- Konu Sahibi goldenpink
-
yok canım değil daha sade ve açık renkli bi şişe tombul ve basıktı şişe yanılmıyorsam
yok canım değil daha sade ve açık renkli bi şişe tombul ve basıktı şişe yanılmıyorsam
hımmm sen benım parfumumu soyluyorsunsıse rengı acık eflatun.yuvarlak basık bır sısesı var.ufff gıttı bırden bıre aklımdan adı.bıraz pahalı bır parfum.kare cok guzle bır kutusu var.2 boy.kucugu 250 tl falandı en son.ben londradan almıstım.turkıyedede havaalanında bulabılırsın yada orjınal marka parfum satan yerlerden.dur canım bırazdan kakıp dolabıma bakayım.yazarım sana burdan özeldende yazarım.enfestır kokusu.bende bıterse bırdaha bulamazsam ada ucmustur fıyatı baktıgım kampanyalıydı dıye cok kullanmadım.dolabın altına koymustum.unuttum hatta onu orda.ıı hatrlattın dugunumde gelınlıgımın ustune onu kullanayım ben :)
canım eger sordugun parfum buysa adı Eki Görüntüle 326810 ultraviolet enfestir.sımdı bakmaya gıttım ustumede sıktım.tek kelime şahane.ben oyle koku seven bırı degıldırım.cokta parfum kullanmam ama bu harıkadır
Bana göre yeryüzündeki en güzel kokulardan biri bu Blvgari Notte ama menekşe ve leylakla alakası yok.. dediğin gibi tertemiz misssssssssssssss gibi ve çok kalıcı :)
Eki Görüntüle 330967
görüntüsü hoşuma gitti nerden alabilirim bende hayalimdeki parfümü bulamadım kalıcı ve hoş kokulu
görüntüsü hoşuma gitti nerden alabilirim bende hayalimdeki parfümü bulamadım kalıcı ve hoş kokulu
olan o parfümü arıyorum ama adını bilmiyorum hiç biyerde de görmedim
leylak rengi şişesi var menekşe-leylak-orkide kokuları olduğunu tahmin ediyorum çok hafif çok kalıcı tertemiz bir koku var mı gören bilen?
sanırım yurt dışından gelmişti arkadaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?