Yerlesme kanamasi

Hanımlar size birşey sormak istiyorum bu gun sabah adet olacakmışım gibi ağrım oldu daha sonra kırmızı pembe akıntım oldu bikac saat sonra baya kırmızı kanamam oldu hemn doktoruma gttm tahlil istedi cuma tekrar gel dedi lekelenme şeklinde bi kanama görünüyor dedi siz ne dersiniz adetine daha çok var
Yerlesme olabilir canim kanaman çok degilse insallah yerlesmedir sonuc cikinca belli olur

Canim bugun kan verdim negatif cikti :KK43: kanamanin ustunden 6 gün gecti ama adet günüm daha gecmedi bugündü olmam gereken gün yani doktor dediki daha erken test icin dedi cunku benim döngüm 35 gün hatta daha bat gelmedi gecikmesi lazim dedi o zaman yasadigim sey yerlesme kanamasi degil miydi :KK43:

Ay canım ya üzülme:KK43: daha adet günün gelmediki karamsar olma
Hala adet olmadığına göre umut var demektir:) ilk defa yaşamışsın adetten dolayı olmadığı açıkça ortada eğer adet olsaydı devamı gelirdi zaten
Kaç günün kaldı

Ay canım ya üzülme:KK43: daha adet günün gelmediki karamsar olma
Hala adet olmadığına göre umut var demektir:) ilk defa yaşamışsın adetten dolayı olmadığı açıkça ortada eğer adet olsaydı devamı gelirdi zaten
Kaç günün kaldı
:( aynen canim adet olmadim ama yerlesme kanamasi degil ozaman olsa deger Yükselmez miydi canim ? Adetime 3 gün var canim hla umut var mi sence ? :/

:KK43: aynen canim adet olmadim ama yerlesme kanamasi degil ozaman olsa deger Yükselmez miydi canim ? Adetime 3 gün var canim hla umut var mi sence ? :/

Umut tabiki var çünkü sen 35 günde bir adet görüyosun bu da demek oluyorki yumurtlaman geç oluyor yumurtlaman geç olursada döllenme geç olur:) Allah korusun rahimden kaynaklanan bi rahatsızlık olursa adet dışında o zaman kanama olabilir ama bildiğin bi rahatsızlığın yoksa ağrın sızında yoksa bekle canım az daha sabret döllenme geç olduysa hemen yansımaz kana.... zaten doktorda demiş hem erken diye

Inş cnm ya ilk pembe akıntım oldu bikac saat sonra baya kırmızı kanamam oldu iki defa şimdi geçti en azından kan gelmiyor

İnşallah yerleşmedir:) benimkide kıpkırmızıydı az miktarda 2 defa gelip kesildi adetimin 35.gününde.... 4 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı çok şükür Rabbim sizlerede yaşatsın
Adetin geçti mi?

Umut tabiki var çünkü sen 35 günde bir adet görüyosun bu da demek oluyorki yumurtlaman geç oluyor yumurtlaman geç olursada döllenme geç olur:) Allah korusun rahimden kaynaklanan bi rahatsızlık olursa adet dışında o zaman kanama olabilir ama bildiğin bi rahatsızlığın yoksa ağrın sızında yoksa bekle canım az daha sabret döllenme geç olduysa hemen yansımaz kana.... zaten doktorda demiş hem erken diye
Ay canim insallah ya :( valla bildigim rahatsizligim yok agrim da yok yani canim yerlesme kanamasindan sonra yani baya sonra mi yansir kana ?? Ben hemen yansir diye düşündüm yani 1 hafta oldu lekelenme olali hic artmamis

Ay canim insallah ya :KK43: valla bildigim rahatsizligim yok agrim da yok yani canim yerlesme kanamasindan sonra yani baya sonra mi yansir kana ?? Ben hemen yansir diye düşündüm yani 1 hafta oldu lekelenme olali hic artmamis

Sen lekelenmeden kaç gün sonra test yaptırmıştın? Ama yoksa bile adetin neden gelmedi hala o düşündürücü
Bide ilk defa oldu diyosun bende merak ettim hayra yoralım canım sen hiç idrar testi yaptınmı daha sonrasında?

Ben suan ultrasona göre 6 hafta hamıleyım cocuk gözükmüyor ama günde ıkı üç sefer kahverengı akıntı gelıyor ve kasıklarım agrıyor hıcbır sekılde geçemiyor doktorda bırsey denmiyor 1 hafta bekle dıyor napmalıyım özele gıdıyorum tedavıye ılk gebelık ve cokk korkuyorum dusuk mu dıye

Sen lekelenmeden kaç gün sonra test yaptırmıştın? Ama yoksa bile adetin neden gelmedi hala o düşündürücü
Bide ilk defa oldu diyosun bende merak ettim hayra yoralım canım sen hiç idrar testi yaptınmı daha sonrasında?
Canim lekelenmeden 6 gün sonra kan testi yaptirdim negatif çıktı doktor da adet gecikmeni bekleyelim dedi ama varsa lekelenmedem sonra artmasi gerekir yani o yuzden o yerlesme degil demekki ben normalde 35 gün de bir adet olurum hatta bazen daha fazla o yuzden yarin olmam gerekiyor adet

Ben suan ultrasona göre 6 hafta hamıleyım cocuk gözükmüyor ama günde ıkı üç sefer kahverengı akıntı gelıyor ve kasıklarım agrıyor hıcbır sekılde geçemiyor doktorda bırsey denmiyor 1 hafta bekle dıyor napmalıyım özele gıdıyorum tedavıye ılk gebelık ve cokk korkuyorum dusuk mu dıye
Canim saglikli bir gebelik yasamadigim icim tam bir yorum yapamiycam ama yerlesme kanamasi ilk 3 ay ara ara sürebiliyormus korkma yani doktorun daha iyi bilgilendirir

Back