Yeşil Çay Kürü

eskısı gıbı beslenmeye devam edıp ıstersenız 10 bardak ıcın fayda etmez heralde rejımın yanında fayda edıyo ama kesın etkılı olcak dıye bişey de yok sonucta her bunye bırbırıne benzemez

benim bir arkadaşın arkadaşı, yeşil çay sayesinde 16 kg vermiş 4 ayda. ilk 1-2 ayda çok faydasını görmemiş, sonradan...

benim bir arkadaşın arkadaşı, yeşil çay sayesinde 16 kg vermiş 4 ayda. ilk 1-2 ayda çok faydasını görmemiş, sonradan...

mutlaka beslenme şeklini de değiştirmiştir bunun yanında..
Ben yeşil çay çok severim çok ta içerim ama sevdiğmi için bir fayda görüyormusun diye sorarsanız bilmem

yeşil çayı ben de çok sevenlerdenim geçen aylara kadar devamlı alıp içerdim ama zayıflayım falan filan diye değil tadını sevdiğim için ve sağlığa faydalı olduğu için tekrar başlamayı düşünüyorum ama bu sefer poşet olanlardan değilde demleme türünde olanlardan

faydasını gören çok kişi olmuş ben de o niyetle başlayacağım bakalım artık :hulya:

bende aldım burdan gorup, bır hafta boyunca yememe dıkkat ederek ve gunde ıkı kez pılatesten sonra bır bardak ıctım ama bır fayda goremedım tadınıda begenmedım bana ıgrenc geldı acı acı, bende bıraktım genemı baslasam bılmıyorum, valla baslarsam kılo verdırdıgıne ınandıgımdan degıl hem saglıga ıyı geldıgınden hemde param bosa gıtmesın dıye baslayacagım

dün aktardan aldım yeşil çay ve hemen içmeye başladım markası falan yok umarım kalitelidir gerçi tadı kokusu aynı

arkadaşlar bu çayı yemekten önce mi sonra mı içicez?farklı söylentiler var,kafam karıştı...bilmiyorumkismile

bende içiyorum ama zaten diyetteyim zayıflamamda yeşil çayın etkisi nedir tam bilemiyorum.Bol su da tüketiyorum ama yeşil çay içince her zamankinden daha fazla wc'e gidiyorum.Galiba bu şekilde toksinler atılıyor.

Aktardan açık olarak aldım.Paket olarak da vardı .Genelde işyerinde poşet olanı evde açık olanı yapıyorum.Ama limonsuz asla içemiyorum.
Tok yada aç pek dikkat etmiyorum.Aklıma geldikçe içiyorum işte.

ben kullanıyorum yaklaşık4 aydır v eçok memnunum günde 2 bardak içmeye çalışıyorum poşet içebiliyorum şişliklerim indi çok memnunum

sadesini bende zor içiyordum ta ki limonlusunu keşfedinceye kadar çok güzel tavsiye

yeşil çayı ben çok severim özellikle yaseminli olanı muhteşem ve bu konuda liptonunki en güzeli günde 2 bardak içmeye çalışıyorum birde normal liptonun dökme yeşilçayından aldım onuda sabah kahvaltıya demliyorum bazen süper oluyor yalnız gece yatmaya yakın içmenizi tavsiye etmem çünkü
uyku kaçırıyor

Arkadaşlar ben pakette tüketiceğim yine de yararı olur mu yoksa pakettekiler etki etmiyor mu ? Hatta markada veriyim doğadan'nın yeşil çayını aldım yine de faydası olur mu paketten kullanan ve etkisi gören var mı ?

valla yeşil çay konusunda lipton dökme yeşil çay var yarım kiloluk ve 250 gramlık paket onları öneririm doğadanı pek sevmiyorum içine bir sürü şey katıyor yıllardır yeşilçay içerim liptonuda tek geçerim

Sen liptonunkini kullanıp kilo verdin mi tatlım,faydalı oluyor mu yani ?

Sen liptonunkini kullanıp kilo verdin mi tatlım,faydalı oluyor mu yani ?

poşet çaylar demleme gibi olmuyor daha tozumsu halde olduklarından faydasıda ona göre
dökme çaylardan demlemek daha doğru ben öyle yapıyorum bir ara düzenli yaptım kilo verdiriyor tabi yediklerini abartmamak kaydıyla

Anladım tatlım çok teşekkürler :)

uzun zamandır içiyorum ben de ama 3-4 fincan ya da bardağı bulmuyor benimki en fazla iki,kilo verdirdi mi hiç bilmiyorum bir çok şey yapıyorum ama onun da etkisi olduğu kesin hihoyyyt

Gunpowder diye bir cin cayi var yesil cay yani onu icin cok guzel zayiflatiyor. Yesil cayin yapraklarini sarmislar top top kurutup cay haline getirmisler kaynar suyu doker dokmes bu yapraklar aciliyor.

Yesil cayi 6 dakkadan fazla demlemeyin ve hemen icin taze taze saklamayin aksi taktirde vitaminler antioksidanlar azaliyor bosa icmis oluyorsunuz. Bne genelde 3 dakika demliyorum ve hemen suzuyorum. Yesilcay asla kaynatilmaz biliyorsunuz degil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…