- 12 Nisan 2025
- 29
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi merve nurrr
Çok doğru söylüyosunuz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı kolaylıkla nasip etsin güzel haberler alalım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar inşaallah hepimiz bu ay hamile kalırız aynı durumları bende bu ay yaşadım 2 gün sürdü pembemsi kahverengi gibi sonra devamı gelmedi adet günümü bekliyorum.bugunde akıntım oldu ama bakalım sivilcelerde çıkmaya başladı![]()
MerhabaBende de aynısı oldu adete 2 gün kala adet olacam diye bekledim yerleşme kanamasıymıs olma ihtimali var test önce silikti leke varken negatif çıkmıştı leke bittikten 2 gün sonra net pozitifi gormustum
Bende adete 5 gün kala sarı akıntım oldu adete 2 gün kalada peçeteye siliyodum hiç bı fikrim yok o konuda ya kan versen çıkar aslında ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor ben sonrasinda düşük yaptım maalesef ilk gebeligimdi çok bı bilgim yok kusura bakmayın lütfenMerhabalekelenmeniz kaç gün sürdü acaba bi de benim kafamı karıştıran şey böyle ip gibi bi şey geldi korktum sizde öyle olmuş muydu acaba
Canım ne yaptın son durumun neMerhabalekelenmeniz kaç gün sürdü acaba bi de benim kafamı karıştıran şey böyle ip gibi bi şey geldi korktum sizde öyle olmuş muydu acaba
Bence regl olucam gibi hissediyorum lekelenmem var hala yerleşme bu kadar uzun sürmez enfeksiyon falan vardır belkiCanım ne yaptın son durumun ne
Siz ne yaptınıızCanım ne yaptın son durumun ne
Kaç gün oldu senin başlayalı bu durum.Bence regl olucam gibi hissediyorum lekelenmem var hala yerleşme bu kadar uzun sürmez enfeksiyon falan vardır belki
4 gün ya kopkoyu kahverengi bi de akıntımda ip gibi şeyler var çok garip regldan sonra doktora gidicem enfeksiyon olabilir siz nasıl oldu süreç test yapıcak mısınızKaç gün oldu senin başlayalı bu durum.
Benimde yok gibi bir hal aldı bitti diyebiliriz yani
Benim ilk gün kahve oldu sonra açık pembe en son yok gibi bir pembe. İkinci gün biraz kahve sonra daha kırmızı oldu ama hepsi peçeteye silince geldi arada akıntı ile karışık olarak geldi. Normalde benim özellikle ikinci gün 2 ped net değiştiririm pıhtılar falan olur ama hiç biri olmadı. Bugün sabah yine silikve gelen akıntı ile karışık açık renk şimdi yok iki gün sürmüş gibi oldu. Test konusunda kararsızım valla negatif çıkarsa bide diye. Başka konuda bir arkadaşa yazdım yani bu yerleşme değil reglse 17 yıllık regl hayatıma adını altın harflerle yazacak4 gün ya kopkoyu kahverengi bi de akıntımda ip gibi şeyler var çok garip regldan sonra doktora gidicem enfeksiyon olabilir siz nasıl oldu süreç test yapıcak mısınız![]()
Benim ilk gün kahve oldu sonra açık pembe en son yok gibi bir pembe. İkinci gün biraz kahve sonra daha kırmızı oldu ama hepsi peçeteye silince geldi arada akıntı ile karışık olarak geldi. Normalde benim özellikle ikinci gün 2 ped net değiştiririm pıhtılar falan olur ama hiç biri olmadı. Bugün sabah yine silikve gelen akıntı ile karışık açık renk şimdi yok iki gün sürmüş gibi oldu. Test konusunda kararsızım valla negatif çıkarsa bide diye. Başka konuda bir arkadaşa yazdım yani bu yerleşme değil reglse 17 yıllık regl hayatıma adını altın harflerle yazacak![]()
Demi sinir stres kalmadı valla böyle böyle inceden delireceğizHahahah valla çok haklısınher ay o kadar farklı şeyler yaşıyorum ki diyorum bu ay kesin tamam bi bakıyorum hooop regl vücut resmen benle dalga geçiyo
ya bi de siz bu lekelenmeyi regl günü mü yaşadınız öncesi mi oldu
O zaman senin bugün beklenen regl tarihin niye umudunu kesiyorsun ki dur bakalım dahaBen de öyle hissediyorumbenim ki 4 gün önce başlamıştı test ne zaman yapıcan
![]()
Yaaaaaa çok sevindiiiimmmmO zaman senin bugün beklenen regl tarihin niye umudunu kesiyorsun ki dur bakalım dahavalla az önce dayanamadım yaptım ama hayal meyal çizgi görüyorum buraya atsam kalite düştüğü için iyice gözükmez muhtemelen yerleşme olunca 2-3 güne kanda sonra idrarda çıkar diye okudum ama bilemiyorum hayır bide benim bu kanamadan önce yaptığım testler silikti yine birinde okudum yerleşmeden önce yaptığı testler silikmiş yerleşme sırasında yaptıkları negatif yerleşme bitince yaptığı yine silikmiş öyle öğrenmiş ayyy kafayı yiyeceğim
![]()
Ayyy inşallah ya çarşamba doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediye olur valla inşallah öyleyimdirYaaaaaa çok sevindiiiimmmmevet hatta yerleşmeden bir hafta sonra yapın diyolar testi bence kan ver ama kanda da bi yerde okumuştum yerleşme olduğu için beta değeri farklı çıkabiliyomuş yani en garanti beklemek bi kaç gün ama hamilesin nettttt
![]()
Yaaa Rabbim sana o mutluluğu yaşatsınAyyy inşallah ya çarşamba doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediye olur valla inşallah öyleyimdir
Sende de bitmiş sayılmaz hala regl değilsin kahverengi akıntın var sen ne zaman test yapacaksınn