• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeryüzündeki en güzel kokulardan biri

$ORIFLAME-Volare-Magnolia-PdT__44516302_0.jpg

İnşallah budur :26:

Aslında rengi beni de tereddüte düşürdü :44: Canım onun ismi Oriflame Volare Magnolia... Şimdi resmini eklediğimde Wisteria

$Toaletny-parfum-Volare-Wisteria.jpg

Son düzenleme:
canım eger sordugun parfum buysa adı Eki Görüntüle 326810 ultraviolet enfestir.sımdı bakmaya gıttım ustumede sıktım.tek kelime şahane.ben oyle koku seven bırı degıldırım.cokta parfum kullanmam ama bu harıkadır

teyzemin yıllardır kullandığı koku paco robanne ultraviolet; hani böyle yazın banyo yaparsın da balkona çıkarsın da rüzgar eser de kendi kokunu alırsın ya, bide bebek kokusu düşün, o ikisinin karışımı, :7: karışık gelebilir ama öle.

teyzemin yıllardır kullandığı koku paco robanne ultraviolet; hani böyle yazın banyo yaparsın da balkona çıkarsın da rüzgar eser de kendi kokunu alırsın ya, bide bebek kokusu düşün, o ikisinin karışımı, :7: karışık gelebilir ama öle.

işte aradığım kokunun tarifi tam olarak o=)

sanıırm dediğim parfumu biliyorum bulgarıstandan gelen misafirimizde görmuştüm. tertemız kokusu vardı basık bi şişeydı ..en kısa zmanda öğrenıp dönücem sana

Benim de ilkokul öıretmenimin bir vanilyalı parfümü vardı kaın resmen kremalı bisküvi gibi kokuyordu.Her parfümcüye sordum ama yok yok..Tam bisküvi gibi kokanını bulamıyorum.Bilen varsa yazabilir mi?

Benim de ilkokul öıretmenimin bir vanilyalı parfümü vardı kaın resmen kremalı bisküvi gibi kokuyordu.Her parfümcüye sordum ama yok yok..Tam bisküvi gibi kokanını bulamıyorum.Bilen varsa yazabilir mi?

gratis e demeter diye bir marka gelmiş, toprak, bebe pudrası, çimen, hanımeli, solucan:25: , vanilya, yıkanmış çamaşır, pamuk şeker vs.
gibi spesifik kokuları varmış ve ben kurabiye kokusunu da gördüm interneten. bisküviye en yakın budur heralde.

bunun dışında yves rocher da vanilya ve hindistan cevizii kokuları var onlara da bakabilirsin.

gratis e demeter diye bir marka gelmiş, toprak, bebe pudrası, çimen, hanımeli, solucan:25: , vanilya, yıkanmış çamaşır, pamuk şeker vs.
Gibi spesifik kokuları varmış ve ben kurabiye kokusunu da gördüm interneten. Bisküviye en yakın budur heralde.

Bunun dışında yves rocher da vanilya ve hindistan cevizii kokuları var onlara da bakabilirsin.

çok teşekkür ederimmmmm

Back