- Konu Sahibi manolya2025
-
Hayır bildiğin düşük yaptım keseyi düşürdümKimyasal gebelik mi oldu yani? Geçmiş olsun
Ben bir gebeliğimi Reglden 3 gün önce evde yaptığım testle öğrenmiştim,negatif sonucunuz kesin olmayabilir evet henüz erkenTeşekkürler bugün yaptm negatif malesef ama erken diyolr
Ben de iki gün çok çok az leke gördüm kahverengi bugün de biraz daha fazla koyu kahverengi lekelenmem oldu,yarın regl günüm ama dün de gebelik testi silik çizgi çıktı inşallah gebeyimdir ama regl olacağım gibi geliyorHayır bildiğin düşük yaptım keseyi düşürdüm
İnşallah silik çizgiyi.gorduyseniz vardirBen de iki gün çok çok az leke gördüm kahverengi bugün de biraz daha fazla koyu kahverengi lekelenmem oldu,yarın regl günüm ama dün de gebelik testi silik çizgi çıktı inşallah gebeyimdir ama regl olacağım gibi geliyor
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah tekrar yaşamamİnşallah silik çizgiyi.gorduyseniz vardir
Dualarım sizinle inşallah sağlıklı bı hamilelik olurGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah tekrar yaşamam
Teşekkür ederimDualarım sizinle inşallah sağlıklı bı hamilelik olur
İnşallahTeşekkür ederimsizin de gönlünüze göre olur tez zamanda
Geç oldu uyudunuz mu acaba?Canım stres yapma sakin olmaya çalış, kırmızıya dönmedikçe bi problem yok bence inşallah güzel sonuçlar alırsın bende yarın idrar testi yapıcam inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sonucun çıktığında bize de haber verir misin
Size haber vermek istedim sonucum şimdi çıktıCanım stres yapma sakin olmaya çalış, kırmızıya dönmedikçe bi problem yok bence inşallah güzel sonuçlar alırsın bende yarın idrar testi yapıcam inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sonucun çıktığında bize de haber verir misin
Merhaba sonucu merak ediyorum ben de :)Size haber vermek istedim sonucum şimdi çıktı
Şimdi gördüm beta hcg 26.42Merhaba sonucu merak ediyorum ben de :)
Ayyy ne çıktı inşallah pozitiftirSize haber vermek istedim sonucum şimdi çıktı
Yaaa masallah Allah'ım inşallah sağlıkla yükselir çok sevindim yaŞimdi gördüm beta hcg 26.42
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler çok korkuyorum,geçen ay kimyasal oldu ve onun öncesinde 10 haftalık gebeliğimde kalbi durduYaaa masallah Allah'ım inşallah sağlıkla yükselir çok sevindim ya
Kötü düşünme iyi olacak herşey Ayetel Kürsi oku sürekli karnina ve Meryem suresi dinle Allah'ın izniyle bişey olmaz korkmaAyyy çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler çok korkuyorum,geçen ay kimyasal oldu ve onun öncesinde 10 haftalık gebeliğimde kalbi durduumarım bu sağlıklı olur Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Sağolun gözlerim doldu şuan güzel dileklerinizeKötü düşünme iyi olacak herşey Ayetel Kürsi oku sürekli karnina ve Meryem suresi dinle Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma
Şöyle düşün nasibi varsa olur benim ablamda hamileliğinde bı anda kanama yaşadı benim gibi parçalar geldi ama bebeği sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi aynı şeyi ben yaşadım ve düşük yaptım nasibi varsa zaten rabbim onu koruyorAyyy çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler çok korkuyorum,geçen ay kimyasal oldu ve onun öncesinde 10 haftalık gebeliğimde kalbi durduumarım bu sağlıklı olur Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Evet tevekkül etmek gerek haklısınız her şerde bir hayr vardırŞöyle düşün nasibi varsa olur benim ablamda hamileliğinde bı anda kanama yaşadı benim gibi parçalar geldi ama bebeği sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi aynı şeyi ben yaşadım ve düşük yaptım nasibi varsa zaten rabbim onu koruyor
İyi düşün iyi olsun kötü dusununce kötüyü çekiyoruz bak rabbim inşallah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKötü düşünme iyi olacak herşey Ayetel Kürsi oku sürekli karnina ve Meryem suresi dinle Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?