- Konu Sahibi merve nurrr
-
Valla haklısın o silikliği görünce bir üzülmedim değil daha koyu bekliyordum çünkü. Kaç gün bekleyeceksin regl gelmezseYaaa Rabbim sana o mutluluğu yaşatsınbekliyorum ama hala olmadım test yapmıcam ya negatif görünce üzülüyorum
Dayanabilirsem 1 haftaValla haklısın o silikliği görünce bir üzülmedim değil daha koyu bekliyordum çünkü. Kaç gün bekleyeceksin regl gelmezse
İddialı vallaDayanabilirsem 1 hafta
Kız evde testim yok yoksa ben de dayanamam aslaİddialı vallaben kan vermek için dayanırım o kadar ama arada test yapar dururum
Benimde bugün bitti birazdan çıkıp alıcamKız evde testim yok yoksa ben de dayanamam asla
Bizim burda 2 tane eczane var eğer oraya gidersem bi daha gidemem utanırım herkes birbirini göz aşinası olarak tanıyo o yüzden kitlendim kaldımBenimde bugün bitti birazdan çıkıp alıcam
Ahaha bizim burasıda öyle 2 eczane var artık daha kapıdan girerken hazırlıyorlar testleriBizim burda 2 tane eczane var eğer oraya gidersem bi daha gidemem utanırım herkes birbirini göz aşinası olarak tanıyo o yüzden kitlendim kaldım
Valla en iyisini yapıyosun ben çok çekingenim yaa ödüm kopuyo beni unutmazlar diye o yüzden nerde ücra eczane var orayı tercih etmeye çalışıyorumAhaha bizim burasıda öyle 2 eczane var artık daha kapıdan girerken hazırlıyorlar testleriumurumda değil valla benim ayıp değil bişey değil geçen dedim hatta sürekli alıyorum ama deniyoruz sonuçta diye yargılamak ne haddimize gayet normal deyip iyi dileklerde bulundu. Ben hiç umursamam yani ki işlerine gelir zengin ediyoruz
Ayyy amiiinnnn hepimizeKızlar aynı şey bendede var adetimin 21 gunu leke geldi sabah 22 günde sabahları leke geliyor sonra yok adet günüme bakarsam adetime var acaba erkenmi oluyorum noluyor Rabbim herkese güzel haberler almamızı nasip etsin
Test yaptın mı canimBenimde bugün bitti birazdan çıkıp alıcam
Yok yumurtlama dönemim geçti 5 gün sonra regl günümAyyy amiiinnnn hepimizeacaba yumurtlama döneminde olabilir misiniz
Yerleşme olma ihtimali sizin çok yüksek batı bekleyip test yapın dayanamazsanız iki gün kala falan yapınKızlar aynı şey bendede var adetimin 21 gunu leke geldi sabah 22 günde sabahları leke geliyor sonra yok adet günüme bakarsam adetime var acaba erkenmi oluyorum noluyor Rabbim herkese güzel haberler almamızı nasip etsin
Aman ne çekiniyosun boşver onlar çekinsinValla en iyisini yapıyosun ben çok çekingenim yaa ödüm kopuyo beni unutmazlar diye o yüzden nerde ücra eczane var orayı tercih etmeye çalışıyorum
Canım sabah yaptım çok silik çıktı buraya atsam hiç gözükmezdi diye atmadım ara ara kanama geliyor bitmişti ama başladı yine bilemedim vallaTest yaptın mı canim
Dayanırım ya 3 yıldır artık bünye bağışıklık kazandıYerleşme olma ihtimali sizin çok yüksek batı bekleyip test yapın dayanamazsanız iki gün kala falan yapın
İnşallah bu sefer güzel hayırlı haberler alırsınızDayanırım ya 3 yıldır artık bünye bağışıklık kazandı
İnşallah rabbim isteyen herkese versin sağlık sıhhatli ve kolayindanİnşallah bu sefer güzel hayırlı haberler alırsınızbizide haberdar edin mutlaka
En garanti kan vermek yaCanım sabah yaptım çok silik çıktı buraya atsam hiç gözükmezdi diye atmadım ara ara kanama geliyor bitmişti ama başladı yine bilemedim valla
Öyle valla ama kanamam başladı yeniden bitmişti bu sefer taze kan gibi ama pıhtı yokEn garanti kan vermek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?