Yerlesme kanamasi

Bence bir gun daha bekle bugun adet olmazsan yarin testi tekrarla yine ayni sonuc cikarsa kan testi yaptirirsin benim gecikmeden sonra boyle bir durum yasadim 2 cizgin 2 testtede 1 gun arayla yaptim silikti kan verdim test sonucum pozitif cikti degetim cok dusuktu 2 gun arayla kan testlerim 2 kati yukseldi kanama devam etti ilac kullandim derken tutunamadi bebek dusuk yaptim hala devam ediyor kanamam en sagliklisi kan testi insallah saglikli bir bebisin vardir
yiyecek ekmeği varsa rabbim nasip ediyor bakalım hayırlısı olsun hakkımda evet canim kan güvenilir yarin kan testi yaptiricam

Merhaba arkadaşlar bana yardım edermisiniz 15 şubatta son adet günümdü 29 günde bir adet görüyorım 7 martta 2 damla kan ve çok hafif ağrı oldu kanama 1 saat sürdü sonra kesildi ardından beyaz kremsi akıntı geldi gördüğüm kanama yerleşme kanamasımıdır acaba

Merhaba arkadaşlar bana yardım edermisiniz 15 şubatta son adet günümdü 29 günde bir adet görüyorım 7 martta 2 damla kan ve çok hafif ağrı oldu kanama 1 saat sürdü sonra kesildi ardından beyaz kremsi akıntı geldi gördüğüm kanama yerleşme kanamasımıdır acaba
Beklenen adetine kac gun var canim?

aynı şeyi dun yaşadım umarım yerlesmedir:dua:

Rahim filminden sonra hiç adet olmadım bı kaç gun once 2 gun kahverengi leke geldi kesildi filmi 26 şubatta cektirmiştim acaba hamile olabilirmiyim 😔

Buraya yazanlar hamile kaldı mı acaba?? Benim de adetime 5 gün kala lekelenme oldu da yerleşme kanaması mı adet mi daha anlamadım

Ben kalamadim canim yerlesme kanamasi degilmis galiba tarlusal ile adet oldum seninki de yerlesme de olabilir kan testi yap canim

ben de şuan aynı durumdayım dün lekelenmen oldu bitti. yumurtlamadan 11 gün sonra oldu yerleşme kanaması olduğnu düşünüyorum daha test yaptırmadm. direk kan vericem. adet sancısı gibi değil ama kasıklarımda bi hareketlenme hissediyorum sende bi his var mı arada kasılıyo mu?
Canım hamile misin bende senin durumdayım şuan

Back