• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

çok seviyorum yeşil çayı, tadı da güzel geliyo bana her çeşidi.. normal çayı şekersiz içemezken yeşil çayı sıfır şekerle afiyetle içiyorum..

kıss lar bana diyetisyenim vermişti yeşil çayı dilediğin kadar iç demişti ben 1,5 yılda 30 kg ye yakın kilo verdim. tabi diyet listemle beraber... şekersiz içiyodum. ama ben LOKMAN HEKİMDEN ALIYODUM DOĞAL OLANINI. 5 liralık alıyodum en az 2 ay gidiyodu.

yarından ıtıbaren yedıklerımede dıkkat edıcem artık.gecen hafta basladım cayı ıcmeye ama yedıklerıme pek dıkkat edemedım.umarım ıse yarar.cok fazlam yok 4 kılo versem yetıcek.kılo aldın bu aralar yaaa...

bide bu BEŞİ BİRYERDE diyolardı çok meşhur bi çaydı mate kekik biberiye yeşil çay falan unuttum şimdi onu içen oldumu arkadaşlar süper etkisi var diyolardı...

kızlar sorumu yanıtlarsanız sevinirim:))yeşil çayı yemeklerden önce mi yoksa ara öğünlerde mi içiyorsunuz?bir de günde kaç fincan içmemiz gerekiyor???

kızlar sorumu yanıtlarsanız sevinirim:))yeşil çayı yemeklerden önce mi yoksa ara öğünlerde mi içiyorsunuz?bir de günde kaç fincan içmemiz gerekiyor???

daha öncede yazdım.. yemek öncesi sonrası farketmiyo.. ( bana diyetisyenim söylemişti) ben küçük bi demlikte 1 tatlı kaşığı demleyip bütün gün istediğim zaman içiyodum. aç tok farketmezdi benim için canım... a.s.

daha öncede yazdım.. yemek öncesi sonrası farketmiyo.. ( bana diyetisyenim söylemişti) ben küçük bi demlikte 1 tatlı kaşığı demleyip bütün gün istediğim zaman içiyodum. aç tok farketmezdi benim için canım... a.s.

cevabın için teşekkürlera.s.günde 2 fincan yeterli mi canım???

yaklaşık 2 senedır duzenlı olarak yeşil cay ve mate içiorm alışkanlık olduu içmedgim zmn kenımı cok kotu hissedirom herksee tawsiye edrm zayıflamaya yardımcı ama bnde bı etkı olmadı zatn gerekde yok zatn ama herksee tawsiye edrm ardkşıma alıştrdm 5 kilo werdı 2 ayda tabi yediklerinede dikkat ettı (:

bende aldım dün akşam bergamut aromalı başlıcam pazartesi belkide birazdan ama ben tok karna içmeyi düşünüyom kurtulmmam gereken illet göbeğim varrr inşş veririz kilolalırı inşşş

bende aldım dün akşam bergamut aromalı başlıcam pazartesi belkide birazdan ama ben tok karna içmeyi düşünüyom kurtulmmam gereken illet göbeğim varrr inşş veririz kilolalırı inşşş

Hangi marka bergomat aromalı yeşil çay ögrenebılırmyım ?

Hangi marka bergomat aromalı yeşil çay ögrenebılırmyım ?

tabi canım söylerim bana pek faydası olamas yapma dedilerde ben yinede yapıcam
çaykurun canım 2.5 liraya aldım yani eski para ile 2 buçuk milyona aldımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yesil cay gercekten cok faydali. ben cok faydasini gördüm, ben kapsüllerini aliyordum ama.
daha pratik geliyordu :) hem tadinida pek sevmiyorum isin acikcasi

ama yine icmem lazim, bugün alayim bari...

Ben yesil cayi demleyerek iciyorum.Ama tadi biraz acimsi felan oluyor.icine bir parca limon felan atsam olur mu ki?

Back