- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 18
- 26
Benimde göğüslerim normal ama diğer belirtiler 10 gündür var bide akintingelince suphelendim ilk kez başıma geliyorGöğüslerim yaklaşık 15 gündür aşırı hassas ve bir kaç gündür mide kazinmasi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde göğüslerim normal ama diğer belirtiler 10 gündür var bide akintingelince suphelendim ilk kez başıma geliyorGöğüslerim yaklaşık 15 gündür aşırı hassas ve bir kaç gündür mide kazinmasi var
Diğer belirtiler derken ne belirtisi?Benimde göğüslerim normal ama diğer belirtiler 10 gündür var bide akintingelince suphelendim ilk kez başıma geliyor
Kasiklarimdan bacaklarıma kadar ağrı belimde aynı şekildeDiğer belirtiler derken ne belirtisi?
İnşallah hamilesinizdirKasiklarimdan bacaklarıma kadar ağrı belimde aynı şekilde
Acıkıyorum iki lokma yedikten sonra kesiliyorum sonra migdem bulanıyor.Birde insan üşütür halsiz olur ya işte o halsizlik var.Bide bu akinti![]()
Benimde 4 gunum varken açık pembe bir kere sildim de vardı daha da kesildi bakalım hayırlısı olsun yaBen de adetime 5 vardı gördüm suan daha 3 gun var ama bir damla tuvalleteyke geldi kahverengiye yakın kan sonra hep bembeyaz akıntı.Sende nasıl geldi.Galiba yerlesme kanamaları adetten 3-4 gün önce geliyormus
hayırlı olsunnnnnBugün test yaptım pozitif. Yerleşme kanamasıymis o zaten kesildi
Canım benimki yerlesme kanamasiymis adete 3 gün var bugun test yaptım pozitifBenimde 4 gunum varken açık pembe bir kere sildim de vardı daha da kesildi bakalım hayırlısı olsun ya
Benimde iki gün geçti bu gün yaptım negatif canım yaCanım benimki yerlesme kanamasiymis adete 3 gün var bugun test yaptım pozitif![]()
Ama senin adına çok sevindim darısı bizlere sağlıkla al canım kucağına inşallah ❤Canım benimki yerlesme kanamasiymis adete 3 gün var bugun test yaptım pozitif![]()
Kan versen iyi olur canım iki gün geçmiş bideBenimde iki gün geçti bu gün yaptım negatif canım ya![]()
Sağol canım Amin inşallah sizdende güzel haberler gelirAma senin adına çok sevindim darısı bizlere sağlıkla al canım kucağına inşallah ❤
Lekelemem dé var canm napalim nasip değilmiş..Kan versen iyi olur canım iki gün geçmiş bide
Amin inşallahSağol canım Amin inşallah sizdende güzel haberler gelir![]()