Yeşil Çay Kürü

Dün habertürk gazetesinde okudum,düzenli olarak 3 ay kullanıldığında özellikle göbek yağlarını yaktığı

kanıtlanmış. Bunun canlı bir örneğide benim göbeğim eridi hatta kemiklerim çıktı herkes çok

şaşırıyor . Sabırla içmeye devam edin ama ekmeği ve abur cuburu azaltın. Sevgiler.

Karadenizli biri olarak siyah çaydan vazgeçemem diordum taki yeşil çayı tanıyana dek
Kilo aldığım bir dönem kuzenimin tavsiyesiyle başladım, önceleri şeker kullanıordum içerken ve işkence gibi geliordu hiç sevememiştim sonra şekersiz kullanmaya başladım ilk başlarda alışmak zor oldu ancak alışıncada bırakılmıor, kilo vermemde çok yardımcı oldu yalnız yeşil çay için dilediğinizi yiyin incecik olursunuz diyemem böle bi mucize olacağı kanısındada değilim ancak çok faydası oldu, şuanda bile kilo problemim olmasada kullanıyorum, tavsiye ederim..

hanımlar bende yaklaşık 2 haftadır günde 2 kere yeşil çay içiyorum tabi yanında ufak egzersizler yapıorum ve yediklerime dikkt ediorum bugun gectigimz yaz aldıgım elbisemi denedim ve bol geldigini fark ettim ilk aldıgım zaman üzerime tam oturuyordu halbukii :) kesinlikle yeşil çay kilo vermeye yardımcı oluyor yaşasın yeşil çayyy :)))

kızlar bir sorum vaaarrr,
ben daha önce hani ıhlamur gibi poşetli olarak almıştım aktardan kuru çiçek yaprak gibiydi görünüşü hoşumada gitmişti dinlendirici bir tadı vardı saki...
burada konuyu okuyunca tekrar aldım ama önceki aldığım gibi değil. böle sanki karanfil gibi sap sap küçük kibrit çöpleri gibiler yaptım ama içemedim abartmıyorum aşırı yoğun ve sanki kınaya benziyor kokusu. renkleride farklı ilk aldığımın rengi açık çay gibi ama hafif yeşile bakıyordu bunun rengi bulanık kızıl gibi... çayını çok koyuyorum çok demli oluyordur diye düşndüm ama sorun o da değil az da koysam içilecek gibi değil.
ilk aldığımda mı sorun vardı yoksa ikincisinde mi hangisi içmemiz gereken gerçek yeşil çay anlamadım. ne dersiniz ne yapmalıyım sizce?

selam arkadaşlar bende günde iki kupa yeşil çay içiorum uzun zmandırda içiorum ama bi fayda yok yani zayıflatmadı zayıfladım die yazanları görünce bende neden bişi yapmıor die üzülmüyor değilim...:senağlama

Yeşil çay ile beraber ekmeği azaltacaksınız,porsiyonlarınızı küçülteceksiniz bir de mümkünse yürüyüş

yapacaksınız. Ben 3 ayda 6 kilo verdim. Yediklerinize dikkat etmezseniz yeşil çay tek başına bir işe

yaramıyor.

Perşin,canım ben de yeşil çay ve biberiyeyi birlikte demliyorum.Sen nasıl içiyorsun yeşil çayı?

merhabalar.belki biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim.arkadaşım tv de seyretmiş.yeşil çayı muhakkak porselen ya da cam çaydanlıkta demlemek gerekiyormuş.çelikle etkileşime geçiyormuş.

ben ilk kez içtiğimde bile şekersiz içtim hiç bişeyde katmadım ama limon etkisini artırıyosa yarınkiçayıma sıkarm...bide ben pet şişeye koyup okula götürcem

Japonya ve Çin dahil olmak üzere Asya'da bolca tüketilen ve Japonya'da seremoni düzenlenerek içilen yeşil çayın yeni bir faydası daha Japon bilim adamlarınca açıklandı.
Thoku Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nün yürüttüğü çalışmanın sonucunda depresyona yakalanma riski bulunan 1058 hastanın yüzde 44'ünün yeşil çay içerek depresyona yakalanmaktan kurtulduğu belirtildi. Araştırmaya katılan erkeklerin yüzde 34'ünde, bayanların ise yüzde 39'nda yüksek depresyon riski bulunduğu ve bu hastalar arasında günde en az 4 bardak yeşil çay içenlerin depresyona yakalanmadığının görüldüğü açıklandı. Projeye katılan 488 katılımcı günde 4 bardak veya üstü yeşil çay içtiğini, 284 katılımcı
ise günde 3 bardak yeşil çay içtiğini belirtti. Günde en az 3 ve üzeri yeşil çay içen hastaların daha az depresyona yakalandığı görüldü. Projenin başkanı Dr. Niu, yeşil çayın içerisinde beyin üzerinde yatıştırıcı özelliği bulunan Theanine bulundugu belirterek, "Projemiz yeşil çayın antidepresan etkisi olduğunu gösterdi" şeklinde konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…