Yerleşme kanaması ve hamilelik belirtileri

Meryem49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
20
5
34
Kızlar merhaba bu ay erken yumurtlama yaşadım 8 inde regl bitti ovülasyon testimde ayın 12 'si pikti 9 ve 11 i ilişki oldu.. 4 5 gündür kasıkta hafif bi batma ve göğsümde şiş artı ağrı yaşıyorum akıntım ise hep koyu sarıydı derken dün adet sancısı yaşadım regl olucam sandım ama kahverengi lekelenmeler oldu bu sabah lekelenme devam etti ve adet sancısına benzer ağrı bitti erken geb. test yaptım negatif e benziyor gibi çok çok silik net değil yarın testi tekrar denicem regl olmazsam ve de kan vericem bu belirtileri yaşayan oldu mu ? 1 aylık tüm ovülasyon ve gebelik testlerimi paylaşıcam pozitif olursa

Kızlar merhaba bu ay erken yumurtlama yaşadım 8 inde regl bitti ovülasyon testimde ayın 12 'si pikti 9 ve 11 i ilişki oldu.. 4 5 gündür kasıkta hafif bi batma ve göğsümde şiş artı ağrı yaşıyorum akıntım ise hep koyu sarıydı derken dün adet sancısı yaşadım regl olucam sandım ama kahverengi lekelenmeler oldu bu sabah lekelenme devam etti ve adet sancısına benzer ağrı bitti erken geb. test yaptım negatif e benziyor gibi çok çok silik net değil yarın testi tekrar denicem regl olmazsam ve de kan vericem bu belirtileri yaşayan oldu mu ? 1 aylık tüm ovülasyon ve gebelik testlerimi paylaşıcam pozitif olursa
Testin resmini atsana kuzum

Eklentiler

• IMG_20241223_192122.jpg
    IMG_20241223_192122.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 17
regle daha vardı çok da silik olunca emin olamadım yarın sabah kan vericem teşekkür ederim umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişi🤗❤️
Kaç gününüz var benimki 1 hafta var predictor erken genelime testim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_4758.jpeg
    IMG_4758.jpeg
    181,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4761.jpeg
    IMG_4761.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4760.jpeg
    IMG_4760.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 6
X