Ikisi de olabilir .Gününuze kaç gün var.?Nisan ayında kürtaj oldum. Hamile kalamadım hala. Bugün kahverengi Bi akıntı geldi ve neredeyse on gündür göğüslerim hassas dokundukca acıyor. Regl başlangıcı mi bu akıntı yoksa yerleşme kanaması mi anlamadım. Kasiklarimda ağrı falan da yok. Reglime de 4 gün var. Gebelik mi sizce bu
4 gün varIkisi de olabilir .Gününuze kaç gün var.?
Erken gebelik testi.yapabilirsiniz ya da 6 7 gün bekleyin regl.gelmezse kan verirsiniz.4 gün var
Nisan ayında kürtaj oldum. Hamile kalamadım hala. Bugün kahverengi Bi akıntı geldi ve neredeyse on gündür göğüslerim hassas dokundukca acıyor. Regl başlangıcı mi bu akıntı yoksa yerleşme kanaması mi anlamadım. Kasiklarimda ağrı falan da yok. Reglime de 4 gün var. Gebelik mi sizce bu
4 gun daha bekleyin eger hala devam ediyorsa bu durum doktora gidinNisan ayında kürtaj oldum. Hamile kalamadım hala. Bugün kahverengi Bi akıntı geldi ve neredeyse on gündür göğüslerim hassas dokundukca acıyor. Regl başlangıcı mi bu akıntı yoksa yerleşme kanaması mi anlamadım. Kasiklarimda ağrı falan da yok. Reglime de 4 gün var. Gebelik mi sizce bu
Bugün test yaptım pozitif. Yerleşme kanamasıymis o zaten kesildi4 gun daha bekleyin eger hala devam ediyorsa bu durum doktora gidin
Bende de öyle oldu kanamadan iki gün sonra test yaptım pozitif çıktıBen de mart ayında düşük yaptım 5,5 haftalık tı. Ancak bu ay adetime 4 gün kala günlük pedimde adet başlangıcı gibi çok hafif birkaç damlalık lekelenme gördüm. Adet olacağım sandım göğüslerim tıpkı adet öncesi gibi şiş ve hassas. Bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi?
Nasıl di canım tarif edermisin lekelemem bende adetine 4 gün varken gördüm kesildi 1 gün sonra test yaptım çıkmadı adetim de geçiyor bilgilendirirmisin belirti olarakBende de öyle oldu kanamadan iki gün sonra test yaptım pozitif çıktı
Tebrik ederim canım hayırlısıyla al kucağına banada dua et hamile duası kabul olurmuşBugün test yaptım pozitif. Yerleşme kanamasıymis o zaten kesildi
Koyu kahverengi hafif katı ve kokusuzdu. Kan gibi değil daha katı. Bende iki gün falan ara ara geldiNasıl di canım tarif edermisin lekelemem bende adetine 4 gün varken gördüm kesildi 1 gün sonra test yaptım çıkmadı adetim de geçiyor bilgilendirirmisin belirti olarak
Rabbım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinTebrik ederim canım hayırlısıyla al kucağına banada dua et hamile duası kabul olurmuş ❣
Ben de adetime 5 vardı gördüm suan daha 3 gun var ama bir damla tuvalleteyke geldi kahverengiye yakın kan sonra hep bembeyaz akıntı.Sende nasıl geldi.Galiba yerlesme kanamaları adetten 3-4 gün önce geliyormusNasıl di canım tarif edermisin lekelemem bende adetine 4 gün varken gördüm kesildi 1 gün sonra test yaptım çıkmadı adetim de geçiyor bilgilendirirmisin belirti olarak
Ben iç çamaşırımda gördüm ilk bir kaç damla. Ama bende beyaz akıntı olmadı. Şu an benimde adetime iki gün varBen de adetime 5 vardı gördüm suan daha 3 gun var ama bir damla tuvalleteyke geldi kahverengiye yakın kan sonra hep bembeyaz akıntı.Sende nasıl geldi.Galiba yerlesme kanamaları adetten 3-4 gün önce geliyormus
Baska belirtileriniz varmiydi acabaBen iç çamaşırımda gördüm ilk bir kaç damla. Ama bende beyaz akıntı olmadı. Şu an benimde adetime iki gün var
Göğüslerim yaklaşık 15 gündür aşırı hassas ve bir kaç gündür mide kazinmasi varBaska belirtileriniz varmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?