- 24 Şubat 2025
- 100
- 45
- 13
- 38
- Konu Sahibi manolya2025
Aminİyi düşün iyi olsun kötü dusununce kötüyü çekiyoruz bak rabbim inşallah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminİyi düşün iyi olsun kötü dusununce kötüyü çekiyoruz bak rabbim inşallah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Evet öyle bana çok tepki gösterdi eşimin ailesi nasıl dikkat etmedin diye rabbimin verdiğine inanıyoruz da aldığına niye inanmiyosunuz isyan etmemek lazım ben üzülmedim düşükte çünkü rabbim nasip etmemiş ne yaparsak yapalım rabbim daha iyisini biliyorEvet tevekkül etmek gerek haklısınız her şerde bir hayr vardır
Eşinizin ailesi belki bilinçli yapmamış olabilir fakat üzgün olan birini daha da üzmez mi bu sözler,kendini suçlar insan…Allah hakkımızda hayırlısını eylesinEvet öyle bana çok tepki gösterdi eşimin ailesi nasıl dikkat etmedin diye rabbimin verdiğine inanıyoruz da aldığına niye inanmiyosunuz isyan etmemek lazım ben üzülmedim düşükte çünkü rabbim nasip etmemiş ne yaparsak yapalım rabbim daha iyisini biliyor
Maalesef dedikten sonra suçlu hissettim ama rabbim böyle nasip etmiş yapacak bişey yok herşey nasip kader kismetEşinizin ailesi belki bilinçli yapmamış olabilir fakat üzgün olan birini daha da üzmez mi bu sözler,kendini suçlar insan…Allah hakkımızda hayırlısını eylesin![]()
Yerleşme kanaması mutlaka olacak diye Birsey yokki hatta olma olasılığı çok daha az :) hayırlı olsun gebeliğinizBen yerleşme kanaması bekledim, hatta beklenen adet günüme birkaç gün kalmasına rağmen olmayınca hamile değilim herhalde diye tereddüt ettim ama test yapınca hamile olduğumu öğrendim :)
Şükürler olsunŞimdi gördüm beta hcg 26.42![]()
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler tek isteğim buŞükürler olsunÇok çok mutlu oldum canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Kişiden kişiye değişiyor yasamaman güzel bişey bakarsan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldumBen yerleşme kanaması bekledim, hatta beklenen adet günüme birkaç gün kalmasına rağmen olmayınca hamile değilim herhalde diye tereddüt ettim ama test yapınca hamile olduğumu öğrendim :)
Teşekkür ederim, ben doğum yaptım çok şükür, o dönemlerde buralara çok bakıyordum belirtiler neler, acaba benim gibi var mı diye, yardimci olmak için yazdım, Allah isteyen herkese sağlıkla, mutlulukla nasip etsinKişiden kişiye değişiyor yasamaman güzel bişey bakarsan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum
Amin inşallah sağlıkla büyütünTeşekkür ederim, ben doğum yaptım çok şükür, o dönemlerde buralara çok bakıyordum belirtiler neler, acaba benim gibi var mı diye, yardimci olmak için yazdım, Allah isteyen herkese sağlıkla, mutlulukla nasip etsin![]()
Çok sağ olunAmin inşallah sağlıkla büyütün![]()
Atmak yasak rica ediyorum siler misiniz. Tarif edebilirsiniz görsel atmak nedir.Eki Görüntüle 3553958 Çok çok özür dileyerek görsek atıyorum ama bilmiyorum bu durum yerleşme kanaması mı kızlar
Bende şok oldum pasta yiyordum bide owAtmak yasak rica ediyorum siler misiniz. Tarif edebilirsiniz görsel atmak nedir.
Çok çok özür dileyerek görsek atıyorum ama bilmiyorum bu durum yerleşme kanaması mı kızlar
Çok çok özür dileyerek görsek atıyorum ama bilmiyorum bu durum yerleşme kanaması mı kızlar