- 12 Nisan 2025
- 47
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi merve nurrr
-
Öyle valla ama kanamam başladı yeniden bitmişti bu sefer taze kan gibi ama pıhtı yok
Allah Allah bekle bakalım yarına netleşir ben
Off bende bu uygulamayı yeni kullanmaya başladım cevap veriyorum gitmiyo mu sankiÖyle valla ama kanamam başladı yeniden bitmişti bu sefer taze kan gibi ama pıhtı yok
Bekleyeceğim mecburAllah Allah bekle bakalım yarına netleşir bence
Bekleyeceğim mecbur
Ahh şu beklemek nefret ediyorumBekleyeceğim mecbur
Cidden yaaa …..Bende ya zaman ekstra yavaş geçiyor
Kanama durumun nasıl canimCidden yaaa …..
Sabah baktım biraz gelmiş ya ben son iki aydır düzensiz oluyorum geçen 4 gün erken oldum ondan önce 3 gün geç yine olucam sanırım karnımda ağrıyoKanama durumun nasıl canim
Benimde bu hamilelik işlerine başladığımdan beri ilk 10 gün geciktim 2. Ay 6 gün erken oldum. Benim kanamam dün bitti yine kesildi. Bir geliyor bir gidiyor saçma sapan dün taze kan gibi olunca dedim herhalde yine regl olcam olmadı akşam bitti. Bugün sabah test yaptım ama güvenemiyorum asla işte kalite düşüyor ama hemen çıktı şok oldumSabah baktım biraz gelmiş ya ben son iki aydır düzensiz oluyorum geçen 4 gün erken oldum ondan önce 3 gün geç yine olucam sanırım karnımda ağrıyosen ne yaptın ne durumdasın
Evet var gibi ama lekelenme neden devam ediyo ki ben araştırdığım kadarıyla hep 3 gün demişler en fazla kafam orda karışıyo off bilmiyorum ki kan vermek en iyisi ya ben testleri çok şey yapamıyorumBenimde bu hamilelik işlerine başladığımdan beri ilk 10 gün geciktim 2. Ay 6 gün erken oldum. Benim kanamam dün bitti yine kesildi. Bir geliyor bir gidiyor saçma sapan dün taze kan gibi olunca dedim herhalde yine regl olcam olmadı akşam bitti. Bugün sabah test yaptım ama güvenemiyorum asla işte kalite düşüyor ama hemen çıktı şok oldum
Benim 3-4 demişler ben şu an 3 te kaldım. Kalite düşüyor valla şu test çift çizgi olunca böyle bir ağlama falan şok oldum baya belirgin aslında. Ama kısa sürdü çünkü güvenmiyorum burada belirli günler kan veriliyor ya yarın veririm herhalde artık yaEvet var gibi ama lekelenme neden devam ediyo ki ben araştırdığım kadarıyla hep 3 gün demişler en fazla kafam orda karışıyo off bilmiyorum ki kan vermek en iyisi ya ben testleri çok şey yapamıyorum
Şimdiden hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim 3-4 demişler ben şu an 3 te kaldım. Kalite düşüyor valla şu test çift çizgi olunca böyle bir ağlama falan şok oldum baya belirgin aslında. Ama kısa sürdü çünkü güvenmiyorum burada belirli günler kan veriliyor ya yarın veririm herhalde artık ya
Ayy heveslendirmeee bide negatif gelirse hop yeni yıkımŞimdiden hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinacile gitsen karnım ağrıyo falan diye acaba bakmazlar mı
Yaaa o sıkıntıymış böyle de şimdi kafanda netleşmicek için içini yer var mı yok mu net mi değil mi diye içini ferah tut inşallah sevincini tam anlamıyla yaşarsınAyy heveslendirmeee bide negatif gelirse hop yeni yıkım
Küçük bir ilcedeyim hastane var ama bölüm yok sadece içinde aile hekimliği var bir hafta bir doktor geliyor acil kısmı daha basit şeylere bakıyor laboratuvarlarında hcg bile bakamıyorlar kanı alıp en yakın ilçedeki büyük hastaneye gönderiyorlar saçma sapan bir yer yani o yüzden gidemiyorum
Aynen öyle canım inşallah vardır güzel haber alırızYaaa o sıkıntıymış böyle de şimdi kafanda netleşmicek için içini yer var mı yok mu net mi değil mi diye içini ferah tut inşallah sevincini tam anlamıyla yaşarsın
Yaa amin amin aminAynen öyle canım inşallah vardır güzel haber alırızsende git kan ver bak seninki de lekelenme hali
Benim hiç böyle olmadığı için şüphelendim ben sende oluyorsa onu bilemiyorum bak işte. Ama evet bende de ağrı oluyor ha kanadı diyorum yok hiç bişey gereksiz bir aksiyon ne gerek var yani demiYaa amin amin aminyaa ama ben ne zaman böyle olsam 3. Gün regl oluyorum o yüzden kendimi tutmaya çalışıyorum bi de karnım da ağrıyo ara ara olacaksan ol olmayacaksan aksiyon yaratma yaaa valla
Offf aynen öyle bu sefer de geciktiriyorum gibi hissediyorum vücut direk her şeyden etkilendiği içinBenim hiç böyle olmadığı için şüphelendim ben sende oluyorsa onu bilemiyorum bak işte. Ama evet bende de ağrı oluyor ha kanadı diyorum yok hiç bişey gereksiz bir aksiyon ne gerek var yani demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?