Yerleşme kanaması

Hayır bildiğin düşük yaptım keseyi düşürdüm
Ben de iki gün çok çok az leke gördüm kahverengi bugün de biraz daha fazla koyu kahverengi lekelenmem oldu,yarın regl günüm ama dün de gebelik testi silik çizgi çıktı inşallah gebeyimdir ama regl olacağım gibi geliyor

İnşallah silik çizgiyi.gorduyseniz vardir

Geç oldu uyudunuz mu acaba?

Size haber vermek istedim sonucum şimdi çıktı

Yaaa masallah Allah'ım inşallah sağlıkla yükselir çok sevindim ya
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler çok korkuyorum,geçen ay kimyasal oldu ve onun öncesinde 10 haftalık gebeliğimde kalbi durdu umarım bu sağlıklı olur Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Kötü düşünme iyi olacak herşey Ayetel Kürsi oku sürekli karnina ve Meryem suresi dinle Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma

Şöyle düşün nasibi varsa olur benim ablamda hamileliğinde bı anda kanama yaşadı benim gibi parçalar geldi ama bebeği sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi aynı şeyi ben yaşadım ve düşük yaptım nasibi varsa zaten rabbim onu koruyor

Evet tevekkül etmek gerek haklısınız her şerde bir hayr vardır

Kötü düşünme iyi olacak herşey Ayetel Kürsi oku sürekli karnina ve Meryem suresi dinle Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma
İyi düşün iyi olsun kötü dusununce kötüyü çekiyoruz bak rabbim inşallah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…