Yerlesme kanamasi

Bence test bozuk yada 2-3 damladan fazla idrar koymus olabilirsin belki.3 damladan fazla konmuyor cunku.hayirlisi olsun ins hamilesindir
Canim 5 dk gectikten sonra baktim tekrar teste o kosedeki kirmizilkk gitmis ikinci kisimda o kadar silik ki bir cizgi var galiba hamilede olabilirim cok heyecanlandim kan versem cikar herhalde

Dua edip 2gun sonra 2kat sonucu gormek icin beklemekten baska caren yok arkadaşım.
Insallah 2gun sonra hayırlı haberle yazarsın.
Insaallah rabbin isteyen herkese nasip etsin 2 gun nasil gecicek simdi degerim yukselmezse ne olucak daha once boyle bisey yasamadim o zaman adetmi oluyorum

Insaallah rabbin isteyen herkese nasip etsin 2 gun nasil gecicek simdi degerim yukselmezse ne olucak daha once boyle bisey yasamadim o zaman adetmi oluyorum

Zordur biliyorum canım bende cok stres olmuştum ama dua ederek sabirla bekleyeceksin maalesef.
Varsayim uzerinden ihtimalleri konuşalım Allah korusun diyerek.
Değerin az yükseldi mesela 2gun sonra muhtemelen tekrar ister doktor kan tahlili belki 3. Test normale döner sağlıklı ilerler belkide kimyasal ya da dış gebelik diye uyarir 2.testte ya da 3. Test durumuna göre.
Bende kimyasal gebelik yaşadım canım değerim cok az yukseldi 3.teste düştü derken adet olmayi bekledim ve değerim düştü çok şükür. 2ay sonra hamile kaldım.
Dış gebelik daha kötü Allah kimselere vermesin. Bama doktorun dış gebelik olmasindan da kimyasal olmasi daha iyi demişti.
Sen sıkıntı yapmadan güzel düşün arkadaşım çokça dua ve sabırla bekle sadece stresde yapma anın tadını cikar cunku anne adayisin inşallah.

Zordur biliyorum canım bende cok stres olmuştum ama dua ederek sabirla bekleyeceksin maalesef.
Varsayim uzerinden ihtimalleri konuşalım Allah korusun diyerek.
Değerin az yükseldi mesela 2gun sonra muhtemelen tekrar ister doktor kan tahlili belki 3. Test normale döner sağlıklı ilerler belkide kimyasal ya da dış gebelik diye uyarir 2.testte ya da 3. Test durumuna göre.
Bende kimyasal gebelik yaşadım canım değerim cok az yukseldi 3.teste düştü derken adet olmayi bekledim ve değerim düştü çok şükür. 2ay sonra hamile kaldım.
Dış gebelik daha kötü Allah kimselere vermesin. Bama doktorun dış gebelik olmasindan da kimyasal olmasi daha iyi demişti.
Sen sıkıntı yapmadan güzel düşün arkadaşım çokça dua ve sabırla bekle sadece stresde yapma anın tadını cikar cunku anne adayisin inşallah.
Cok tesekkur ederim canim benim bundan 5 ay once hamileydim bebegimin kalbi durdigu icin kurtajla almislardi simdi tekrar anne olmak icin heyecanla bekliyodum adet gecikmem test kan hepsi pozitif gorunce acayip heyecanlandim insallah guzel seyler olur hersey allahtan tabi rabbim gonlumuzdeki tum herseyi nasip etsin folik asit kullaniyim belki etki eder birakmistim bakalim neler gorucez

Cok tesekkur ederim canim benim bundan 5 ay once hamileydim bebegimin kalbi durdigu icin kurtajla almislardi simdi tekrar anne olmak icin heyecanla bekliyodum adet gecikmem test kan hepsi pozitif gorunce acayip heyecanlandim insallah guzel seyler olur hersey allahtan tabi rabbim gonlumuzdeki tum herseyi nasip etsin folik asit kullaniyim belki etki eder birakmistim bakalim neler gorucez

Gecmis olsun canim inşallah sağlıkla devam eder bu sefer...
Kullan mutlaka doktorlar zaten hamilelik düşünen kadinlara gebelik öncesi başlatıyor ilacı.

Merhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet oldum dün yani 7 martta önce beyaz akıntı ardından kırmızımsı pembemsi 1-2 Damla kan geldi kan gelirken hafif adet ağrısı vardı kan gelince kesildi adetime şuan 8 gün var acaba bu yerleşme kanamasımıdır?

Merhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet oldum dün yani 7 martta önce beyaz akıntı ardından kırmızımsı pembemsi 1-2 Damla kan geldi kan gelirken hafif adet ağrısı vardı kan gelince kesildi adetime şuan 8 gün var acaba bu yerleşme kanamasımıdır?

Merhaba kızlar adetime 5 gün kala pembe lekelenmem oldu peceteye geldi yani gerisi de gelmedi bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Bu tecrubeyi yasayanlarin fikrine ihtiyacim var bebek icin ugrasiyoruz :KK43: ve 1 haftadir falan belim bacaklarim agriyor süreklide bunlantim var sizce hamile olabilir miyim bu durumlari yasadiniz mi?
Bende de pembe akıntı şeklinde gelmişti iki gün sonra geciktigim için test yapmıştım hamile olduğumu o zaman anladım. Bir rahatsizliginiz yoksa yerleşme kanaması olabilir.

Umarım guzel bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.

Bende de pembe akıntı şeklinde gelmişti iki gün sonra geciktigim için test yapmıştım hamile olduğumu o zaman anladım. Bir rahatsizliginiz yoksa yerleşme kanaması olabilir.

Umarım guzel bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Benimki yerlesme degilmis maalesef canim ya hamilelik cikmadi doktor söktürücü verdi omu iciyorum

kizlar benimde bat bugün ama dun idrar testi yaptim negatifti 4 saat sonra galiba net hatırlamıyorum atacakken bi baktım 2. çizgi silik çıkmış ve sonrasında silerken kahverengi lekelemem oldu bugünde devan ediyor adet sancisi belim çok fena agriyor

İnsallah hamilesindir canim bence de hemen kan ver sonucu bizle paylas :)
kızlar bat bugün ama dun test yaptım 2. çizgi 4 saat galiba sonra çıkmış kahverengi lekelemem oldu bugün regl günüm hala devam ve adet olacak gibi sancim var bide wc gittim siyah pintili kan geldi biraz ama hala tam sokulmedi şimdi bu yerleşmeli bilen var mi

kızlar bat bugün ama dun test yaptım 2. çizgi 4 saat galiba sonra çıkmış kahverengi lekelemem oldu bugün regl günüm hala devam ve adet olacak gibi sancim var bide wc gittim siyah pintili kan geldi biraz ama hala tam sokulmedi şimdi bu yerleşmeli bilen var mi
Bence bir gun daha bekle bugun adet olmazsan yarin testi tekrarla yine ayni sonuc cikarsa kan testi yaptirirsin benim gecikmeden sonra boyle bir durum yasadim 2 cizgin 2 testtede 1 gun arayla yaptim silikti kan verdim test sonucum pozitif cikti degetim cok dusuktu 2 gun arayla kan testlerim 2 kati yukseldi kanama devam etti ilac kullandim derken tutunamadi bebek dusuk yaptim hala devam ediyor kanamam en sagliklisi kan testi insallah saglikli bir bebisin vardir

Back