• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

Ben de yeşil çaya dün sabah başladım, kararlıyım, aynı zamanda sirkeli ballı suyu da kullanıyorum, hangisi yaptı bilmiyorum ama, 2 gündür karın bölgemde müthiş bi hafifleme var ve oldukça tok tutuyor, yalnız bazı arkadaşlar tadını beğenmemişler, ya benim tad alma duygum hafif, bilemiyorum ama tadı normal çay gibi, acı falan değil, ben biraz ılık suyla demliyorum, kaynar suyla değil, ılık ılık yudum yudum içiyorum, sonuçları paylaşıcamopuyorumnanaktan

Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.

biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.

HAYDİİ KIZLAR İNANILMASI ZOR GİBİ AMA SADECE DENEYİN VE GÖRÜN DİYORUM...

arkadasım yesıl cay dogru kg verdırıyor ama borek corek yıyerek deyıl yazın cok dıkkatımı cektı oyle verılmedını bılyorum cunku

yesil cayi bende devamli kullaniyom. börekler yiyerek .diyet yapmadan bir ise yaramaz ki. yesil cayin en güzeli limonlusu onu bir deneyin

özellikle sabah aç karnına ve gece yatarken mutlaka için ben akşamlarıda içiyorum ılık olarak içinmeniz gerek sıcak içildiği zaman gırtlak kanseri yapma riski varmış ben kilo veremeyen biri olarak teşilçay ve biraz yediklerime dikkat ederek 2 ayda 7 kilo verdim belki az ama benim için büyük başarı.Yeşilçaya devam

çok uçuk geliyor ya sadece yeşil çayın bunları başarabilmesi ama tebrik ederim,ben de ılık içmeyi hiç sevmiyorum,ılıkla sıcak arası içiyorum :delphin:

bende seviyrum yeşil çayı ama ben sallama degil çaykurun burcum yeşilçayını kullanıyorum

degişik markalar varmı bildiignizz

ayrıca 7 aydır diyet yapan birisi olarak keisnlikle börkle çörekle zayıflanmaz arkadaşım yeşil çayı içmeyi bırak yesen bile verememzsin bu kiloyu

ya ben sekersiz icemiyorum tadi bana cok agir geliyor siz ne kadar süre demlendirip iciyorsunuz

yeşil çayı keyif için içiyorum diyenleri anlamıyordum ama şimdi çok ii anlıyorum bende severek içiyorum

çaykurun bergamut aromalısını alıyorum

spordan gelince,kahvaltıda,ögleden sonra ve akşam olmak üzere 4 fincan içiyorum özellikle akşam içtigimi saat 10 içiyorum yanında kuru meyve ile süper oluyor

baktım aldım basımı gıdıyorum kılolarımla .. bende basladım bakım ben bı hasta olarak kılo vereblırsem herkez berebılır :)

Back