Yerlesme kanamasi

Maşallah sağlıkla Al kucağına inşallah yerleşme kanaman oldu mu bunda
Yok hiç olmadı lekelenmem bile olmadı şükür. Gebeliklerin yarısında oluyormuş diye okumuştum. Aynı adet olacak gibi ağrılarım oldu hiçbi belirti ve fark hissetmedim günüm gelince test yaptım pozitifti :) darısı başına en yakın zamanda herkese nasip olsun.
Bu arada ben ovulasyon testi kullandım adetim düzensizdi. Çok faydası oldu

Yok hiç olmadı lekelenmem bile olmadı şükür. Gebeliklerin yarısında oluyormuş diye okumuştum. Aynı adet olacak gibi ağrılarım oldu hiçbi belirti ve fark hissetmedim günüm gelince test yaptım pozitifti :) darısı başına en yakın zamanda herkese nasip olsun.
Bu arada ben ovulasyon testi kullandım adetim düzensizdi. Çok faydası oldu
Bende ovülasyon testi kullandım canım yumurtlamanın 9.günü kahve ve uçuk pembe lekelenmem oldu ve 1 gün sürmeden kesildi yarın 1 hafta olacak 1 haftadır temizim sadece beyaz yapışık akıntım var normal gebelik testi yaptım çıkmadı daha önce hiç böyle olmamıştım çok şaşkınım şubatta kimyasal geçirdim ama ilk adet zamanımdan bu yaşıma kadar 1 gün bile erken olmazdım hep geçerdi ama hiç erken olmazdı bu lekelenme kafamı bozdu anlayamıyorum :KK17::KK52:

ben de şuan aynı durumdayım dün lekelenmen oldu bitti. yumurtlamadan 11 gün sonra oldu yerleşme kanaması olduğnu düşünüyorum daha test yaptırmadm. direk kan vericem. adet sancısı gibi değil ama kasıklarımda bi hareketlenme hissediyorum sende bi his var mı arada kasılıyo mu?

Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizce :KK43: aklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır

Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizce :KK43: aklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır
Yarın da sökülmezse olabilir şuan bilemeyiz

Back