugüm 3cü günüm.sabah aç karnına bir bardak içiyorum akşam yatmadan öncede içiyorum günde 2 kere nasıl içiyorsun

canım aslına bakarsan tartılmadım ama göbegim gitmeye basladı(küçük bişeydi ama olsun) bunun yanında sabah ac karnına içiyorum uyanınca yazmıstım nasıl hazırladıgımı içine bi tatlı kaşıgı bal koyuyorum oradanda besin ve enerji almak için hem dogal seker toz seker kadar zararı olmaz. ac karnına içtikten sonra 20 dakka sonra falan az bi kahvaltı yapıyorum cünkü tıkıyo bide aklıma geldikce bikaç kez daha içmeye calısıyorum ama gece yatarken aklıma gelmiyo içmek bundan sonra gece yatmadanda içicem.. 1 haftayı yeni gecti içmeye baslayalı tadınada alıstım.. görenlersanki biraz kilo verdiğimi söylüyo bide sıkı jerim yapıyorum. kilon ölçün ve yeme alışkanlıgını paylaşırsan konusuruz neler yapabilirsin yapamazsın diye istersen.. özel msjım hep acıka.s.a.s.

çaykurun teneke kutusunu ben marketten 1.800 e alıyorum..........
iki ay yetiyor bana.............

Ben de aynı şekilde alıyorum. Çok faydasını gördüm. Tuvalete çıkartıyor...

Faydası çok. En güzel yanı da iştahı kesmesi. Yani yemeklerden önce içtiğimde inanın daha az yemek yiyorum ki BEN accaip iştahlıydım !

:icecream:

bende dün akşam aldım marketten yeşil çay 1 kupa içtim ama yanlış içmişim yemekten sonra içtim ben sırnaşık şey
bundan sonra yemekten önce içerima.s inşallah işe yarar sağlıklı olduğunu da duymuştum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…