Yes_im'in Dİyet Günlüğü

Yes_Im

Kaktüs ツ
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.253
14
66
Kaç aydır kilo vermek istememe rağmen bi başlıyorum dikkat etmeye sonra bırakıyorum falan derken hep boş boş geçti zamanlarım ne ileri gittim ne geri. Zaten kışın kg vermek çok daha zor yaza göre. neyse 2 nisan itibarıyla bende çok kararlı bi şekilde bu yola girdim çok şükür. Beni bu kadar motive eden neydi biliyo musunuz? İddiaya girmek. Pazartesi günü (2nisan) teyzemler falan bize geldiler. Kekler, börekler, kurabiyeler, poğaçalar, patates kızartması falan filan... derken güzel bi kahvaltı yaptık. Zaten kalabalıkta tatlı olur bilirsiniz. Herkes tıkabasa yedi bende hiç dikkat etmedim canım ne istediyse yedim. Akşam oldu kg muhabbetleri açıldı. Teyzemle iddiaya girdik. Kim 2 ayda 10kg verebilcek? Kim verirse diğeri ona bi küçük altın hediye edicek.. Diğer teyzemde dedi veremezsiniz yengemde dedi veremezsiniz. Bende hırslandım iyce tabi. Halbuki ben 2 sene önce 20 kilo vermiş biri olarak kendime güvendim ve bu yola koyuldum. İddiaya girdik ve tartıldık. Ben 90.5 kg çıktım.. 87-88 değişirdi kilom hep 90 çıkmak işime gelmedi değil aslında 90 çıkınca 80 kilo olmam gerekiyodu çünkü, ilk defa bu kadar sevinmiştim belkide 90 çıkmama.. 87 falan çıksaydım 70li rakamlara düşmem gerekirdi ki bu oldukça güçtü.. Buarada benim boyum 1.70 teyzemin 1.55 - 1.60 arası.. O tartıldı oda 68.7 çıktı. Sonra dedi hadi 69 de. bende dedim o zaman banada 91 de. 3 ve 5 gram farkla rakamları düzledik. teyzemin inmesi gereken kilo 59 benimse 81. ayrıca benim boyumun çok kısa olmaması, kemiklerimin geniş yapılı olması ve heryerden kg alıyo olmam kilomu göstermiyo. Kimse inanmıyo 90 kilo olmama.. tabi ne olursa olsun kilodan nefret eden biriyim kendimi mutsuz hissediyorum. zayıf olup daha güzel, kendime daha güvenli olmak varken neden kilolu olup kendimi rahatsız hissedeyim ki diyerek başladım bakalım hayırlısı.. Gün gün kilomu buraya yazıp motivasyonumu yükseltmek istiyorum kızlar. Desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim :21: Ayrıca bugün tartıldım 85.4 kg çıktım. Süper gidiyorum ama çokta dikkat ediyorum. Galibiyet benim olmalı :32: tabi 80e 81e düşüp kazansamda ben bırakmıycam devam edicem aynı tempoda.. 60 kg olmak istiyorum. ayrıca ben 60 kiloyken 38 beden rahat rahat giyiyorum. İnşallah başarırım kızlar.

Son düzenleme:
Başarılar diliyorum güzel bi motivasyon kaynağı.. umarım iyi değerlendirirsin.. ama teyzende hırs yaparsa en fazla kiloyu veren birinci olur heralde.. 81 inde altını hedefle bence hem 2 ayın var daha verirsin mutlaka..:nazar:

canım neler yaptın anlatsana nasıl dikkat ediyorsun spor yapıyormusun
:46::46:

aynı tartıyla tartıldım zaten canım. Bizde ki dijital tartıyla tartılmıştık zaten o gün. 90 kilo çıkmamın sebebi tıka basa yememdi zaten. 1-2 kilo ondan farketti. O en son yememdi dahada yemedim iddiaya girince çok dikkat ettim. Ertesi gün tartıldım 86,8 kg çıktım o günden sonra ağzıma ekmek, pilav, makarna sürmedim hiç yağlı şeylere de dikkat ettim. çorba ve yeşillik, meyve yedim sadece. Akşam 6-7den sonra yememeye başladım. Günde bi bardak su bile içmem normalde aklıma bile gelmez hiç aramam suyu. Ama 1 litrelik şişe ayarladım kendime gözümün önüne koyuyorum. günde enaz 2 litre içiyorum. Yürüyüşede başladım. Normalde iştahım baya açıktır. Su falanda içmem. Evdeyim genelde spor falanda yok. 2 gündür kendime çok dikkat ediyorum yürüyüşe falanda çıkmaya başladım. gün gün çoğaltmayı düşünüyorum süreleri. Birden yüklenmedim vücuduma tabi. Ayrıca uyandığımda ve akşam birer bardak bitki çayı içiyorum. onunda faydasını hissettim.

Başarılar diliyorum güzel bi motivasyon kaynağı.. umarım iyi değerlendirirsin.. ama teyzende hırs yaparsa en fazla kiloyu veren birinci olur heralde.. 81 inde altını hedefle bence hem 2 ayın var daha verirsin mutlaka..:nazar:

Çok teşekkür ederim canım. 2 ay en uzun süremiz. Yani ben 1 ayda verirsem ben kazanıcam. Yada o 3 haftada verirse o kazancak. Kim önce verirse o kazanıcak anlıycağınız. Teyzem çalışıyor ve zayıflama hapı kullanıyor. Bugün aradım hiç sesin soluğun falan çıkmıyo napıyosun dedim. Napıyım çalışıyorum dedi. Kaç kilosun tartıldın mı dedim aynı 68 çıktım dedi. Ama belkide beni kekliyodur hırs yapmıyımda o kazansın diye :9:

aaa ne güzel ya başarının devamını dilerim takipteyim

aaa ne güzel ya başarının devamını dilerim takipteyim

Teşekkür ederim canım. Haftada 1 gün dışarı çıkan ben şimdi hergün yürüyüşe çıkmaya başladım :9: 87kg dan aşağısı 7-8 aydır hiç görmemiştim. bugün 85i görünce sevindim. Her ne kadar küsüratı olsada mutlu oldum. Gelişmelerden haberdar edicem canım (Kaybetsemde) yola devam.. Eğer istediğim kiloya ulaşırsam resimlerimi de paylaşırım sizlerle..

aynı tartıyla tartıldım zaten canım. Bizde ki dijital tartıyla tartılmıştık zaten o gün. 90 kilo çıkmamın sebebi tıka basa yememdi zaten. 1-2 kilo ondan farketti. O en son yememdi dahada yemedim iddiaya girince çok dikkat ettim. Ertesi gün tartıldım 86,8 kg çıktım o günden sonra ağzıma ekmek, pilav, makarna sürmedim hiç yağlı şeylere de dikkat ettim. çorba ve yeşillik, meyve yedim sadece. Akşam 6-7den sonra yememeye başladım. Günde bi bardak su bile içmem normalde aklıma bile gelmez hiç aramam suyu. Ama 1 litrelik şişe ayarladım kendime gözümün önüne koyuyorum. günde enaz 2 litre içiyorum. Yürüyüşede başladım. Normalde iştahım baya açıktır. Su falanda içmem. Evdeyim genelde spor falanda yok. 2 gündür kendime çok dikkat ediyorum yürüyüşe falanda çıkmaya başladım. gün gün çoğaltmayı düşünüyorum süreleri. Birden yüklenmedim vücuduma tabi. Ayrıca uyandığımda ve akşam birer bardak bitki çayı içiyorum. onunda faydasını hissettim.

canım bıtkı catı ne ıcıyosun soylermısın bızde soyle lutfen

61 kilo olmuşum yeşimmmmmmmmmmmmmm 50yle hamile kaldım :50:

canım yaa üzülme doğumdan sonra verirsin inşallah. bende hamileyken 20 kiloya yakın almıştım. 85 kg la doğuma gittim. Oğlum 4,220kg doğdu. Doğumdan sonra hırs yaptım verdim 1 sene içinde 60 kilo oldum ama hep öyle zayıf kalıcam sandım dikkat etmedim hemen alıverdim geri. sonra da 80den yukarı çıkmıyodum hiç. sandım ki 85 e bi hamilelikte çıktım bi daha çıkmam. hiç dikkat etmedim saldım kendimi iyce canım 1 tane istese tatlı geldi ben 3 tane yedim derken en son 91 gördüm tartıda. Şok oldum çok üzüldüm. Kilonu göstermemekte kötü bişey aslında onun rahatlığıda oluyo.. Sinirlerim bozuluyodu iyce en sonunda 2 nisanda noktayı koydum kafamda bakalım. ayrıca daha 21 yaşındayım ben :14:

benmde bişiler yapmam lazım :14:

Tatlım bol bol meyve ye en güzeli. Meyve, sebze ve dozunda et. Bi de su tüketmeye çalış. Çok hamur işi ekmek benzeri şeyler yeme. Yağı fazla olan şeylerden uzak durmaya çalış. Canın istesede bi kaşık al yada yarım yarım iki kaşık ye. ağzında yaydıra yaydıra keyfini çıkara çıkara ye o bi kaşıklık yediğini. Maksat nefsin körelsin. Doğumunda zorlanırsın yoksa hemde bebeğinin daha sağlıklı olmasını hangi anne istemez ki. İmkanın varsa hergün 1 saatte olsa yürüyüş yap doğumunu kolaylaştırır. zaten şuan senin kg alman normal bi can taşıyosun sonuçta.. Böyle okurken belki sıkılıyosun off nasıl dikkat edicem bunlara diyosun içinden ama emin ol ki çok zor şeyler değil. Herşey senin ve bebeğin için canım :16: hazır yazda geldi fırsat bu fırsat :10:

canım eşim polis memuru mesela şuan işte ve yürüyüşe çıkmıyor ada zaten 12 saat çalışıyorum diyor evde yatmak istiyor
ben hep sokakta geziyorum diyor
en fazla 1 saat iki günde bir oluyor
hamur işleri çok yedim bu ara

meyvede ne bulursam yiyorum :(/

canım eşim polis memuru mesela şuan işte ve yürüyüşe çıkmıyor ada zaten 12 saat çalışıyorum diyor evde yatmak istiyor
ben hep sokakta geziyorum diyor
en fazla 1 saat iki günde bir oluyor
hamur işleri çok yedim bu ara

meyvede ne bulursam yiyorum :(/

Leslie sansone hiç duydun mu canım? http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html istersen bu topiği inceleyebilirsin bilgi edinmek için. Ayrıca yiyceksin tabi ama dozuna dikkat etmen gerek sadece. yürüyüş için Leslie ile yürüyüş yapmaya başlıycam bende dışarı yürüyüşe çıkamadığım günler evde tamamlıycam nasipse... Herkes çok memnun ve çok öneriyo sıkıcı olmadığını söylüyo. Başlarda yarım saat yapman yeterliymiş. Sen zaten hamilesin kendini çok yormaman gerek canım.

haklısın cnaım Allah razı olsun

bak dayanamadım patates kızartttım yedim :45:

benim arkadaşım dediyse zayıflıcam zayıflar tabiki iddayıda kazanıcak yürü yeşimim kim tutar seni:52:

pek adil bi kilo yarısı olmamıs sanki :1: tamam sizin boyunuz daha uzun ama kilo fazlalıgınız da var epey teyzenize gore hem yas avantajınız da var. teyzenizin metabolizması daha yavastır sizinkinden :34: dolayısıyla siz cok daha hızlı verirsiniz kiloyu

pek adil bi yarıs olmamıs anlasılan :9: tamam sizin boyunuz daha uzun ama kilonuz da epey fazlaymıs teyzenize gore. hem yasınızın avantajı da var. teyzenizin metabolizması daha yavastır. onun kilosu daha az oldugu icin size gore daha yavas verir. sanslısınız yani :34:

Son düzenleme:
Tatlım bol bol meyve ye en güzeli. Meyve, sebze ve dozunda et. Bi de su tüketmeye çalış. Çok hamur işi ekmek benzeri şeyler yeme. Yağı fazla olan şeylerden uzak durmaya çalış. Canın istesede bi kaşık al yada yarım yarım iki kaşık ye. ağzında yaydıra yaydıra keyfini çıkara çıkara ye o bi kaşıklık yediğini. Maksat nefsin körelsin. Doğumunda zorlanırsın yoksa hemde bebeğinin daha sağlıklı olmasını hangi anne istemez ki. İmkanın varsa hergün 1 saatte olsa yürüyüş yap doğumunu kolaylaştırır. zaten şuan senin kg alman normal bi can taşıyosun sonuçta.. Böyle okurken belki sıkılıyosun off nasıl dikkat edicem bunlara diyosun içinden ama emin ol ki çok zor şeyler değil. Herşey senin ve bebeğin için canım :16: hazır yazda geldi fırsat bu fırsat :10:

bol bol meyve yeme en çabuk kilo yapan şeker meyve şekeridir. özellikle de karpuz, üzüm gibi şekeri bol meyveler. hele sırf meyve yerseniz hızla kilo alırsınız. ekmek de kilo yapar. zayıflamak isteyen yağsız tuzsuz pişirilmiş kırmızı yağsız et yesin. hem metabolizma hızlanır hem tok tutar. hem de doyuncaya dek yiyebilrisiniz

Back