Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
----------------------------------------------------------------------------------------------Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum
sonunda buldumd çaykurun çayını bergamut aromalısını içiyorum ben sadece digerleri acı geliyor
5 kutu aldım bulmuşken sonra bulamıyorum çünkü
angel emzirirken içebilriisn ben ve bir arkadaşım içtik emzirirken
kızlar tarcınlı yesıl cay aldım kullanan varmı
arkadaslar bende gunde ıkı kupa ıcmeye calısıyorum.yanlız bende sanırsam yesılcay basagrısı yapıyor.ıkı gundur dıkkat edıyorum ıctıkten sonra basım agrıyor.neden olabılır sızce?bırde emzıren bayanlar yesılcay sutu azaltıyor dıye bılıyorum.benımde ablam emzırıyo ve asla ıcmıyor.dr yesılcayın sutunun azaltacagını soyledı.
----------------------------------------------------------------------------------------------
ya inanamıyorum.....gerçekten....bu hap yüzünden iş arkadaşım sağlığından oldu...kalp ritim bozukluğu ciddi bir şekilde ....ölümlerden döndü bu kız...tv de o kdr haberlerde gördük ölenlerin sayısını...ve buna istinaden HALA BAKMAYIN ZARAR DEDİKLERİNE diyebiliyosunuz....ÇOK YAZIKKKKK...
tek diyebileceğim şey SAKIN ARKADAŞLAR SAKIN BÖYLE BİR HATAYA KAPILMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeşil çay la 10 kılo veren bı arkadasım var içine biberiyede koyuyordu banada fayda ettı sporla beraber yıne içmeye başlıyayım
Ne kadar da vermiş 10 kiloyu?
2 haftadır içiyorum acaip iştahım kapandı tuvalete çıkmalarım çoğaldı 4 dakikadan fazla kaynatmayın (1 tatlı kaşığı)yoksa zehir gibi acımtrak oluyor