- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
Kaç aydır kilo vermek istememe rağmen bi başlıyorum dikkat etmeye sonra bırakıyorum falan derken hep boş boş geçti zamanlarım ne ileri gittim ne geri. Zaten kışın kg vermek çok daha zor yaza göre. neyse 2 nisan itibarıyla bende çok kararlı bi şekilde bu yola girdim çok şükür. Beni bu kadar motive eden neydi biliyo musunuz? İddiaya girmek. Pazartesi günü (2nisan) teyzemler falan bize geldiler. Kekler, börekler, kurabiyeler, poğaçalar, patates kızartması falan filan... derken güzel bi kahvaltı yaptık. Zaten kalabalıkta tatlı olur bilirsiniz. Herkes tıkabasa yedi bende hiç dikkat etmedim canım ne istediyse yedim. Akşam oldu kg muhabbetleri açıldı. Teyzemle iddiaya girdik. Kim 2 ayda 10kg verebilcek? Kim verirse diğeri ona bi küçük altın hediye edicek.. Diğer teyzemde dedi veremezsiniz yengemde dedi veremezsiniz. Bende hırslandım iyce tabi. Halbuki ben 2 sene önce 20 kilo vermiş biri olarak kendime güvendim ve bu yola koyuldum. İddiaya girdik ve tartıldık. Ben 90.5 kg çıktım.. 87-88 değişirdi kilom hep 90 çıkmak işime gelmedi değil aslında 90 çıkınca 80 kilo olmam gerekiyodu çünkü, ilk defa bu kadar sevinmiştim belkide 90 çıkmama.. 87 falan çıksaydım 70li rakamlara düşmem gerekirdi ki bu oldukça güçtü.. Buarada benim boyum 1.70 teyzemin 1.55 - 1.60 arası.. O tartıldı oda 68.7 çıktı. Sonra dedi hadi 69 de. bende dedim o zaman banada 91 de. 3 ve 5 gram farkla rakamları düzledik. teyzemin inmesi gereken kilo 59 benimse 81. ayrıca benim boyumun çok kısa olmaması, kemiklerimin geniş yapılı olması ve heryerden kg alıyo olmam kilomu göstermiyo. Kimse inanmıyo 90 kilo olmama.. tabi ne olursa olsun kilodan nefret eden biriyim kendimi mutsuz hissediyorum. zayıf olup daha güzel, kendime daha güvenli olmak varken neden kilolu olup kendimi rahatsız hissedeyim ki diyerek başladım bakalım hayırlısı.. Gün gün kilomu buraya yazıp motivasyonumu yükseltmek istiyorum kızlar. Desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim
Ayrıca bugün tartıldım 85.4 kg çıktım. Süper gidiyorum ama çokta dikkat ediyorum. Galibiyet benim olmalı
tabi 80e 81e düşüp kazansamda ben bırakmıycam devam edicem aynı tempoda.. 60 kg olmak istiyorum. ayrıca ben 60 kiloyken 38 beden rahat rahat giyiyorum. İnşallah başarırım kızlar.
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Son düzenleme: