Yerleşme kanaması

Evet tevekkül etmek gerek haklısınız her şerde bir hayr vardır
Evet öyle bana çok tepki gösterdi eşimin ailesi nasıl dikkat etmedin diye rabbimin verdiğine inanıyoruz da aldığına niye inanmiyosunuz isyan etmemek lazım ben üzülmedim düşükte çünkü rabbim nasip etmemiş ne yaparsak yapalım rabbim daha iyisini biliyor

Eşinizin ailesi belki bilinçli yapmamış olabilir fakat üzgün olan birini daha da üzmez mi bu sözler,kendini suçlar insan…Allah hakkımızda hayırlısını eylesin

Eşinizin ailesi belki bilinçli yapmamış olabilir fakat üzgün olan birini daha da üzmez mi bu sözler,kendini suçlar insan…Allah hakkımızda hayırlısını eylesin
Maalesef dedikten sonra suçlu hissettim ama rabbim böyle nasip etmiş yapacak bişey yok herşey nasip kader kismet

Ben yerleşme kanaması bekledim, hatta beklenen adet günüme birkaç gün kalmasına rağmen olmayınca hamile değilim herhalde diye tereddüt ettim ama test yapınca hamile olduğumu öğrendim :)

Ben yerleşme kanaması bekledim, hatta beklenen adet günüme birkaç gün kalmasına rağmen olmayınca hamile değilim herhalde diye tereddüt ettim ama test yapınca hamile olduğumu öğrendim :)
Yerleşme kanaması mutlaka olacak diye Birsey yokki hatta olma olasılığı çok daha az :) hayırlı olsun gebeliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…