Esinizde sıkıntı olabilir.Temizlik önemli prezervatif kullanın.Merhaba kızlar 7 aylık evliyim ilk evlendigimde eşimle beraber olduktan 4 gün sonra ağrılı bir sekilde yanmam oldu idar yolu enfeksiyonu oldum daha sonra eşim uzman çavuş düğünden sonra eşim tekrar gitti 3 ay sonra geldi eşimle beraber olunca yanmam ve idarima çıkınca çok yanmam oluyor doktora gittim balayı sististi dedi antibiyotik ve fitil verdi kullandım bitti tekrar oldum bu sefer hastane yatırdı antibiyotik tedavisi uyguladı 10 gün gayet iyiydim sonra tekrar oldu eşimle ne zaman beraber olsam idrar yollarım çok sizliyo hiç bir yerde sonuç bulamadım benim gibi bu gibi durumu taşıyan oldumu ara
Esinizde sıkıntı olabilir.Temizlik önemli prezervatif kullanın.
Siz kadın doğuma gidip kültür testi verdiniz miÇocuk düşünüyoruz korunursak çocuk yapamicaz bilemiyorum aklım karma karışık yaşım 29 çünkü çocuk olmuş olsa zaten hep korunucam o seviyeye gelemedik eşimde ürolojiye gitti tertemiz cikiyo sonuçları hijyene çok.onem veriyorum ama yinede tekrarloyo
Defalarca kültür verdim bi üreme oluyo bi olmuyo eşimle beraber olmadigim süre hiç bir sıkıntım yok eşimle beraber oluyorum ya ıdarar yolu enfeksiyonu yada vajinal enfeksiyon oluyorum kesin bir çözüm bulamadım eşimle tekrar doktora gittik problem nedir diye eşine bütün tekgitler yapıldı herşeyi tertemiz cikiyo ben anlayamıyorum artık napicagimi şaşırmış durumdayimSiz kadın doğuma gidip kültür testi verdiniz mi