- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
İnsallah canim sıkma canınıIns geçer Çarşamba günü gıdecegım ama hala korkuyorum gelınce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim sıkma canınıIns geçer Çarşamba günü gıdecegım ama hala korkuyorum gelınce
İnsallah yerlesmedir canim bence adetgünü kan ver garanti sonuc olsunBugun yine pembe leke geldi wc kagida silinince reglime 15 ve 11 gun kala oldu iki kez.bat 5 mart.birde cok akintim var kokusuz seffaf.yumurtlama mi hamilelikmi okumadigim yazi kalmadi.regle 10 gun kala kan verilirse cikmaz sanirim dimi arkadaslar?
İnsallah ya mart adetimle tupe basliycaz ay ne iyi olur iki senedir istiyoruz olmadiİnsallah yerlesmedir canim bence adetgünü kan ver garanti sonuc olsun
İnsallah hamilesindirde gerek kalmaz cani!İnsallah ya mart adetimle tupe basliycaz ay ne iyi olur iki senedir istiyoruz olmadi
Ben suan ultrasona göre 6 hafta hamıleyım cocuk gözükmüyor ama günde ıkı üç sefer kahverengı akıntı gelıyor ve kasıklarım agrıyor hıcbır sekılde geçemiyor doktorda bırsey denmiyor 1 hafta bekle dıyor napmalıyım özele gıdıyorum tedavıye ılk gebelık ve cokk korkuyorum dusuk mu dıye
Canim lekelenmeden 6 gün sonra kan testi yaptirdim negatif çıktı doktor da adet gecikmeni bekleyelim dedi ama varsa lekelenmedem sonra artmasi gerekir yani o yuzden o yerlesme degil demekki ben normalde 35 gün de bir adet olurum hatta bazen daha fazla o yuzden yarin olmam gerekiyor adet
O ilaçtan veremediler ıkı doktora da söyledi acık kahverengı akıntım var dıye kesede bozulma Yok sadece boyutu kucuk ondan cocuk gözükmez dedı kan renge olunca gel dedı ama dün acıle gıttım hıcbırsey yapmadılar çarsambayı beklemelımıyım bılemedımKorkutmak istemem ama kese görünmezse dış gebelik ihtimali var inşallah görünür moralini bozma dua et bacım sağlıklıysa tutunur nasibi varsa ... geç döllenmedir belki ama eğer aşırı bir ağrın olup kanaman devam ederse veya artarsa hemen doktora git. Eğer sağlıklı gebelik değilse vücut atmaya çalışacaktır o zaman kendiliğinden düşmesi en güzeli! Progestan kullanıyorsun dimi? Progestan kanamaları durduran düşük önleyici bir ilaçtır
Canim lekelenmem tek sefer oldu yani baska da olmadi düşük olamaz gecen sene kimyasal yasadim ordan biliyorum yani zaten beta hcg 1den küçük çikti canim daha adet olmadim valla bekliyorum bir umut yani belki vardir diyeDaha lekelenmen olmadı dimi canım?
Düşük yaparken kanama devam eder artar ve ağrı da olur ama kimyasal gebelikte mesela vücut kanamayla kendiliğinden atar o iyi bişey kendiliğinden atmazsa kürtaj gerekir
Eğer sağlıklı değilse mecburen olacak
İnşallah sağlıklıdırda gerek kalmaz bekle biraz daha ama yerinde olsam en azından evde idrar testi yapardım silik bile çıksa var demektir eğer çıkarsa direkt doktora gidersin ultrasonla bakar ultrasonda görünmezse vajinal yoldan bakıyorlar o zaman kesin görürler ama biraz daha bekle Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım vardır herşeyde bir hayır
canım yaşadığın kanama yumurtlama kanaması olabilir yüksek ihtimalle yerleşme olsa testte çıkardı diye düşünüyorum düşük bir rakam olsa bile yerleşmeden hemen sonra hcg salgılanmaya başlıyor çünkü Rabbim gönlüne göre versin inşallah yine de adet olana kadar umut varCanim lekelenmem tek sefer oldu yani baska da olmadi düşük olamaz gecen sene kimyasal yasadim ordan biliyorum yani zaten beta hcg 1den küçük çikti canim daha adet olmadim valla bekliyorum bir umut yani belki vardir diye
Evet canim o da olabilir yani hic basima gelmemisti aslinda yumurtlama kanamasi ama umarim adet olmam :/ tesekkür ederim canim Rabbim senin de gonlune göre versincanım yaşadığın kanama yumurtlama kanaması olabilir yüksek ihtimalle yerleşme olsa testte çıkardı diye düşünüyorum düşük bir rakam olsa bile yerleşmeden hemen sonra hcg salgılanmaya başlıyor çünkü Rabbim gönlüne göre versin inşallah yine de adet olana kadar umut var
O ilaçtan veremediler ıkı doktora da söyledi acık kahverengı akıntım var dıye kesede bozulma Yok sadece boyutu kucuk ondan cocuk gözükmez dedı kan renge olunca gel dedı ama dün acıle gıttım hıcbırsey yapmadılar çarsambayı beklemelımıyım bılemedım
Hayirlisi olsun canim insallah diger ay olur sabredip bekliycezBenimki yumurtlama lekelenmesiymis ovu testi yaptim cift cizgi cikti esim 5₺ lik testlerden aldi yaptik negatif daha cok erken ama yum cift cizgi cikinca umudu kestim
BUgun yine oldu daha kahverengi.bi forumda ki bayanla ayni durumdayim o hamileymis nasip kismetHayirlisi olsun canim insallah diger ay olur sabredip bekliycez![]()
İnsallah sen de hamilesindir canim kac gün var adetine ? Kan verdin miBUgun yine oldu daha kahverengi.bi forumda ki bayanla ayni durumdayim o hamileymis nasip kismet
9 gun var o bayan adete son 5 gun kan ver varsa cikar dediİnsallah sen de hamilesindir canim kac gün var adetine ? Kan verdin mi
Bence test bozuk yada 2-3 damladan fazla idrar koymus olabilirsin belki.3 damladan fazla konmuyor cunku.hayirlisi olsun ins hamilesindirEki Görüntüle 2239006 Eki Görüntüle 2239005 Eki Görüntüle 2239006 Eki Görüntüle 2239005 Eki Görüntüle 2239006 Eki Görüntüle 2239005 Kizlar merhaba tekrar adetimi bugun itibari ile 11 gun gecti az once test yaptim ama bir onceki test gibi degisik cikti testmi bozuk anlamadim daha once sizede boyle bisey oldumu iki testin arasinda 6 gun var