- 30 Mart 2022
- 5.231
- 2.957
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Eczaneler biraz da pahalıya satıyorEvet miratech sadece eczanelerde bunu bulduğum için aldım bende pek memnun değilim döngüm bitti hemen kullanmaya başlamam gerekiyor diye bu markayı kullandım ama eğer adet olursam bu sefer bir gebenin günlüğü sayfasından alıcam
Soğan suyunu içerken mi oldu buBende bir pcosluyum dünden beri kahverengi sular geliyornolucak bu halimiz bilmiyorum çok üzücü ya sinirlerim bozuldu o kadarda soğan suyu içmiştim
Hayır geçen ay adetimin 3. Günü başladım soğan kürüne bir hafta yaptım bu ayda adetimşn üçüncü günü başlayıp bir hafta yapacağım önümüzdeki ayda hayıt otu tohumuna başlarım. Öğüre öğüre içiyoruz işte napalımSoğan suyunu içerken mi oldu busoğan suyu bende adet söktürdü çünkü
Soğan suyuna adet bitince başlanıyormuş Saraçoğlu öyle demişti. Ben de adetim bitince başladım 15 gün sabah akşam yapın diyordu. 13.güne geldim yeniden adet oldum. E zaten yeni bitmiştiHayır geçen ay adetimin 3. Günü başladım soğan kürüne bir hafta yaptım bu ayda adetimşn üçüncü günü başlayıp bir hafta yapacağım önümüzdeki ayda hayıt otu tohumuna başlarım. Öğüre öğüre içiyoruz işte napalım
Ben bir gebelik durumu olabilme ihtimali için dedimki bir haftanyapayım sonraki ayda bir hafta yaparım. Birde soğan kürünü tarçınla birlilte yaptım yoksa hiç içemezdimSoğan suyuna adet bitince başlanıyormuş Saraçoğlu öyle demişti. Ben de adetim bitince başladım 15 gün sabah akşam yapın diyordu. 13.güne geldim yeniden adet oldum. E zaten yeni bitmiştiAnladım ki adet söktürücüymüş. Oldukça yoğun ve pıhtılı kanama geçirmiştim o regl döneminde. Bu da kürden dolayı. Burnumu parmaklarımla tıkıyordum bir dikişte içip yanıma da mutlaka ya meyve ya da tatlı herhangi birşey koyup o an ne varsa, direk ağzıma atıyordum. Gerçekten tadı hiç hoş değil,haklısınız. Bir daha da yapmadım sürekli adet olamam diye. Şimdi clife aldım onu kullanıyorum. İçinde hayıt da var. İnşaAllah faydası olur
Aynen yumurtlamanızı takip edin diyorlar kürü uygularken. Bütün bitkisel şeyleri yumurtlamaya kadar yapmak gerekiyor. Benim de reglim yeni bitti. Pazartesi ovülasyon testine başlicam,yumurtlamayı gördüğüm an bırakıcam karışımı. İnşaAllah hepimizin gönlünce olur,emek veriyoruz,adını duymadığımız şeyler yiyip içiyoruz Rabbim görüyorBen bir gebelik durumu olabilme ihtimali için dedimki bir haftanyapayım sonraki ayda bir hafta yaparım. Birde soğan kürünü tarçınla birlilte yaptım yoksa hiç içemezdim
Bende alıcam ovulasyon testini ya eşim henüz erken ugraşma böyle şeylerle diyo ama süreci kısaltmaya çalışıyorum napiyimAynen yumurtlamanızı takip edin diyorlar kürü uygularken. Bütün bitkisel şeyleri yumurtlamaya kadar yapmak gerekiyor. Benim de reglim yeni bitti. Pazartesi ovülasyon testine başlicam,yumurtlamayı gördüğüm an bırakıcam karışımı. İnşaAllah hepimizin gönlünce olur,emek veriyoruz,adını duymadığımız şeyler yiyip içiyoruz Rabbim görüyor
Bence alın. Ama eczaneler pahalı satıyor ben Trendyoldan laboquick marka 24 ovülasyon 6 tane de gebelik testini 124 liraya almıştım. Yani ikisi set halinde satılıyor. En iyi sonuç veren markalardan.Bende alıcam ovulasyon testini ya eşim henüz erken ugraşma böyle şeylerle diyo ama süreci kısaltmaya çalışıyorum napiyim
Sitresten az regl olmuş olabilirsiniz belki rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz istiyoruz çocuk sahibi olmayı vardır rabbimin bir bildiği vaktini bekliyordur en önemlisi şey sabır etmek ve sitresten uzak durmakDün tamamen bitti 5 gün sürdü ve önce iki gün pembe soluk sulu kırmızı geldi
3 gün de kahverengi pıhtı olarak geldi.
Ne olduğunu anlamadım
5 gün toplamda. Testlerim hep negatif
Evet zaten öyle dua ediyorumSitresten az regl olmuş olabilirsiniz belki rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz istiyoruz çocuk sahibi olmayı vardır rabbimin bir bildiği vaktini bekliyordur en önemlisi şey sabır etmek ve sitresten uzak durmak
Bişey diyebilirmiyim yurtdışındayım laboquick siparış vercekken bir yoruma denk geldim müşteri yazmış ki bu gebelik testine meyve suyu damlattım yalancı pozitif çıktı.. bu olabilir miBence alın. Ama eczaneler pahalı satıyor ben Trendyoldan laboquick marka 24 ovülasyon 6 tane de gebelik testini 124 liraya almıştım. Yani ikisi set halinde satılıyor. En iyi sonuç veren markalardan.
Pik gördüm ama döllenmedi bekliyorım bakalım bu aydan umutluyum
Bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi yapmadım ama belim aşırı ağrıyor yumurtlama günlerin de bel ağrısı olur mu fikri olan var mıBende alıcam ovulasyon testini ya eşim henüz erken ugraşma böyle şeylerle diyo ama süreci kısaltmaya çalışıyorum napiyim
Benim ağrıyor canım belim karnım sanki regli başlıyormuş gibi hafif ağrılar oluyor 1 veya 2 gün sürüyor anlık oluyor geçiyor vs.. ama bu ay her ihtimale karşı Ovülasyon kullanacağım.Bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi yapmadım ama belim aşırı ağrıyor yumurtlama günlerin de bel ağrısı olur mu fikri olan var mı
nereden eminsin yumurtlama günü olduğunaBugün yumurtlama günüm ovulasyon testi yapmadım ama belim aşırı ağrıyor yumurtlama günlerin de bel ağrısı olur mu fikri olan var mı
Günü günde oluyorum hiç aksamaznereden eminsin yumurtlama günü olduğuna
Adetlerin günü gününe mi gelir
Hamile kalbinizmi merak ettimBenim pembeye yakın sulu bir kirmizilikti. Arkadaşlarımınki kahverengi camur gibiymis
İki gün oldu ben hamile.oldugumu bilmiyodum adet oldum sandım.ama.rengi bı qarip ne kırmızı ne kahverengi böyle nasıl desem ne reng desemama.boyle su gibiydi ikinci günün sonunda kurudu haberim yok hamismisim