Yerleşme kanaması renginizi yazar mısınız

Eczaneler biraz da pahalıya satıyor
Ben Trendyoldan 20 tane ovülasyon artı olarak da yanında 6 tane gebelik testi yolluyorlar. 124 liraya almış oldum bu ay hepsini laboquick marka
Daha hesaplı oluyor. Eczaneler malum kârla sattıkları için pahalıya geliyor

Bende bir pcosluyum dünden beri kahverengi sular geliyor nolucak bu halimiz bilmiyorum çok üzücü ya sinirlerim bozuldu o kadarda soğan suyu içmiştim

Soğan suyunu içerken mi oldu bu soğan suyu bende adet söktürdü çünkü
Hayır geçen ay adetimin 3. Günü başladım soğan kürüne bir hafta yaptım bu ayda adetimşn üçüncü günü başlayıp bir hafta yapacağım önümüzdeki ayda hayıt otu tohumuna başlarım. Öğüre öğüre içiyoruz işte napalım

Soğan suyuna adet bitince başlanıyormuş Saraçoğlu öyle demişti. Ben de adetim bitince başladım 15 gün sabah akşam yapın diyordu. 13.güne geldim yeniden adet oldum. E zaten yeni bitmişti Anladım ki adet söktürücüymüş. Oldukça yoğun ve pıhtılı kanama geçirmiştim o regl döneminde. Bu da kürden dolayı. Burnumu parmaklarımla tıkıyordum bir dikişte içip yanıma da mutlaka ya meyve ya da tatlı herhangi birşey koyup o an ne varsa, direk ağzıma atıyordum. Gerçekten tadı hiç hoş değil,haklısınız. Bir daha da yapmadım sürekli adet olamam diye. Şimdi clife aldım onu kullanıyorum. İçinde hayıt da var. İnşaAllah faydası olur

Ben bir gebelik durumu olabilme ihtimali için dedimki bir haftanyapayım sonraki ayda bir hafta yaparım. Birde soğan kürünü tarçınla birlilte yaptım yoksa hiç içemezdim

Ben bir gebelik durumu olabilme ihtimali için dedimki bir haftanyapayım sonraki ayda bir hafta yaparım. Birde soğan kürünü tarçınla birlilte yaptım yoksa hiç içemezdim
Aynen yumurtlamanızı takip edin diyorlar kürü uygularken. Bütün bitkisel şeyleri yumurtlamaya kadar yapmak gerekiyor. Benim de reglim yeni bitti. Pazartesi ovülasyon testine başlicam,yumurtlamayı gördüğüm an bırakıcam karışımı. İnşaAllah hepimizin gönlünce olur,emek veriyoruz,adını duymadığımız şeyler yiyip içiyoruz Rabbim görüyor

Bende alıcam ovulasyon testini ya eşim henüz erken ugraşma böyle şeylerle diyo ama süreci kısaltmaya çalışıyorum napiyim

Bende alıcam ovulasyon testini ya eşim henüz erken ugraşma böyle şeylerle diyo ama süreci kısaltmaya çalışıyorum napiyim
Bence alın. Ama eczaneler pahalı satıyor ben Trendyoldan laboquick marka 24 ovülasyon 6 tane de gebelik testini 124 liraya almıştım. Yani ikisi set halinde satılıyor. En iyi sonuç veren markalardan.
Pik gördüm ama döllenmedi bekliyorım bakalım bu aydan umutluyum

Dün tamamen bitti 5 gün sürdü ve önce iki gün pembe soluk sulu kırmızı geldi
3 gün de kahverengi pıhtı olarak geldi.
Ne olduğunu anlamadım
5 gün toplamda. Testlerim hep negatif
Sitresten az regl olmuş olabilirsiniz belki rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz istiyoruz çocuk sahibi olmayı vardır rabbimin bir bildiği vaktini bekliyordur en önemlisi şey sabır etmek ve sitresten uzak durmak

Sitresten az regl olmuş olabilirsiniz belki rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz istiyoruz çocuk sahibi olmayı vardır rabbimin bir bildiği vaktini bekliyordur en önemlisi şey sabır etmek ve sitresten uzak durmak
Evet zaten öyle dua ediyorum
Beklerken sabır versin istiyorum doğru zaman için.

Bişey diyebilirmiyim yurtdışındayım laboquick siparış vercekken bir yoruma denk geldim müşteri yazmış ki bu gebelik testine meyve suyu damlattım yalancı pozitif çıktı.. bu olabilir mi bazı testleri su ile denedim kağıt tarzı olan suya daldırıp cıkartım ucunu yalancı pozitif çıkıyo gözlerime inanamadım umarım kaliteli testlerdir yoksa yazık yanı okadar para gidiyor

Bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi yapmadım ama belim aşırı ağrıyor yumurtlama günlerin de bel ağrısı olur mu fikri olan var mı

Bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi yapmadım ama belim aşırı ağrıyor yumurtlama günlerin de bel ağrısı olur mu fikri olan var mı
Benim ağrıyor canım belim karnım sanki regli başlıyormuş gibi hafif ağrılar oluyor 1 veya 2 gün sürüyor anlık oluyor geçiyor vs.. ama bu ay her ihtimale karşı Ovülasyon kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…