- 16 Ekim 2024
- 278
- 149
- 18
- 35
Genetiğe bakıyorlar kromozomsal hastalıklara filan bazen kadında ve erkekte bireysel olarak hiçbir sorun olmuyormuş ama yumurta döllendiğinde genetiksel kromozomsal bozukluklar ortaya çıkabiliyormuş maalesef sen embriyonu ngs ye göndermedin mi şimdi nasıl yaptın ?Ngs ne oluyor
Yok bize öyle birsey demedi kromozom analizi yaptırın dedi biz gittik kan tahlili verdik 26 şubatta çıkacak sonuç 1 ay dediler embriyolarım duruyor dondurulmuş olarak onları göndercem felan demedi oda ayrı bi tuzak olacak heralde artık bu gözle bakıyormGenetiğe bakıyorlar kromozomsal hastalıklara filan bazen kadında ve erkekte bireysel olarak hiçbir sorun olmuyormuş ama yumurta döllendiğinde genetiksel kromozomsal bozukluklar ortaya çıkabiliyormuş maalesef sen embriyonu ngs ye göndermedin mi şimdi nasıl yaptın ?
nerede oluyorsun ki tedaviyiYok bize öyle birsey demedi kromozom analizi yaptırın dedi biz gittik kan tahlili verdik 26 şubatta çıkacak sonuç 1 ay dediler embriyolarım duruyor dondurulmuş olarak onları göndercem felan demedi oda ayrı bi tuzak olacak heralde artık bu gözle bakıyorm
Yok canım embriyolarını mutlaka ngs ye gönder belki embriyonda kromozom sıkıntısı vardır biz kanlarımıza da baktırcaz embriyomuzu ngs ye gönderdik çünkü kanda çıkmayabilir ama embriyoda sıkıntı olabilir benim durumuma kimse düşsün istemem ngs ye göndermedik önce ama 20bin lira kürtaj a verdik bir de manevi çöküşü üzüntüsü cabası keşke baştan embriyolarımıza baktırsaydık eşim baktıralım dedi aslında ben gerek görmedim aman taze transfer olsun dedim noldu 9.haftada kalbi durduYok bize öyle birsey demedi kromozom analizi yaptırın dedi biz gittik kan tahlili verdik 26 şubatta çıkacak sonuç 1 ay dediler embriyolarım duruyor dondurulmuş olarak onları göndercem felan demedi oda ayrı bi tuzak olacak heralde artık bu gözle bakıyorm
Yok bize öyle birsey demedi kromozom analizi yaptırın dedi biz gittik kan tahlili verdik 26 şubatta çıkacak sonuç 1 ay dediler embriyolarım duruyor dondurulmuş olarak onları göndercem felan demedi oda ayrı bi tuzak olacak heralde artık bu gözle bakıyormGenetiğe bakıyorlar kromozomsal hastalıklara filan bazen kadında ve erkekte bireysel olarak hiçbir sorun olmuyormuş ama yumurta döllendiğinde genetiksel kromozomsal bozukluklar ortaya çıkabiliyormuş maalesef sen embriyonu ngs ye göndermedin mi şimdi nasıl yaptın ?
Ankara da ama biz iş gereği vandayıznerede oluyorsun ki tedaviyi
Biİm doktor hiç bir şeyi en başta konuşmadı o kadar emin ve sağlam konuştu ki öyle şeylerden zaten bi haberdik memnunda değil idim başladığımda ondan zaten ama başlamıştık artık bi kere diye devam ettikYok canım embriyolarını mutlaka ngs ye gönder belki embriyonda kromozom sıkıntısı vardır biz kanlarımıza da baktırcaz embriyomuzu ngs ye gönderdik çünkü kanda çıkmayabilir ama embriyoda sıkıntı olabilir benim durumuma kimse düşsün istemem ngs ye göndermedik önce ama 20bin lira kürtaj a verdik bir de manevi çöküşü üzüntüsü cabası keşke baştan embriyolarımıza baktırsaydık eşim baktıralım dedi aslında ben gerek görmedim aman taze transfer olsun dedim noldu 9.haftada kalbi durdu
Kayseri Memorialnerede oluyorsun ki tedaviyi
Bizim de öyle 4Aa embriyoydu benim iki embriyom da çok iyi dedi ama içini göremiyorlar o ngs yi baştan göndermeliydim bir kalan embriyomu çözdürüp ngs ye gönderdimBiİm doktor hiç bir şeyi en başta konuşmadı o kadar emin ve sağlam konuştu ki öyle şeylerden zaten bi haberdik memnunda değil idim başladığımda ondan zaten ama başlamıştık artık bi kere diye devam ettik
Bende doktora sorayım bakam onu yarın benim 3 tane kaldı embriyom 6 -5-3.gün embriyolarıKayseri Memorial
Bizim de öyle 4Aa embriyoydu benim iki embriyom da çok iyi dedi ama içini göremiyorlar o ngs yi baştan göndermeliydim bir kalan embriyomu çözdürüp ngs ye gönderdim
Bence mutlaka sorun hatta o tavsiye etmezse bile çözdürüp ngs ye baktırın derim bize tavsiye etmedi ama sonuç böyle oldu keşke eşimi dinleseydim dedimBende doktora sorayım bakam onu yarın benim 3 tane kaldı embriyom 6 -5-3.gün embriyoları
Evet insan yaşamadan anlamıyor be yazıkki Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah su 3 aylardaBence mutlaka sorun hatta o tavsiye etmezse bile çözdürüp ngs ye baktırın derim bize tavsiye etmedi ama sonuç böyle oldu keşke eşimi dinleseydim dedim
Çok geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza ama demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş o yüzden kimyasal olmuş geride kalan embriyonuz var mıydıBenm tam 1. Ayında düşük oldu biyokimyasal olsu
Evet 3 tane varÇok geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza ama demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş o yüzden kimyasal olmuş geride kalan embriyonuz var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?