Başarılar diliyorum güzel bi motivasyon kaynağı.. umarım iyi değerlendirirsin.. ama teyzende hırs yaparsa en fazla kiloyu veren birinci olur heralde.. 81 inde altını hedefle bence hem 2 ayın var daha verirsin mutlaka..
aaa ne güzel ya başarının devamını dilerim takipteyim
aynı tartıyla tartıldım zaten canım. Bizde ki dijital tartıyla tartılmıştık zaten o gün. 90 kilo çıkmamın sebebi tıka basa yememdi zaten. 1-2 kilo ondan farketti. O en son yememdi dahada yemedim iddiaya girince çok dikkat ettim. Ertesi gün tartıldım 86,8 kg çıktım o günden sonra ağzıma ekmek, pilav, makarna sürmedim hiç yağlı şeylere de dikkat ettim. çorba ve yeşillik, meyve yedim sadece. Akşam 6-7den sonra yememeye başladım. Günde bi bardak su bile içmem normalde aklıma bile gelmez hiç aramam suyu. Ama 1 litrelik şişe ayarladım kendime gözümün önüne koyuyorum. günde enaz 2 litre içiyorum. Yürüyüşede başladım. Normalde iştahım baya açıktır. Su falanda içmem. Evdeyim genelde spor falanda yok. 2 gündür kendime çok dikkat ediyorum yürüyüşe falanda çıkmaya başladım. gün gün çoğaltmayı düşünüyorum süreleri. Birden yüklenmedim vücuduma tabi. Ayrıca uyandığımda ve akşam birer bardak bitki çayı içiyorum. onunda faydasını hissettim.
61 kilo olmuşum yeşimmmmmmmmmmmmmm 50yle hamile kaldım
benmde bişiler yapmam lazım
canım eşim polis memuru mesela şuan işte ve yürüyüşe çıkmıyor ada zaten 12 saat çalışıyorum diyor evde yatmak istiyor
ben hep sokakta geziyorum diyor
en fazla 1 saat iki günde bir oluyor
hamur işleri çok yedim bu ara
meyvede ne bulursam yiyorum/
Tatlım bol bol meyve ye en güzeli. Meyve, sebze ve dozunda et. Bi de su tüketmeye çalış. Çok hamur işi ekmek benzeri şeyler yeme. Yağı fazla olan şeylerden uzak durmaya çalış. Canın istesede bi kaşık al yada yarım yarım iki kaşık ye. ağzında yaydıra yaydıra keyfini çıkara çıkara ye o bi kaşıklık yediğini. Maksat nefsin körelsin. Doğumunda zorlanırsın yoksa hemde bebeğinin daha sağlıklı olmasını hangi anne istemez ki. İmkanın varsa hergün 1 saatte olsa yürüyüş yap doğumunu kolaylaştırır. zaten şuan senin kg alman normal bi can taşıyosun sonuçta.. Böyle okurken belki sıkılıyosun off nasıl dikkat edicem bunlara diyosun içinden ama emin ol ki çok zor şeyler değil. Herşey senin ve bebeğin için canımhazır yazda geldi fırsat bu fırsat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?