• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

çaykurun bergamut aromalısını kaldırmışlarmı bulamıyorum

hayırrr marketlerde hala var Çaykur Burcum Bergamut Aromalı çay yeşil kutuda.

ama ben Çaykurun bardak poşet yeşil çayından çoook çok memnunum...yasakkelime

Ya kızlar 10 gün oldu tık yok ya benim metabolizma durdu yada bende işe yaramıyor.masumm canım monti diyetini duymadım:( ama araştırayım

yaa hakkaten mücizeymişte oracıkta mutfağımın bir köşesinde sessiz sakin duruyomuş garibim :)

aldım gariban kutumu, işe getirim dedim.. gün boyunca iki kupa içebildim..
eve gittim.. klasik tabii, hemen tartıldım (ilk işim budur)
anam o da ne
günlerdir kilom azalsın diye uğraşıyorum ama tık yoktu.. tam 700 gr. vermişimm.
biliyorum kilo değil bu tamamen suyun atılması ama herneyse artık yeşil çay sayesinde..
artık düşürmiycem elimden.. bol bol atalım ödemleri sexü fücudumusdaan sempatiksalakcinni

Modemo güldürdün beni.umarım bendede işe yarar.monti diyetine başlıyorum yarın itibariyle ve yeşil çayada devam tabi haftaya cuma yazıcam kızlar size.

çaykur'un organik yeşil çay'ı çıkmış normal çay gibi büyükce yuvarlak bir kutu içinde fiatıda iyi geldi standart poşet çaylardan uygun ve daha fazla. şu meşhur büyük market varya sabancının ortak olduğu ordan aldım (reklam yapmamak babında) ismi lazım diil;)bilginiz olsun hanımlar.

sonunda buldumd çaykurun çayını bergamut aromalısını içiyorum ben sadece digerleri acı geliyor
5 kutu aldım bulmuşken sonra bulamıyorum çünkü

angel emzirirken içebilriisn ben ve bir arkadaşım içtik emzirirken

Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum
----------------------------------------------------------------------------------------------

ya inanamıyorum.....gerçekten....bu hap yüzünden iş arkadaşım sağlığından oldu...kalp ritim bozukluğu ciddi bir şekilde ....ölümlerden döndü bu kız...tv de o kdr haberlerde gördük ölenlerin sayısını...ve buna istinaden HALA BAKMAYIN ZARAR DEDİKLERİNE diyebiliyosunuz....ÇOK YAZIKKKKK...

tek diyebileceğim şey SAKIN ARKADAŞLAR SAKIN BÖYLE BİR HATAYA KAPILMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonunda buldumd çaykurun çayını bergamut aromalısını içiyorum ben sadece digerleri acı geliyor
5 kutu aldım bulmuşken sonra bulamıyorum çünkü

angel emzirirken içebilriisn ben ve bir arkadaşım içtik emzirirken

teşekkür ederimm cnm cevap içinolumunekankayizsmile

kızlar tarcınlı yesıl cay aldım kullanan varmı

bende de liptonun tarçınlısı varr kullanıyorummolumunekankayizsmile

arkadaslar bende gunde ıkı kupa ıcmeye calısıyorum.yanlız bende sanırsam yesılcay basagrısı yapıyor.ıkı gundur dıkkat edıyorum ıctıkten sonra basım agrıyor.neden olabılır sızce?bırde emzıren bayanlar yesılcay sutu azaltıyor dıye bılıyorum.benımde ablam emzırıyo ve asla ıcmıyor.dr yesılcayın sutunun azaltacagını soyledı.

arkadaslar bende gunde ıkı kupa ıcmeye calısıyorum.yanlız bende sanırsam yesılcay basagrısı yapıyor.ıkı gundur dıkkat edıyorum ıctıkten sonra basım agrıyor.neden olabılır sızce?bırde emzıren bayanlar yesılcay sutu azaltıyor dıye bılıyorum.benımde ablam emzırıyo ve asla ıcmıyor.dr yesılcayın sutunun azaltacagını soyledı.

bende de baş ağrısı yapıyo ya

----------------------------------------------------------------------------------------------

ya inanamıyorum.....gerçekten....bu hap yüzünden iş arkadaşım sağlığından oldu...kalp ritim bozukluğu ciddi bir şekilde ....ölümlerden döndü bu kız...tv de o kdr haberlerde gördük ölenlerin sayısını...ve buna istinaden HALA BAKMAYIN ZARAR DEDİKLERİNE diyebiliyosunuz....ÇOK YAZIKKKKK...

tek diyebileceğim şey SAKIN ARKADAŞLAR SAKIN BÖYLE BİR HATAYA KAPILMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!

cok haklısın gecenler de hastanede bı kız gordum bu haplardan zona hastalıgı olmus heryerı yara bere ıcınde hala da alıcam kullanıcam reklamlarda gordum bı hapı zerrın ozer zayıflamıs bende zayıflarım dıyor sasırdım kaldım spor yap dedım zayıflamak ıcın amannn dedı .artık pes dedım bende

yeşil çay la 10 kılo veren bı arkadasım var içine biberiyede koyuyordu banada fayda ettı sporla beraber yıne içmeye başlıyayım

2 haftadır içiyorum acaip iştahım kapandı tuvalete çıkmalarım çoğaldı 4 dakikadan fazla kaynatmayın (1 tatlı kaşığı)yoksa zehir gibi acımtrak oluyor

Back