Malesef ben kahverengi lekeden sonra ki gün sabah adet oldum umarım sizin ki adet değildir . Devamı gelmezse sabah ilk idrarla bi test yapın isterseniz
Sonuç belli oldu mu acaba aynı durum bende de var adete 5 gün var ve akşam pembe lekelenme oldu şimdi ise hicbirsey yok sadece peçeteye geldi başım da çok ağrıyor inşallah mutlu haberler almissinizdir darısı başıma
Sonuç belli oldu mu acaba aynı durum bende de var adete 5 gün var ve akşam pembe lekelenme oldu şimdi ise hicbirsey yok sadece peçeteye geldi başım da çok ağrıyor inşallah mutlu haberler almissinizdir darısı başıma
Benim adete iki gün kala pembe bi lekelenmem olmuştu tabi adet başlangıcı mı yerleşme kanaması mı bilemedim tamamen hisle hareket edip ertesi sabah test yaptım çift çizgiyi görmüştüm biri biraz silikti. 4 gün çok erken gibi ama dedikleri gibi olabilir de . Üzülmemek hayal kırıklığına uğramamak adına biraz daha bekleyin isterseniz. Herşey gönlünüzce olsun
Nasıldı peki benim çamaşırıma böyle çizgi şekillerinde gelmişti dün bugun de kahverengi nokta gelmiş sadece adetime 3 gün kaldı arada sancı giriyor dün gece sağ kasıgımda batmalar oldu 7 aylık evliyim inşallah hayırlısıyla gebelik vardır