• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

çok fazla demliyorsun sadece 4 dakika kaynatacaksın!

benim ufak bi demliğim var.1-2 tatlı kaşığı kadar yeşil çayı koyuyorum içine ( küçük bi süzgeç tarzı bişeyle. dağılmıyo yani suyun içine. ayrıca süzgeç kullanmayada gerek kalmıyo ) kettle da kaynatıyorum suyumu döküyorum üstüne en küçük ocakta kısıyorum altını kaynamaya başladıktan 1-2 dk. sonra kapatıyorum.çıkarıyorum süzgecini içinden... ohh miss...:lepi: yemek tarifi gibi oldu 4 dk bile fazla geliyo anlıcan... 4-5 çaybardağı çıkıyo :))

sonra KK da gezinirken içiyorum çayımıkaydirigubbakcemile3

hepinize afiyet olsun bol şifalı günler dilerim a.s.a.s.

thumbnail.php

canım sugeclı kuplarda nasıl demlenıo acıklarmısın bende ona gore alcam

süzgecli kupaya 1 cay kasigi hakiki yesil caydan katiyosun
sicak suyu üzerine döküp kapagini kapatip en fazla 4 dk demleye birakiyorsun
sonra süzgeci icinden alip,cayini bi güzel yudumluyosun..yerimseniben

slm kızlar
duygulu cnm bende snein gibi süzgeçli kupamda demliyorum
ve çok güsel oluyorrr

birde kızlar sallama çaylar maliyet olarak daha pahalıya geliyor digerinin kutusu 2.5 lira 1 ay içiyorum ben günde en az 3 fincan olmak üsere

digeride 2.5 lira içinde 25 adet var ve günde 3 tane içsen 1 hafta gidiyorr
ege rsürekli içiyorsanız demlemeyi deneyind erim

süzgecli kupaya 1 cay kasigi hakiki yesil caydan katiyosun
sicak suyu üzerine döküp kapagini kapatip en fazla 4 dk demleye birakiyorsun
sonra süzgeci icinden alip,cayini bi güzel yudumluyosun..yerimseniben

süzgeçli kupam yoktu benim.. hiç denemedim ama çiğ kalmazmı yani nsl desem ... tam otururmu çay ya? alışkın değilim ondan soruyorum canım yanlış anlamayın!!

çok güsel oluyor cnm çigde kalmıyor yeşil çay siyah çay gibi kalırsa zaten çayın içinde
acı oluyor 4 dk sonra süzmelisin

çok güsel oluyor cnm çigde kalmıyor yeşil çay siyah çay gibi kalırsa zaten çayın içinde
acı oluyor 4 dk sonra süzmelisin

aslında benimkide aynı işlem .. ben ufak bi demlikte demliyodum.. tek farkı daha çok olması heralde.. eğer kalırsa bütün gün içiyodum ama ...

bana yardım edin ya boyum 166 ve kilom 60 yaza kadar en az 5 kilo vermem lazım zaten abur cuburla aram yoktur ama iştahım çok :( yeşil çay işe yarar mı,bide ben onun tadını hiç beğenmedim ne yapayım :(

gulsen hayir canim cig kalmiyor, minacik yapraklari acilmis oluyor 4 dkda..
eger farkli aroma istersen,limon, karanfil, tarcin atabilirsin icine..
biraz damak tadina bagli, zamanla su gibi geliyor.. ben cok seviyorum
kendini seven herkese tavsiye ediyorum yerimseniben

melxx yaza kadar 5 kiloyu cok rahat verirsin, biraz hareket
biraz dikkatle gider... 3 ana ögün 3 ara ögün sekilde yemeni öneririm..

bir ara düzenli içiyordum iki üç aydır bırakmışdım yazın sıcaklarda,ramazanda felan
içmemişdim bir haftadır tekrar başladım günde en az 2 fincan içiyorum...ama önceliğim
zayıflık değil sağlık yeşil çay artık dünyaca onaylanmış bir antioksidan
her şeye iyi geliyor ...bende hem içip hem içiriyorum anneme,babama
kardeşlerime sürekli hatırlatırım beraberken akşam normal çay yerine mutlaka yeşil çay
yaparım...
duyguya katılıyorum kendini seven herkes içmeli ;)

gulsen hayir canim cig kalmiyor, minacik yapraklari acilmis oluyor 4 dkda..
eger farkli aroma istersen,limon, karanfil, tarcin atabilirsin icine..
biraz damak tadina bagli, zamanla su gibi geliyor.. ben cok seviyorum
kendini seven herkese tavsiye ediyorum yerimseniben

melxx yaza kadar 5 kiloyu cok rahat verirsin, biraz hareket
biraz dikkatle gider... 3 ana ögün 3 ara ögün sekilde yemeni öneririm..

bilmiyorum ben çok umutsuzum :/ zaten hergün en az 1 saat yürüyorum okuluma gidip gelirken :/
umarım yeşil çay işe yarar yarın hemen alacağım:sinifsinif:

bilmiyorum ben çok umutsuzum :/ zaten hergün en az 1 saat yürüyorum okuluma gidip gelirken :/
umarım yeşil çay işe yarar yarın hemen alacağım:sinifsinif:

5 kilo için mi umutsuzsun yapma allah aşkına insanlar ne kilollar veriyor
duygulunun deidigi gibi yeşil çay spor 6 ögün le çok rahat verşrşsşn dert etme

5 kilo için mi umutsuzsun yapma allah aşkına insanlar ne kilollar veriyor
duygulunun deidigi gibi yeşil çay spor 6 ögün le çok rahat verşrşsşn dert etme

umarım olur ya :/ aslında pek taktığım bir şey değildi önceden ama bazı kişilerin dediği şeyler insana koyuyor ve sırf bu yüzden kilo vermek istiyorum

bende yeşil çay içiyorum buaralar sıklıkla içiyorum bende demliyorum şu bitki çayları için küçük süzgeçlerle demliyorum
beni dinç tutuyo bende bunu farkettim muhakkak faydası vardır bende daha çok zayıflamak istedigimden içiyorum

bende yeşil çay içiyorum buaralar sıklıkla içiyorum bende demliyorum şu bitki çayları için küçük süzgeçlerle demliyorum
beni dinç tutuyo bende bunu farkettim muhakkak faydası vardır bende daha çok zayıflamak istedigimden içiyorum

bu küçük süzgeçler deidiginiz makas gibi olanlarmı yoksa zincirli bardagın içine atılanlarmı acaba

merak ettim bende almak istiyorum da

biraz önce yeşil çay alıp geldim elmalısından çok rahat içiyorum umarım bir faydası olur bu sefer gerçekten kararlıyım :)

Back