Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil çayı bu seferde, çaykur yeşil çayını aldım. Bergamutluyu gez gez bulamadım..
Naneli olanını aldım. tadi pek bir mayhoş, böyle ağzı kupkuru yapıyor.
Sanki aktardan aldığım yeşil çayla bu çayın arasında fark var.. mesela çaykurunki daha koyu yapraklı, ve daha keskin
arkadaşlar yeşilçayın içine zencefil ve zeytin yaprakları ekleyınce etkisinin daha da arttığını okumuştum internette. o şekilde deneyeniniz var mı ?
Merhabalar,ben de arada yeşil çay içerdim ama düzenli olarak içmeye 2 gündür başladım.Günde 1 fincan içtim ama poşette olanlardan:SS Ben de tenekedekilerden alayım. Ankara'da Çağdaş marketlerde satılıyordu bir dönem almıştım hala var mıdır bilmiyorum
kızlar bende pazartesi başladım günde 2 kupa bergamot aromalı yeşil çay içiyorum.umarım bir dğişiklik olur şu an hala aynı.dkimden ocağa kadar 12 kiloya yakın verdim doğumdan sonra ama arıtk gr vermeyiroum yediklerime dikkat ediyorum zaten sürekli hareket halindeyim günde 1 dilim ekmem başka bişeyde yemem aynı kilom sabit umarım işe yarar bu yeşil çay.