• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeryüzündeki en güzel kokulardan biri

goldenpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
1.025
4
0
İstanbul
olan o parfümü arıyorum ama adını bilmiyorum hiç biyerde de görmedim
leylak rengi şişesi var menekşe-leylak-orkide kokuları olduğunu tahmin ediyorum çok hafif çok kalıcı tertemiz bir koku var mı gören bilen?
sanırım yurt dışından gelmişti arkadaşıma

yok canım değil daha sade ve açık renkli bi şişe tombul ve basıktı şişe yanılmıyorsam

hımmm sen benım parfumumu soyluyorsunsıse rengı acık eflatun.yuvarlak basık bır sısesı var.ufff gıttı bırden bıre aklımdan adı.bıraz pahalı bır parfum.kare cok guzle bır kutusu var.2 boy.kucugu 250 tl falandı en son.ben londradan almıstım.turkıyedede havaalanında bulabılırsın yada orjınal marka parfum satan yerlerden.dur canım bırazdan kakıp dolabıma bakayım.yazarım sana burdan özeldende yazarım.enfestır kokusu.bende bıterse bırdaha bulamazsam ada ucmustur fıyatı baktıgım kampanyalıydı dıye cok kullanmadım.dolabın altına koymustum.unuttum hatta onu orda.ıı hatrlattın dugunumde gelınlıgımın ustune onu kullanayım ben :)

yok canım değil daha sade ve açık renkli bi şişe tombul ve basıktı şişe yanılmıyorsam

hımmm sen benım parfumumu soyluyorsunsıse rengı acık eflatun.yuvarlak basık bır sısesı var.ufff gıttı bırden bıre aklımdan adı.bıraz pahalı bır parfum.kare cok guzle bır kutusu var.2 boy.kucugu 250 tl falandı en son.ben londradan almıstım.turkıyedede havaalanında bulabılırsın yada orjınal marka parfum satan yerlerden.dur canım bırazdan kakıp dolabıma bakayım.yazarım sana burdan özeldende yazarım.enfestır kokusu.bende bıterse bırdaha bulamazsam ada ucmustur fıyatı baktıgım kampanyalıydı dıye cok kullanmadım.dolabın altına koymustum.unuttum hatta onu orda.ıı hatrlattın dugunumde gelınlıgımın ustune onu kullanayım ben :)

canım eger sordugun parfum buysa adı $ultraviolet.jpg ultraviolet enfestir.sımdı bakmaya gıttım ustumede sıktım.tek kelime şahane.ben oyle koku seven bırı degıldırım.cokta parfum kullanmam ama bu harıkadır

canım eger sordugun parfum buysa adı Eki Görüntüle 326810 ultraviolet enfestir.sımdı bakmaya gıttım ustumede sıktım.tek kelime şahane.ben oyle koku seven bırı degıldırım.cokta parfum kullanmam ama bu harıkadır

canım maalesef bu değil ama menekşe kokusunu sevdiğim için en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim:)

Bana göre yeryüzündeki en güzel kokulardan biri bu Blvgari Notte ama menekşe ve leylakla alakası yok.. dediğin gibi tertemiz misssssssssssssss gibi ve çok kalıcı :)

$bvlgari-notte-pour-femme.jpg

Son düzenleme:
görüntüsü hoşuma gitti nerden alabilirim bende hayalimdeki parfümü bulamadım kalıcı ve hoş kokulu

Parfümerilerde bulabilirsin ya da kozmetik ürünlerinin satıldığı yerlerde bulabilirsin canım..Tekin Acar gibi mesela.. interetten de sipariş edebilirsin.. Kesinlikle kullan derim vazgeçemeyeceğin bir koku hemde çok kalıcı.. ama mutlaka orjinalini almalısın doldurma alma sakın çünkü orjinaliyle pek alakası yok ve çok ucuz kokuyor beğenmezsin

Son düzenleme:
olan o parfümü arıyorum ama adını bilmiyorum hiç biyerde de görmedim
leylak rengi şişesi var menekşe-leylak-orkide kokuları olduğunu tahmin ediyorum çok hafif çok kalıcı tertemiz bir koku var mı gören bilen?
sanırım yurt dışından gelmişti arkadaşıma

bence sen tam olarak bu kokuyu arıyosun tatlım Thierry Mugler Alien Eki Görüntüle 331313

Back